Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(blykste38 @ 2016 06 20, 13:19)
Na nieks daugiau neziuri tai priduosiu ats
Na jie kartu apie 2 metus , taigi vaikinukas pasipirso merginai, lauksim vestuviu 😀😉

paskui, kai jau buvau parasius atsakyma, pagalvojau, kad galejo reiksti ir pirslybas. nors iskrito visai ne pirslybiskos kortos. reiskias rodo teisingai, tik as dar neismokau ju interpretuoti. ax.gif
Atsakyti
as dabar pamaciau, kiek zmoniu perziuri musu tema.. nejaugi is tikruju 12k?... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 06 20, 20:51)
as dabar pamaciau, kiek zmoniu perziuri musu tema.. nejaugi is tikruju 12k?...  blink.gif  lotuliukas.gif

Kad bent puse ju pasijungtu ania 😀
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 06 20, 22:51)
as dabar pamaciau, kiek zmoniu perziuri musu tema.. nejaugi is tikruju 12k?...  blink.gif  lotuliukas.gif

Kad ten ne zmones skaiciuoja, o perziuras smile.gif kiekviena musu keliasdesimt perziuru padarom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2016 06 20, 18:03)
4u.gif Sveikutės, mano 16-ametė dukra turi draugę, ir kaip sakoma pasakyk kas tavo draugas, pasakysiu kas tu, su kuo sutapsi-tuo pats patapsi. Tai va  gal galit pasakyti kas per tipas ta mergina, jos požiūris į gyvenimą, ir pan. ( man visiškai viskas žinoma, tad  atgalinis ryšys garantuotas)

Kas per asmenybe ta drauge
Disku pazas/ disku 5/ skeptru 3
Pazas gali but ir mergina jauna, energinga , tikra drauge pagalboj ir visame kame, kurybinga gal kiek linkus prie meno, ar netgi prie ezoterikos, moksliuke,tik va neaisku man cia biski ar ji i kazka iklimpus, kazkokie materialiniai sunkumai ( nesuprantu ar is tevu puses ar ji kazka prisidirbus) isklimps is viso to jei tik pati nores ir galvos savo galva
Bemaisant iskrito fortunos ratas, vieno gyvenimo etaponpabaiga kito pradzia
Atsakyti
As manau ta 16mete mergina siuo metu turi begalo daug finansiniu rpoblemu ir gyvena ji sunkiai. Nors gali buti, kad jos norai begalo dideli yra - t.y didelis norejimas turtu, prabangos. Plius as manau ji savotiskai yra kompleksuota is tevo puses, kad ji taip elgiasi. As nenustebciau, kad ji ieskotusi uz save vyresnio vaikino, kuris butu jai kaip vedlys- isgelbetojas.

O siaip vaikas ji yra geras, darbstus, nera piktybine- tik siuo metu jai galbut begalo sunku dvasiskai smile.gif
Atsakyti
sveikos,

as tik paskaityt ir tesugebu, sveciai, vaikai .. ryt isvaro mano sveciai i palanga tai bus ramuma, o dabar darbe sedziu nuo 6 ryto smile.gif

klausimas praktikai, kas vyksta tarp poros R ir K? kokios to priezastys. Na dar galit pasiziureti kuo viskas baigsis. Atsakyma zinau, tikrai idomu kaip kortos rodys.

Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2016 06 20, 23:21)
As manau ta 16mete mergina siuo metu turi begalo daug finansiniu rpoblemu ir gyvena ji sunkiai. Nors gali buti, kad jos norai begalo dideli yra - t.y didelis norejimas turtu, prabangos. Plius as manau ji  savotiskai yra kompleksuota is tevo puses, kad ji taip elgiasi. As nenustebciau, kad ji ieskotusi uz save vyresnio vaikino, kuris butu jai kaip vedlys- isgelbetojas.

O siaip vaikas ji yra geras, darbstus, nera piktybine- tik siuo metu jai galbut begalo sunku dvasiskai smile.gif

Parašysiu daugiau asmeniškai vakare nes gali mane atsekt bet labai artima realybei interpretacija dėl tėvo dėl problemų dėl santykių su kirais
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 06 21, 05:47)
sveikos,

as tik paskaityt ir tesugebu, sveciai, vaikai .. ryt isvaro mano sveciai i palanga tai bus ramuma, o dabar darbe sedziu nuo 6 ryto smile.gif

klausimas praktikai, kas vyksta tarp poros R ir K? kokios to priezastys. Na dar galit pasiziureti kuo viskas baigsis. Atsakyma zinau, tikrai idomu kaip kortos rodys.

Moteris suzinojo apie vyro santykius su kita, ir jie to neslepia, santykiai kazkokie migloti arba vyras apsvaiges ir nieko aplink nemato, jie kartu turi veersla bendra ar dirba kartu vienam darbe? na aplink moteri draugu ratas bendravimas galbut naujo darbo pasiulymai
Ziurejau su lenormand tai kortu nerasysiu
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2016 06 21, 00:21)
As manau ta 16mete mergina siuo metu turi begalo daug finansiniu rpoblemu ir gyvena ji sunkiai. Nors gali buti, kad jos norai begalo dideli yra - t.y didelis norejimas turtu, prabangos. Plius as manau ji  savotiskai yra kompleksuota is tevo puses, kad ji taip elgiasi. [B]As nenustebciau, kad ji ieskotusi uz save vyresnio vaikino, kuris butu jai kaip vedlys- isgelbetojas.

Labytiz Matrica mirksiukas.gif
Sakyk, kaip isskaitei sita sakini? Cia patirtis su kortom daugiau prakalbo ar tiesiog tai isskaitoma is kortu?
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 06 21, 08:28)
Labytiz Matrica  mirksiukas.gif
Sakyk, kaip isskaitei sita sakini? Cia patirtis su kortom daugiau prakalbo ar tiesiog tai isskaitoma is kortu?

As cia dar trumpai is kortu parasiau, nes nenorejau plestis. Bet juk kiekvienas zmogus turi ir pliusu ir minusu. O si mergina taip pati, tik siuo metu jos blogoji charakterio puse nustelbia geraja.

Viskas i viena vieta susidejo ir patirtis, ir intuicija, ir talentas.
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 20, 22:57)
Kas per asmenybe ta drauge
Disku pazas/ disku 5/ skeptru 3
Pazas gali but ir mergina jauna, energinga , tikra drauge pagalboj ir visame kame, kurybinga gal kiek linkus prie meno, ar netgi prie ezoterikos, moksliuke,tik va neaisku man cia biski ar ji i kazka iklimpus, kazkokie materialiniai sunkumai ( nesuprantu ar is tevu puses ar ji kazka prisidirbus) isklimps is viso to jei tik pati nores ir galvos savo galva
Bemaisant iskrito fortunos ratas, vieno gyvenimo etaponpabaiga kito pradzia

Kas tikslu-energinga kūrybinga ,įklimpus, gal tai dėl komplikuotų santykių su tėvu ir tas fortūnos ratas rodo ne kokį nauhą gyvenimo etapą. O šiaip tai jai nelabai rūpi kiti žmonės,tingi,įžūli .Lengvai užmezganti kontaktus bet turi savanaudiškumo savybių.
Atsakyti