Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(troliuke @ 2016 04 30, 17:53)
Sveiki.
Kaip faina  bigsmile.gif  4u.gif

Kiek dienu vykstat?ir kiek isejo seimai?

Mes buvome Liepos menesio viduryje.
Zinokit temperatura buvo visas dienas nuo 43iki 47.
Aisku ant saules.  biggrin.gif
Tada buvom dar tik su mergyte.Kuriai buvo 8 men. tai ne sykio nesirgo mazoji.
Mes visas dienas gulejome prie baseiniuko. salia saldytuvai su vandeniuku budavo. Pavesiukas.

Kazkaip prie juros neidavom, nes kiek pamenu tada budavo taip, kad nebudavo kur nuo saules pasislepti gerai.
Gal dabar padare gera apsauga nuo saules. kalbu prie vandens.

-------mes taip pat liepos viduri vykstam,19d.bandisim istverti tuos karscius smile.gif
del kambariu tai neaisku koks paklius.bandau susisekti su Marina administratore.kad kambariuka pagal galimibe uzrezervotu su daliniu vaizdu i juta ir kalnus.ut tai pat dusitarti kad iskarto kambari paruostu,su vaikiska lovite puodu it laiptukais prie kriaukles.kad neteiktu atvikus ilgiausei laukti.mums gavosi (3 suauge ir 2 vaikai,2 ir10metu) 2380eu.o buvo 2532eu.pritake nuolaidele:)
bet jau siendien ziuriu kaskoks kosmosas!novature pabrango iki 3100.o tezture 2880.turbut reiktu mums labai dziaugtis kad gavom kurkas pigiau:) .cia musu pirma kelione i rurkija.ir aplamai su agenturom.todel rinkomes labai kropscej.per TopHotels atsilepimus,tai vienas is geriausiu viwsbutis pritaikitas poilsiuj su mazais vaikais.tikimes kad taip ir yra:)
Ir dar vienas klasimas.kas gali paaiskinti.agentura tatvrtino kad neris uzrezervotas.avansas sumoketas.bet viesbucio administratore tikina kad kolkas jokios rezervacijos mano ar novaturo vardu tai dienai neturi.nesuprantu.kai jie ten (novsturas)rezervoja.kodel mums tvirtina kad viskas gerai.jusu numeris bus toks ir toks.uzrezevota.o ten sako,ayleiskit.kaip tik gausim rezervacija,tada pazimesim visus jusu pageidavimus ir pasistengsim paruosti kambari kuo anksciau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eduardic: 30 balandžio 2016 - 20:54
QUOTE(Indula @ 2016 04 30, 16:28)
Ta prasme blogai galiojimo data?

taip, bet jau išsiaiškinau,kad nieko tokio cool.gif
keliausiu ir aš į turgų, kur delphin deluxe yra biggrin.gif
o nuo kelintos viešbutyje yra prisiregistravimas,mes apie 11 ten būsim, negi reiks laukt su kūdikiu?
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 04 30, 21:13)
taip, bet jau išsiaiškinau,kad nieko tokio cool.gif
keliausiu ir aš į turgų, kur delphin deluxe yra biggrin.gif
o nuo kelintos viešbutyje yra prisiregistravimas,mes apie 11 ten būsim, negi reiks laukt su kūdikiu?

Manau kad gal ir reiks laukti iki 14val.todel ir bandau susisekti su viesbuciu ir pasinauduoti isankstini registracija.atsiuncia i emaila registravimosi anketos,kad atvikus tik parasiuka uzdeti reikes.o ir kambaris jau buna parostas.nezinau kaip kitose viesbuciose.bet musu tai tikrai taiko tokia paslauga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eduardic: 30 balandžio 2016 - 21:39
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 04 30, 19:24)
Visko yra  mirksiukas.gif Tik iki turgelio  paeiti reikia  smile.gif  o tas,kur atvažiuoja,nepamenu,kurią savaitės dieną,tiesiai prieš viešbutį,kitoj gatvės pusėj,nėjome,nes gidė pasakė,kad ten geriau neiti  lotuliukas.gif

Nu gidė tai itin profesionali pasitaikė, jei taip sugebėjo smile.gif

P.S. o dirbt į Saphir'ą???
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 04 30, 21:12)
Mes prabuvom toj parduotuvej apie 2val. Bendrai nuleido 70% nuo esamos etiketeje kainos. Toks jausmas buvo, kad dar galejom deretis siek tiek. Bet buvom jau pavarge. Velus vakaras buvo. Paskui ju vairuotojas paveze mus su pirkiniais iki viesbucio rolleyes.gif

Kai buvau Turkijoj pirmą kartą, pirkau odinę striukę. Išsimatavau daugybę, mane ir mamą, su kuria buvau, girdė arbata ir svaigino komplimentais, sakė daug kartų mažesnes kainas. Pavargau, bet turėjau tikslą nusipirkt ką noriu, kainos, šiaip ar taip, vis tiek buvo mažesnės nei Lietuvoj. Ir staiga atneša vieną: pasimatuoju, ir visi mato, kad tarsi man pasiūta, ir tinka, ir gražu, ir kaip dabar derėtis? Buvo labai sunku apsimesti, kad išeinam, nes man tai nerūpi biggrin.gif Derybos buvo sunkios, spyriojausi ilgai, kol jie pasidavė. Pirma bėgo pas parduotuvės vadybininką, tas atėjęs bambėjo, paskui skambino kažkur, kad gautų leidimą parduot už mano kainą. Bet aš į viską reagavau kaip į spektaklį. Gera striukė buvo, kol mano katinas nesudraskė.
Atsakyti
QUOTE(obrikyte @ 2016 04 30, 20:31)
labas o as giliam liudesy smile.gif turejome skristi  05,21 i saphir bet vienas keleivis nebegali- atsirado kitas į jo vietą, bet nebeiperkame siandieninėm kainom, nes viską perskaičiuoja.. smile.gif
zodziu pasiememe club insula , ogi ziuriu jis uz tvoros nuo saphiro, ar tik nereikes seiles varvinti beziurint biggrin.gif bet yra ir pliusas uz ta pacia kaina prasiilginome nuo 7 iki 9 n smile.gif gal kas esate buve CLUB INULA hv1?

Mes pernai buvom club insula.
Nu ir ka, ner jis prabangus kazkoks, maistas skurdesnis, bet tikrai nebadausit, bet labai liuks animatoriai, ten Nina tokia ju vadove jau eile metu, pamatysit kokios vakaro programos ir diena kiek veiklos, nu mum laaabai patiko!!! Surmulio tikrai bus, jei ramiai tai tik prie juros eit, nes visa diena veiksmas OHO!!!

Draugai buvo shapire uz tvoros, tai mes pas juos nueje buvom, ten geresnis maistas, gerimai, bet jokiu pramogu nieko ten gero. Aisku ziurint ko jus tikites ir ko norit. Bet mes siemet vel vos i club insula nenusipirkom biggrin.gif buvo liuks kaina.

As tikrai keisciau 7d saphire i 9d club insula. !!

Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 04 30, 22:40)
Kai buvau Turkijoj pirmą kartą, pirkau odinę striukę. Išsimatavau daugybę, mane ir mamą, su kuria buvau, girdė arbata ir svaigino komplimentais, sakė daug kartų mažesnes kainas. Pavargau, bet turėjau tikslą nusipirkt ką noriu, kainos, šiaip ar taip, vis tiek buvo mažesnės nei Lietuvoj. Ir staiga atneša vieną: pasimatuoju, ir visi mato, kad tarsi man pasiūta, ir tinka, ir gražu, ir kaip dabar derėtis? Buvo labai sunku apsimesti, kad išeinam, nes man tai nerūpi biggrin.gif Derybos buvo sunkios, spyriojausi ilgai, kol jie pasidavė. Pirma bėgo pas parduotuvės vadybininką, tas atėjęs bambėjo, paskui skambino kažkur, kad gautų leidimą parduot už mano kainą. Bet aš į viską reagavau kaip į spektaklį. Gera striukė buvo, kol mano katinas nesudraskė.

Tai supratau, kad mums pasiseke, nes uztaikem ant savininko. Nereikejo nei skambuciu, nei pasitarimu su kazkuo.
Tiesa, jam vos sirdis nesustojo, kai mes jau priejom susimoketi ir kazkodel niekaip nenuskaiciavo pinigu is korteles aparatas lotuliukas.gif Tada paveze vyra iki artimiausio bankomato,kad nusiimtu pinigu. Bankomatas nedave (nes limitas uzdetas buvo). Grizo. Tada vyras atsiskaite su kita kortele. Nors irgi kazkokiu keblumo buvo. Ne iskarto pavyko. Bet po keliu bandymu vis delto pavyko biggrin.gif
Beje, visom prekem iki siol esame patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 04 30, 20:39)
Na taip. Toks kemperių turgus. Sakė labai apgaudinėja ir apvaginėja. Kiek teisybės-nežinau ☺

Niekas nieko neapgaudineja, tik kainos didesnes nei Alanijoje ar Manavgate, buvom ten, pavyko gerai nusideret , tokius kokybiskus daiktelius pirkom 2009 m, tai pvz dzemperio dar nesunesiojau tongue.gif
Atsakyti
Tezai bent kainas uzkele, kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 04 30, 23:27)
Tai supratau, kad mums pasiseke, nes uztaikem ant savininko. Nereikejo nei skambuciu, nei pasitarimu su kazkuo.
Tiesa, jam vos sirdis nesustojo, kai mes jau priejom susimoketi ir kazkodel niekaip nenuskaiciavo pinigu is korteles aparatas lotuliukas.gif Tada paveze vyra iki artimiausio bankomato,kad nusiimtu pinigu. Bankomatas nedave (nes limitas uzdetas buvo). Grizo. Tada vyras atsiskaite su kita kortele. Nors irgi kazkokiu keblumo buvo. Ne iskarto pavyko. Bet po keliu bandymu vis delto pavyko biggrin.gif
Beje, visom prekem iki siol esame patenkinti.

Gal pamenate kokios panašiai kainos? Pirmą kartą vyksiu su drauge kurios tikslas pailsėti ir apsipirkti. O aš niekada nė nesidomėjau kainomis, ką ten domėjausi, jei ekskursijos metu užveždavo į kokią odos, keramikos ar kilimų "fabriką" o aš jau esu tokiame panašiame buvusi tai nė kojos į vidų nekeldavau. Lauke pažioplinėdavau ax.gif Gal žinote nuo kokios sumos Turkijoje galima susigrąžinti PVM?

O čia gal jau klausimas Smurkai, kiti gal nelabai žinos ax.gif
Kurioje vietoje yra Belbidyje urvas? Ir Kemero autobusų stoties puslapio arba autobusų grafiko iš Kemero.
Oi ir dar kaip bus turkiškai
Aš pagalvosiu-
Aš dar galvoju-
Tranzuoju-

Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2016 04 30, 21:33)
Manau kad gal ir reiks laukti iki 14val.todel ir bandau susisekti su viesbuciu ir pasinauduoti isankstini registracija.atsiuncia i emaila registravimosi anketos,kad atvikus tik parasiuka uzdeti reikes.o ir kambaris jau buna parostas.nezinau kaip kitose viesbuciose.bet musu tai tikrai taiko tokia paslauga.

eina sau..
kas žino kaip registracija su delphin deluxe?
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 05 01, 07:03)
eina sau..
kas žino kaip registracija su delphin deluxe?

Kiek esam vaziave i delphin gaudavom kambari is karto ,per kokia 10 min
Atsakyti