QUOTE(superUla @ 2008 05 20, 12:32)
Jei pirkčiau,tai aišku ir gertu
.Šeip tai gerem mineralinį.
QUOTE(TITINA @ 2007 03 28, 22:26)
Mes ir patys negeriam, renkamės sultis
negeriam patys gazuotu(ir negazuotu) ir vaikui neduodam.
ne niekada neduodu gazuotu spalvotu gerimu nes jie tuoj kelia acetona ir siaip esu pries tokius jau geriau naturalios namie gamintos sviezios sultys arba is parduotuves pirktos sultys ir dar geria naturalu tiches mineralini vandenuka
ner kada skaityt temos, kudikelis prabust gali.. bet norejau parasyti... mano mama dirba firmoje kur vilkikais pervezineja prekes... tai va veze coca-colos koncentrata... buvo nesandariai uzdaryta ir issipyle, tai zinot ka.. priekabos dugne atsirado skyle! zinoma darant limonada tas koncentratas daug kartu praskiedziamas... bet.. darykit isvadas pacios...
o ir siaip milijonai tyrimu ir irodymu kad visi limonadai nieko gero neduoda, o dar ir kenkia
bet padaro skaniai ir aplink daug kas vartoja, tai kazin ar nusaugosime visiskai nuo to slamsto vaikus (beje, man paciai skanu, bet dukrytei ateityj nenoretusi duoti
)
o ir siaip milijonai tyrimu ir irodymu kad visi limonadai nieko gero neduoda, o dar ir kenkia
bet padaro skaniai ir aplink daug kas vartoja, tai kazin ar nusaugosime visiskai nuo to slamsto vaikus (beje, man paciai skanu, bet dukrytei ateityj nenoretusi duoti