Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(Ritandra @ 2016 04 28, 21:47)
Papildyta:
cia turbut as smile.gif tiesios ieskotoja daugiau..

susikirtau su vaiko aukletoja...

Kai papasakojai istorija, tai kortos atrodo taip paeiliui ir parode viska thumbup.gif
Papildyta:
O siaip tai ziauru yra. Mano dicke lanke LT darzeli irgi, valdorfo grupej buvo, tai ten ivairaus amziaus vaikai, bet visuomet budavo sventines programeles ir dar visokiu kasdieniu daineliu, zaidimu mergicka pripasakodavo, ko net nerodydavo kaip pasirodymo. Cia valstybinis darzas buvo. Pries tai ejo i privatu, kur vaiku dvigubai maziau buvo, ten daug maziau su vaikais uzsiimdavo ir priziuredavo. Yra grizus namo su isvirkscia maike ir su sijonuku tokiu, kur kartu su sortukais buna BE kelnaiciu! Valstybiniam nei karto tokiu ciudu nenutiko
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 28, 20:02)
Kai papasakojai istorija, tai kortos atrodo taip paeiliui ir parode viska  thumbup.gif
Papildyta:
O siaip tai ziauru yra. Mano dicke lanke LT darzeli irgi, valdorfo grupej buvo, tai ten ivairaus amziaus vaikai, bet visuomet budavo sventines programeles ir dar visokiu kasdieniu daineliu, zaidimu mergicka pripasakodavo, ko net nerodydavo kaip pasirodymo. Cia valstybinis darzas buvo. Pries tai ejo i privatu, kur vaiku dvigubai maziau buvo, ten daug maziau su vaikais uzsiimdavo ir priziuredavo. Yra grizus namo su isvirkscia maike ir su sijonuku tokiu, kur kartu su sortukais buna BE kelnaiciu! Valstybiniam nei karto tokiu ciudu nenutiko

Nu pypiec ko tik nepasitaiko, relax nepanikuokit, man irgi nesuprantama net suaugusiu logika, atlekia kaimynas buk gera patvarkyk kelnes ryt i restorana varau, darbo nemazai puse isardyt reik, neziuri kad vakaras plius man ryt i darba, sakau gal zinai kada man jas patvarkyt, nu bet zasis esu tai einu dabar dirbt , vot taip ir dar uz aciu nes gerai sutariam ir niekas neimu is ju jokio uzmokescio
Ritandra as irgi varyciau aiskintis , kaip gali tokius mazus skirstyt ir tokius ir kitokius, vaikam stresa ivarys po tokiu bajeriu
Atsakyti
Duokit klausimu praktikai... nesumastau kaip mokintis wink.gif

Amariliai atidaryk tema, bus bent klausimu 😂 dzin kad aysakymai nesimtaprorentiniai 😁😁😁
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 28, 21:02)

Amariliai atidaryk tema, bus bent klausimu 😂 dzin kad aysakymai nesimtaprorentiniai 😁😁😁

Ar gausiu bent saldaine uz kelniu tvarkyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 28, 23:02)

1. Kokia veikla uzsiemiau siandien 19.30 - 20.30?
2. Del kokios priezasties zmogus X man siandien nieko nebeparase, nors sake parasys veliau (cia teks pasikliauti to zmogaus zodziu, ryt ryte tureciau suzinoti atsakyma, kol kas tik pavirsutiniskai zinau)?
3. Kur keliausiu su dicke si sestadieni?
4. Kur ir kokiu tikslu su visa seima buvome praeita sestadieni? (cia du variantai galimi, arba ir galima klausti per du kartus - kur iki kokios 16 val ir kur vakare)
5. Kokie mano santykiai su zmogumi R?
6. Kur ir/ar kokiu tikslu vos neisvykom pries menesi, nes vyras susimaise, o is tiesu tuo tikslu turejom vykti si menesi ir kaip tik siomis dienomis?
7. Kokiu tikslu / kur mano vyras zada vykti geguzes 11-13 dienomis?

uzteks ar dar prigalvoti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 28 balandžio 2016 - 22:35
Ačiū visoms, kurios dėliojo mano klausimu. Labai vertinu jūsų skirtą laiką 4u.gif Atsakymą jau turiu. Mano laimei, darbo pasiūlymo nepriėmė. Aš spaudimo nedariau, vieną kartą išsakiau nuomonę ir tiek, bet šiandien pats neklaustas pranešė, kad visgi būti toli nuo šeimos ir gyventi tik savaitgaliais su mumis, atrodo per didelė ir nevertinga auka dėl tų, kad ir didesnių pinigų, tuolabiau, kai neskurstame ir gyvename gan stabiliai. Dar kartą dėkui, kad skyrėte laiko mano klausimo analizėms 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 28, 22:02)

Deliosite ten? Nes as tikrai ne kasdien. Jei deliosit ten, tai atidaryt galesiu, pirma einu pamiegot, baisiai issiblaskius ir apsimiegojus.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 04 29, 11:48)
Ačiū visoms, kurios dėliojo mano klausimu. Labai vertinu jūsų skirtą laiką 4u.gif Atsakymą jau turiu. Mano laimei, darbo pasiūlymo nepriėmė. Aš spaudimo nedariau, vieną kartą išsakiau nuomonę ir tiek, bet šiandien pats neklaustas pranešė, kad visgi būti toli nuo šeimos ir gyventi tik savaitgaliais su mumis, atrodo per didelė ir nevertinga auka dėl tų, kad ir didesnių pinigų, tuolabiau, kai neskurstame ir gyvename gan stabiliai. Dar kartą dėkui, kad skyrėte laiko mano klausimo analizėms 4u.gif  smile.gif

Labai smagu del to girdet kad vyriskis niekur nevaziuoja
Tiesa pasakius as tai pamirsau ka ten rasiau, po darbo teks eit i sena tema paskaityt 😉
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 27, 15:03)
Ar gaus gabiVia vyras projekta?

lazdu 8 (apv) / lazdu 10 (apv) / tauriu 6

na as manau tavo vyras tokios salto proto... jis tiesiog ivertina ta projekta kad tai nebus didelis pinigai, jis tiesiog mano zmone ssu kuriais jam "reikia" dirbti, jis tures kitos naudos, ne del gerbuvio jis noretu sito darbo smile.gif rasau ir toks vaizdas kad apie savo vyra nes tas toks fanatikas smile.gif jam reikia save realizuoti, reikia ivertinimo, papleksnojimo per peti kad malacius bet ne pinigu,. bet manau del to jis sita projekta ir gaus, tiesiog jis tikrai to vertas. 6 taures rodo pergale, sventima. viskas ok su tuo projektu smile.gif

tu teisi. tik tiek, kad atlygis is tikruju labai geras ir didelis (butu). sitas projektas butu gana sudetingas ir fiziskai reikalaujantis labai daug darbo ir tikslumo (presize). uzsakovas gana ispudinga asmenybe. sita darbo pasiulyma jis gavo per pazistamus. tada nusiunte laiska su savo jau padarytais darbais ir dabar laukia atsakymo. ir laukia jau ilgokai. vien del to nujauciu, kad gali to darbo ir negauti.. na, galbut jie vis dar renkasi is galimu kandidatu, kad issirinktu geriausia darbuotoja. tokio pobudzio ir stambumo darbas jam butu pats pirmas. ir atsakomybe butu labai didele.

Aciu visoms, kas paziurejo! 4u.gif
Atsakyti
Misku Aviete, aciu uz feddback'a. as tik dar karta isitikinau, kad man kortu kombinacija XX ir XI reiskia atleidima is darbo arba darbo atsisakyma.. pasitvirtino. nors tada rasiau priesingai, kad tai nauja pradzia. bet vis delto, pasirodo, kad nea. biggrin.gif
Atsakyti
As cia truputi pasipraktikavau.. issitraukiau savo apdulkejusias Deviant Moon.

Ritandra, paziurejau tau savo iniciatyva kaip rytoj seksis pokalbis su darzelio direktore ir koks bus rezultatas. blush2.gif

Kaip seksis pokalbis?

Bokstas, 2 monetos, 2 taures.

na, tu ja pritrenksi su savo kalba.. biggrin.gif sumalsi i miltus tu ja visiskai.. silysi kazkokius kelis variantus arba pateiksis kelis atvejus, kurie tau nepatiko. manau, kad galiausiai pasiulysi bendradarbiauti arba ji priims tavo siulomus variantus. biggrin.gif

koks bus rezultatas?

9 lazdos, 9 taures, Mylimieji.

manau neliks kitos iseities kaip tik sutikti su tavim arba rasti bendra kompromisa ir priimti abiems palanku varianta. ir tavo lukesciai tikrai pasiteisins. situacija issispres taikiai.

Atsakyti
as cia truputi eteri uzokupavau.. biggrin.gif gal norit nauja isdestyma isbandyti? va cia

jeigu nea, tai galit kitu isdestymu paieskoti jos video rolikuose. an tai ziauriai patinka jos visi isdestymai ir as kai pradejau mokintis taro, tai ziuredavau jos video be perstojo.. biggrin.gif puikiai interpretuoja kortas. beje, mano nauja kalade irgi nuo jos nusiziureta.. ax.gif
Atsakyti