Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

NEEEEE smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa_uoga: 14 rugpjūčio 2006 - 16:55
neduodu nieko kas yra su gazu g.gif
Atsakyti
Mūsų šeima išviso nevartoja limonadų... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nei pati geriu, nei kitiems siūlau... rolleyes.gif Aš esu tik už natūralų vandenėlį...ir natūralias sultis... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes kartais nusiperkam limonado ir vaikas geria (jam 2m.) bet siaip dazniausiai jai ka gazuota geriam tai mineralini...ji vaikas megsta, taciau jei jo nera tai ir paprastas vanduo tinka biggrin.gif namatau nieko blogo...tokio amziaus vaikui galima... smile.gif
Atsakyti
ZINOMA JOKIU LIMONADU,BET GALIMA IR MAMYTEI PAGAMINTI LIMONADO IS CITRINOS IR MEDAUS PANASU I FANTA mirksiukas.gif

Atsakyti
Mes geriam limonadą, bet vaikui neduodam. Ji labai ir neprašo. Ji geria vandenuką, sultis arba arbatą.
Atsakyti
Aš irgi dar neduodu limonado,nors mažoji ir norėtu
Atsakyti
maniškis geria virintą vandenuką ir labai patenkintas, net sulčių nelabai mėgėjas, nes teisingai, nuo jų ir neatsigeriam mirksiukas.gif limonadas į mūsų meniu, tikrai neįtrauktas schmoll.gif
Atsakyti
Mes ir patys labai retai kada limonada geriam. O saviskei ne nebandziau duoti ir neduosiu dar ilgai. Jokios naudos is tu limonadu. Jau geriau vandenukas uogiene pasaldintas.
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 07 24, 00:11)
Net neisivaizduoju,ar galima?Nuo kada galima?Nes neduodu,bet jai matant nebeimanoma ramiai atsigert,praso verysad.gif

vokietijoje vaikams iki 13 metu nieks limonadu neparduoda, panasiai kaip pas mus alaus. supratote?
Atsakyti
Mes kažkaip patys negeriam ir vaikam neduodam, schmoll.gif geriam mineralinį, arba kompota žiema, o vasara namie išspaustas sultis, arba arbata. thumbup.gif
Atsakyti
sunukui jau 2 metukai,tai stengiames neduoti limonadu.Dar spes sito brudo prisiragauti.Geriausiai vandenukas,sultys ir arbateles,kompotukai. thumbup.gif
Atsakyti