Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

musus seima irgi negeria jokiu coca cola, fanta, pepsi ir pan. taigi ir vaikui neduosim.... tikiuosi nereikalaus biggrin.gif
Atsakyti
Oj,ne schmoll.gif Nesveika limonadai,jau geriau sultytes thumbup.gif
Nors esu davus saltos arbatytes blush2.gif Nieko nenutiko,bet vis tiek unsure.gif
Atsakyti
su burbulais neduociau nieko. mcdonalde aisku labai nori siurbteleti is tecio, bet uzkalbam danti smile.gif bet tas noras daugiau del smalsumo, nes siaip nei sulciu, nei arbatos jokios negeria. tik vandeni ir misini. nors misinys paskutiniu metu tik koses gaminant pravercia, siaip jau tik vandeni daugiausia.
Atsakyti
Tikrai limonadų kuo mažiau gert reikia. O mažam vaikui iš vis gali labai pakenkt, kam rizikuot. blink.gif
Atsakyti
Nenuodu jokių limonadų (nors mano vyro giminaitė norėjo jau manajai įsiūlyt,bet aš griežtai ne).Kam duoti,jei yra sulčių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate26: 28 birželio 2007 - 09:00
neduodu as tokiu gerimu schmoll.gif nes mes negeriam ir manau kad ner labai sveika vaikams smile.gif
Atsakyti
MANO NUOMONE TIK TOKIA IR NEGINCIJAMA SIUO KLAUSIMU

doh.gif gun_bandana.gif fear.gif mega_shok.gif fool.gif scare.gif
Atsakyti
mes ir negeriam visokiu gazuotu, tai manu ir savo mazajam ju neduosiu smile.gif
Atsakyti
Man tai limonadas iš vis kažkos košmaras. Neaiškus marmalas ir dar gazuotas. Mes nelabai geriam patys ir vaikui nesiruošiu duoti. Geriau kompotas ar sultys. Maniškis tai labai kisielių mėgsta.
Atsakyti
Pati negeriu ir vaikui neduodu !
Atsakyti
Mazulei neduodu ir stengsiuos kuo ilgiau nebeduoti. Vyresneliai kartais gauna ax.gif
Atsakyti
Neduodu schmoll.gif
Atsakyti