Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

QUOTE(superUla @ 2008 05 20, 12:32)
Kadangi patys negeriam, tai ir vaikas neprašo. bigsmile.gif Ir nesiruošiu duoti.

drinks_cheers.gif Mes taip pat retai geriam, tai jis neprso ir negauna. Karta paprase daviau doh.gif Bet daugiau neduodu, stengiuosi prie jo negerti.
Atsakyti
Grieztai tokio amziaus vaikams negalima jokiu limonadu. Mes neduodam ir nepraso.
Atsakyti
Niekada neperkam nieko gazuoto tai ir problemos nėra, bent jau kol kas kol mažoji nežino kas tai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
ne neduodam schmoll.gif
Atsakyti
Jei pirkčiau,tai aišku ir gertu blink.gif .Šeip tai gerem mineralinį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TITINA @ 2007 03 28, 22:26)
As tai ir neperku, mes geriam nepptuno vandeni biggrin.gif

drinks_cheers.gif mes taip pat neptuno vandeni geriame
Atsakyti
Mes ir patys negeriam, renkamės sultis lotuliukas.gif
Atsakyti
negeriam patys gazuotu(ir negazuotu) ir vaikui neduodam.
Atsakyti
4u.gif stengiames tokiu nenaudoti 4u.gif
Atsakyti
Niekada vaikams neduodu per daug gerti tu saldziu gerimu, jie ir dantis gadina, ir is tikruju naudos maza. Nors girdejau kad jei vaikas viduriuoja, tada coca cola padeda, suteikia ir skysciu, ir energijos.
Atsakyti
ne niekada neduodu gazuotu spalvotu gerimu nes jie tuoj kelia acetona ir siaip esu pries tokius jau geriau naturalios namie gamintos sviezios sultys arba is parduotuves pirktos sultys ir dar geria naturalu tiches mineralini vandenuka thumbup.gif
Atsakyti
ner kada skaityt temos, kudikelis prabust gali.. bet norejau parasyti... mano mama dirba firmoje kur vilkikais pervezineja prekes... tai va veze coca-colos koncentrata... buvo nesandariai uzdaryta ir issipyle, tai zinot ka.. priekabos dugne atsirado skyle! zinoma darant limonada tas koncentratas daug kartu praskiedziamas... bet.. darykit isvadas pacios...

o ir siaip milijonai tyrimu ir irodymu kad visi limonadai nieko gero neduoda, o dar ir kenkia

bet padaro skaniai ir aplink daug kas vartoja, tai kazin ar nusaugosime visiskai nuo to slamsto vaikus (beje, man paciai skanu, bet dukrytei ateityj nenoretusi duoti blush2.gif )
Atsakyti