Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(kas cia @ 2016 04 28, 11:12)
Jus gal dabar Saphire? Gal galite placiau apie atnaujinimus? 4u.gif  Pernai lyg kazkas rase, kad sis viesbutis siekia 5 zv, bet kaip suprantu negavo, nes siemet tos pacios 4. unsure.gif

Ne, mes ten skrisim tik 08.11 biggrin.gif

ka maciau is foto galiu tik nupasakoti, tvarkomas buvo restoranas, istiklintas balkonas, naujos lauke plokstes, vaiku animacija kur renkas naujinama, pries kelias dienas jau turejo but stalai sudeti...vis paseka dukra.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2016 04 28, 11:23)
Ne, mes ten skrisim tik 08.11 biggrin.gif

ka maciau is foto galiu tik nupasakoti, tvarkomas buvo restoranas, istiklintas balkonas, naujos lauke plokstes, vaiku animacija kur renkas naujinama, pries kelias dienas jau turejo but stalai sudeti...vis paseka dukra.... ax.gif

Niekaip neapsisprendziu, ar pasilikti prie Saphiro, ar keisti sutarti ir i Utopia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2016 04 28, 11:07)
10 pažįstamu iš mano miesto juo skrido, viena iš sm  unsure.gif

Tai oro uoste dabar tupi?

Pagalvojus, gedimai irgi gali buti ivairus. Yra skirtumas juk, ar siaip koks smulkus gedimas ar pvz variklio gedimas blink.gif Rase, kad islaipino keleivius, nes pajudejus lektuvui, pasigirdo kazkoks negeras garsas. Nu tai cia jau rimciau atrodo, nei itrukes stiklas ar sugedusi deguones kauke. Ziauriai nepatinka, kad niekas nepranesa veliau, koks gedimas aptiktas buvo. Atsakimai visi trumpi, neissamus. Kaip kokio atsakiklio-roboto: Defektas nustatytas. Daroma viskas, kad ji pasalinti. Ir tiek ziniu doh.gif Na, dar eilinis atsiprasimas seka po to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 balandžio 2016 - 10:47
o tai kuris snd nepakilo Novaturo ar tezturo? anuos kart lyg Novaturo vis nekilo :/
Atsakyti
Kažkaip tikrai nejuokinga..
Atsakyti
Laba,
Patikrinau bigsmile.gif
Isskrido lektuvas 11.03, man jau ir neramu, nors mums dar beveik 2 men liko iki atostogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2016 04 28, 11:48)
o tai kuris snd nepakilo Novaturo ar tezturo? anuos kart lyg Novaturo vis nekilo :/

Pagal reiso nr. Tai ne tez tour...
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2016 04 28, 13:02)
Laba,
Patikrinau bigsmile.gif
Isskrido lektuvas 11.03, man jau ir neramu, nors mums dar beveik 2 men liko iki atostogu g.gif

o mes treciad turim kilt doh.gif visiskai nenoreciau tiek laiko oro uoste prasedet su mazais vaikais
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2016 04 28, 12:14)
o mes treciad turim kilt  doh.gif  visiskai nenoreciau tiek laiko oro uoste prasedet  su mazais vaikais

Mes sekantį ketvirtadienį skrendam ir man nepatinka tai kas vis nutinka lektuvams verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuti1 @ 2016 04 28, 11:18)
Mes sekantį ketvirtadienį skrendam ir man nepatinka tai kas vis nutinka lektuvams  verysad.gif  g.gif

Pagal pakilimo laika turejusi buti tai novaturo lektuvas. Manau cia tas pats visada ir nepakyla sad.gif

Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 04 28, 09:33)
  man tai labiausiai gaila, tu zmoniu kur su mazais vaikais... apie save pagalvoju  doh.gif  doh.gif  doh.gif isprotejimas garantuotas su pervargusiais vaikais...

va aš su trim skrendu, na bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes anksti pakelti buna labai pikti biggrin.gif

QUOTE(zivkeee @ 2016 04 28, 11:14)
o mes treciad turim kilt  doh.gif  visiskai nenoreciau tiek laiko oro uoste prasedet  su mazais vaikais

mes irgi, bet viskas bus gerai.

Beje, tiek Novaturas tiek Tezturas skraidina tom pačiom avialinijom, tuo pačiu lėktuvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2016 04 28, 13:36)
Pagal pakilimo laika turejusi buti tai novaturo lektuvas. Manau cia tas pats visada ir nepakyla sad.gif

as ir paziurejau lyg Novaturo lektuvas tikiuos neispuls mum jis :/
Atsakyti