Sveikos
Naujienos iš mano gėlynų:
Priekinis gražus man pačiai iki negalėjimo, o dar kai suaugs viskas kitąmet, tai... Nu patobulinus, aišku, dar

Įkišau dar kelias (4

) soruoles ir citrininės spalvos, atseit žalių ežuolių. Tuos kelis visžalius kiparisus, puskiparisius tai norisi mest velniop... Bet gal patys susipras, kad nėr čia kas veikt

Šiaip mažiukai jie, nematyti per žoles

Šiemet pasiteisino zinijos Liliputka - spalva lašišinė, tai šalia pasodinus ežuolę supratau, kad visai gera alternatyva neskausmingai suprast, reikia toje vietoje ežuolės ar ne

Galinis gėlynas visiškas bardakas

Dideli jurginai (balti didžiažiedžiai, smailiažiedžiai ir tamsiai bordo su baltais galiukais) labai gražiai žiūrisi su miskantais, sibiriniais vilkdalgiais, šluotelinėm hortenzijom, mėlynomis juozažolėm ir šalavijais. Dar kosmėjų paberta irgi vaizdas neblogas. Ale sugebėjau nevilties minutę tolimesniam perimetre padygusių siemkų pabarstyt

kol nežydėjo vaizdas superinis buvo, ale dabar taip ta spalva geltona ten netinka, kad vajetus... Guodžiuosi, kad paukščiukus taip pritraukiu :nagai Žodžiu, vinigretas...
Pagrindinė problema ta pati - šliužai

Kitais metais žadu paaukoti daug eurų nuodams... Skaičiau, kad pas vokiečius yra specialūs nematodai - tereikia kaip miltelius išbarstyt palei perimetrą ir pastoviai ten palaikyti drėgmę. Bet kur tiksliau ir kaip vadinasi neradau dar

Atrioglino jie ir iki priekinio gėlyno, kur is įrėmintas trinkelėmis bent 15 m pločio. Baisi nelaimė kažkokia

Dar norėjau paklausti apie daugiametes saulėgrąžas. JUžmačiau pas Rasą Laurinavičienę ir taip jos man lipo, taip man jų reikia... Gal kas auginate? Šlynmolį, kur pavasarį vanduo užsistovi, jos pakęs? :hm