Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

QUOTE(Prikolnaja @ 2006 07 23, 23:11)
Net neisivaizduoju,ar galima?Nuo kada galima?Nes neduodu,bet jai matant nebeimanoma ramiai atsigert,praso verysad.gif

as stengiuosi neduoti, bet irgi jei jau pamato negali neduoti verysad.gif .
Atsakyti
nei patys geriam, nei mažei duodam.
Atsakyti
QUOTE(mii @ 2007 09 05, 15:37)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes taip par negeriam ir neduodam, jokiu lomonadu, kokokolu ar tai cipsu.
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 07, 10:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif mes taip par negeriam ir neduodam, jokiu lomonadu, kokokolu ar tai cipsu.

Prisijungiu prie jūsų kompanijos drinks_cheers.gif Pirmas vaikas užaugo be limonado,užaugs ir antras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mii @ 2007 09 05, 15:37)

rolleyes.gif ui kaip faina, kai patys limonado negeriat... aš vis sakau,kad nebegersiu, bet nepavyksta... ax.gif blush2.gif bet užtat tavo leliui jo neduodu ir artimiausiu metu neketinu to daryt..
Atsakyti
Net namie nebuna...
Atsakyti
retkarčiais geriam limonada ax.gif
Atsakyti
Limonadų negeriam,ir vaikui neduodam. Sutis perkame sau vienokias,jam-kitokias(vaikiškas).
Atsakyti
limonado neduodam,tik sultis.
Atsakyti
Mes negeriam patys jokių limonadų , tai ir mažasis negauna, TURBŪT NELABAI IR ŽINO KAS TAI YRA, bet dievina sultis parduotuvėj ramiai pro kubuš nepraeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaskin @ 2006 11 12, 21:05)
Maniskei nesvarbu ka, svarbiau pats procesas gerimo is butelio doh.gif

aha mano vyrukui irgi tas pats svarbu is buteliuko rolleyes.gif
Atsakyti
Del limonado esu grieztos nuomones, jo vaikui tikrai nereikia, net vyrui skiau, kai vaikas supras ka geri galesi gerti tik pasislepes, kad vaikui nekiltu pagundos. Uztenka paziureti i sudeti ir tampa aisku ar galima ar ne. Kiek ten E ir kie dazikliu siuabas kazkoks nors ir labai skanus doh.gif Bet kuo vaikas maziau matys aplinkinius geriancius, tuo paciam maziau noresis ania? mirksiukas.gif
Atsakyti