Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(Ritandra @ 2016 06 06, 21:45)
smagu kad likai pastebeta, jei ikis kazkur tai nenori visiskai sakyt NE . manau neblogai visai smile.gif kaip pati galvoji?

Tai man buvo pasakyta TAIP, tik kad pati projekta nutrauke del finansavimo. Ten sunkiai jis slinkosi i prieki ir nusprende, kad nebeverta kisti i tai pinigu dabar, kol dar pradzia, o ne sukisus kruvas pinigu pamatyti, kad vistiek suduva smile.gif

O del kitur bus matyti smile.gif pas mane tokia specialybe, kad nors pareigos ir tos pacios, skirtingose vietose skirtingu ziniu, patirties ir sugebejimu reik turet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 06 birželio 2016 - 21:35
o kur Pavasario Saule?
Atsakyti
Kur visos dingusios? gal kas kartu paanalizuotų, x planai dėl y jų santykiuose:

Pasaulis, Taurių 2, Skeptrų 3, skeptrų 9, skeptrų 4.

Norėčiau paklausti dėl kortos pasaulis, kodėl vieni ją laiko labai gera, kiti, kad tai ėjimas skirtingais keliais? Šiaip jos reikšmes žinau. Jei ji prieš Taurių 2, čia kaip ir manau norėjimas gražių santykių atkūrimo, nes jie šiuo metu pašliję, skeptrų 9 - tai rodo, kad tai jau esami santykiai? Skeptrų 4 - norėjimas pastovumo, harmonijos, stabilumo atkūrimo?

Kaip jai elgtis, kad santykiai gerėtų: Kalavijų tūzas, Diskų karalienė, Vežimas.

Jai reiktų daugiau stengtis dėl šių santykių, pačiai parodyt iniciatyvą, neplaukiot padebesiais romantikos, o būt realistiškesnei? ar čia atvirkščiai rodo, nutraukt viską, nes yra kita moteris - diskų karalienė?
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 06 09, 09:09)
Kur visos dingusios? gal kas kartu paanalizuotų, x planai dėl y jų santykiuose:

Pasaulis, Taurių 2, Skeptrų 3, skeptrų 9, skeptrų 4.

Norėčiau paklausti dėl kortos pasaulis, kodėl vieni ją laiko labai gera, kiti, kad tai ėjimas skirtingais keliais? Šiaip jos reikšmes žinau. Jei ji prieš Taurių 2, čia kaip ir manau norėjimas gražių santykių atkūrimo, nes jie šiuo metu pašliję, skeptrų 9 - tai rodo, kad tai jau esami santykiai? Skeptrų 4 - norėjimas pastovumo, harmonijos, stabilumo atkūrimo?

Kaip jai elgtis, kad santykiai gerėtų: Kalavijų tūzas, Diskų karalienė, Vežimas.

Jai reiktų daugiau stengtis dėl šių santykių, pačiai parodyt iniciatyvą, neplaukiot padebesiais romantikos, o būt realistiškesnei? ar čia atvirkščiai rodo, nutraukt viską, nes yra kita moteris - diskų karalienė?

as manau, kad x jau turi kita moteri ir planuoja su ja kartu gyventi arba tiesiog paviesinti santykius. pristatyti ja savo draugams, artimiesiems. jis kolkas tuose santykiuose labai atsargus, netgi juos saugo, bet greitai viskas iskils i viesuma.

kaip jai elgtis? issiaiskinti ar nera kitos moters arba tiesiog isvaziuoti, atsiskirti, pabuti atskirai vienas nuo kito, periimti iniciatyva i savo rankas ir irodyti, kad ji irgi ne pescia. smile.gif
Atsakyti
GabiVia52 4u.gif , po Jūsų interpretavimo suprantu, kad nieko nesuprantu, net ir ūpas krenta mokytis. O kaip iš šio dėstymo galima suprasti, kad rodo kitus santykius. Pasaulis ir Taurių 2?

o ką sako šiame dėstyme spektrų 9 ?
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 06 10, 05:52)
GabiVia52  4u.gif , po Jūsų interpretavimo suprantu, kad nieko nesuprantu, net ir ūpas krenta mokytis. O kaip iš šio dėstymo galima suprasti, kad rodo kitus santykius. Pasaulis ir Taurių 2?

o ką sako šiame dėstyme spektrų 9 ?

[B] SKEPTRU. lotuliukas.gif

Pasaulis reiskia skyrybas, arba issivaiksciojima savais keliais i visas keturias puses, ciklo pabaiga. 2 taures reiskia meile, draugyste, naujus santykius arba tiesiog dvasini rysi. 3 lazdos tai planavimas, bendravimas, mainai, logistika, judejimas, pirmi zingsneliai 2 lazdu pasirinkime. 9 lazdos, tai uzbaigimas, atsargumas, paskutinis zvilgsnis per peti, oro ikvepimas pries zengiant lemiama zingsni. 4 lazdos, tai gyvenimas kartu, nauji namai, suzadetuves, vestuves, krikstynos, laime ir dziaugsmas. siame isdestyme nera nei vienos kortos, kuri reikstu atkurima. atkurima, atsinaujima dazniausiai reiskia XX Nuosprendis arba Mirtis (seno pabaiga, naujo pradzia), 10 kardu irgi seno pabaiga, nauja pradzia.

apskritai as dazniausiai ziuriu visa isdestyma, neanalizuoju kortu po viena. tiesiog visas krtas sulieju i bendra vaizda ir esme. taigi Pasaulis kaip ir rodo, kad ju santykiai baigesi, nes jus pati sakete, kad jie paslije. o tauriu 2 reikia naujus santykius, 3 lazdos reiskia, kad tie santykiai vystosi, vyksta judejimas ir bendravimas. 9 lazdos, tai paskutiniai shtrichai, taskai ant i ir 4 lazdos, tai visko iskelimas i viesuma, gyvenimas kartu arba tiesiog dvieju zmoniu laime, santykiai. tai jeigu visas kortas sulieti i viena esmini ivyki, tai taip ir iseina, kad vieni santykiai baigiasi ir prasideda kiti, kurie issivysto ir visi apie tai suzino, nes tie santykiai buna kaip ir "apipavidalinti'. nezinau kaip aiskiau papasakoti.

o antras klausimas taip pat jokio atkurimo nerodo. sakyciau netgi, kad pati moteris nori siek tiek periimti iniciatyva ir pasukti kitu marsrutu. ta pasako monetu karaliene. monetos, tai realus veiksmai, apciuopiami dalykai. klausimas buvo, kad santykiai geretu. kardu tuzas sako, kad jai reikia issiaiskinti kame visos problemos ir paskui paciai padaryti isvadas del ju santykiu.

Atsakyti
Man pasaulis tikrai ne su skyrybomis asocijuojasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 10, 13:00)
Man pasaulis tikrai ne su skyrybomis asocijuojasi schmoll.gif

tai kiekvienam skirtingai kortu reiksmes issidirba.
Atsakyti
GabiVia52, ačiū labai už išsamų aprašymą 4u.gif 4u.gif atskirų kortų reikšmes įsivaizdavau panašias kaip Jūsų, tik pirma korta man atrodė, kad rodo atvirkščiai norą vėl būti kartu, man Pasaulis kaip ir sąjunga, nors kartais žinau, kad ji rodo ėjimą atskirais keliais, bet kadangi šiuo atveju po jos iškrito Taurių 2 galvojau kitaip g.gif

Dar šiame klausime jo jausmams krito Diskų riteris, Kalavijų 9, Bokštas dar papildomas traukiau, tai Kalavijų Tūzas, Diskų karalius. Aš manau, jis jaučiasi prislėgtas, kaltas dėl atšalusių santykių, o be to išaiškėjo kai kurios detalės apie jį, tai kaip kortos rodo, kad jis dėl to jaučiasi depresiškai, apgailėtinai, o Kalavijų tūzas su Diskų karalium, tai gal jam geriau norisi nutraukt santykius g.gif O ar traukiat papildomas, na pvz, ištraukiu 3 kortas, bet neaiškus atsakymas (man jis visada toks smile.gif ), tada dar traukiu pora papildomų, na iki 5, visgi vadovaujuosi nelyginių skaičių traukimu g.gif
Atsakyti
Sveikos.

Sekmadieniaujat wink.gif islindo saulute tai taip smagiai noris lauke but.

Ka jus? 😊
Atsakyti
Man po 3 sav atostogu sunku buvo atidirbt savaite, vakar puse 9 jau miegojau, siand pietu jau irgi nusnausta, migdau leliu eisiu prie kortu biski, visa sav nelaikiau rankose net pasiilgau 😀
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 12, 15:55)
Man po 3 sav atostogu sunku buvo atidirbt savaite, vakar puse 9 jau miegojau, siand pietu jau irgi nusnausta, migdau leliu eisiu prie kortu biski, visa sav nelaikiau rankose net pasiilgau 😀

Va va po savaitgalio buna sunku pirmadieni isivaziuot. O po 3 sav... doh.gif

Eisiu as irgi prie kortu, turiu rimta klausima noriu bandyt padeliot.
Atsakyti