Akantui iš tiesų patinka lengva, laidi dirva, tai jei jūsiškė ne molis, neužmirkstanti, tai vargų neturėtų būti.
Akantų yra ir daugiau rūšių hirsutus, hungaricus, dioscoridis ir kt. bet man rodos vienas dažniausiai auginamų yra mollis.
Gaila, kad man per toli, tik iš smalsumo norėčiau pasižiūrėti, ar ir užaugs tokia, kaip nuotraukose, atrodo ne šios žemės augalas

Mačiau gyvai Vilniaus Jėzuitų gimnazijos kiemelyje,tikrai ne tokia visiškai ružava,bet saulėtoji pusė gerokai rausva,dar nusidyvijau tokiu neregėtu grožiu.
Dėl fitolakos nuodingumo tvirtos nuomonės nėra. Vieni laiko ją nuodinga, kiti iš uogų išgauna dažus ir dažo maisto produktus. Žodžiu, ne žalioji musmirė. Matyt, reikia atsakančiai tų uogų priėsti, kad bent vidurius paleistų. Aišku, jei yra vaikų - smalsučių, uogas galima nukarpyti, kad nebūtų pagundos. Šiaip nemačiau nė vieno vaiko, kuris iš dyko buvimo valgytų lapus, kastų šaknis

Galvoju, gal pas mus kochija "neprinoksta" ? Pas kaimynę darže vis prisisėja, bet vos vos rausteli tik spalio mėnesį.
Aš galvoju, kad internete foto paryškintos, pas mane augo, tikrai rudenį buvo raudonos, bet labiau bordo spalvos, o ne tokios barbiškai rožinės. Vasarą atrodė kaip kokie spygliuočiai. Nu bet jau jų sėjimasis tai po perkūnais, ištisi kilimai, kelis metus ravėjau kol atsikračiau.
uzsirasau i eile fitolakai

kiek turiu pasidauginus- tai tik kero dalijimu. uzvakar tvarkydamasi po gelynus uzmaciau, kad kazkaip rasakilu viduriai isplike- issibego kerai kazkaip i krastus, matyt laiks nuo laiko reiktu dalinti?
--------
kas ten klause del ciauduliniu kraujazoliu- jos tikrai pleciasi, sakyciau net ne pleciasi, o vaiksto. vis slenkasi per gelyna tolyn nuo tos vietos kur pernai augo, o toj vietoj kur augo- nebeaztzelia. kazkokios keliaujancios

Šiai rasakila man atrodė viens nereikliausių augalų, dabar galvoju, kad visgi jos tokiam klestėjimui turi įtakos dirvos drėgnumas, pas jus smėlynėj gyvena, bet sėjinukai turbūt išdžiūva.
Aš čia truputį nukrypsiu, atsinaujino supermamos, tai dar ne viską randu. Ar liko toks dalykas kaip a.ž.? niekur nerandu..
Taip,spaudi ant vartotojo vardo ir pasirenki atsidariusioj informacijoj apačioj
Papildyta:
Viskas aišku,nenoriu piktžolių,sodinsiu už tvoros palei kelią pasipuošt.
Aš Galvoju,kad foto su pasakiškais barbiškais laukais iš Japonijos ,gal ten kokia veislė kitokia