QUOTE(JurgaSim @ 2009 01 07, 10:02)
Man negrazus, nepatinka nei Milana, nei Milena, nei kaip draugai pavadino savo mergyte Melena. Esu konsrevatorisku paziuru ir man labiau priimti vardai, 'turintys istorija'', senoviski 

Tai,kad milana ir yra senovinis slavų vardas, kuris reiškia miela, tik kad lietuvoj neįprastas

Происхождение имени Милана:
Происходит из древнеславянского языка, означает: милая
Значение имени:
Обаятельная личность. Женщины с таким именем умны, добры, не терпят унижения и угнитения слабых людей. Всегда готовы подняться на защиту справедливости, и не под влиянием минутного порыва, а по глубокому убеждению.
Милана блестяще оканчивает школу, тщательно выбирает специальность,ценность профессии для нее заключается не в том, как она оплачивается, а в ее общественном значении.
Милана - общительная, компанейская и очень интересная. В обществе она всегда желанный гость: она не лишен музыкального дара, играет на гитаре, поет. Внешне эти женщины могут выглядеть холодноватыми и сдержанными, но внутри у них пылает огонь! Это увлекающиеся натуры, мужчины от них без ума, но верностью Миланы не отличаются.
Поле деятельности у них широкое, есть среди них врачи, актеры, журналисты, инженеры, художники. Некоторые из них уходят в религию, принимают сан.
Это женщины заразительного обаяния, незаурядные, излучающие тепло и доброжелательность. Возле них отогреваются сердца.
Man tai miesto pavadinimas o ne vardas

QUOTE(Samta0204 @ 2009 01 08, 11:43)
Tai,kad milana ir yra senovinis slavų vardas, kuris reiškia miela, tik kad lietuvoj neįprastas

Aciu uz informacija, dabar zinosiu, kad yra ir senovisku negraziu vardu

QUOTE(dija78 @ 2009 01 11, 10:23)
o kiek tokiu miestu ir saliu pavadinimu yra vardu, taip kaip ir daiktu visokiu ar vietovardziu kurie staiga tampa vardais

mano vardas Milana
man tai uztat ir grazus 
Papildyta:
ten siaip MilanaS, jei Jusu geografines zinios, kiek prastos, galiu painformuoti Tave..

Papildyta:
QUOTE(dija78 @ 2009 01 11, 09:23)
ten siaip MilanaS, jei Jusu geografines zinios, kiek prastos, galiu painformuoti Tave..

uoj koks grazus vardas
na o cia daugelis sako kad problemos su tokiu vardu, tai tu manau geriausiai gali pasakyti ar kyla problemu ar ne del vardo
man asmeniskai atrodo kad neturetu kilt

na o cia daugelis sako kad problemos su tokiu vardu, tai tu manau geriausiai gali pasakyti ar kyla problemu ar ne del vardo

man asmeniskai atrodo kad neturetu kilt

Man kaip tik jis labai grazus ir galvoju Milana savo dukryte pavadinti

Dainininkes slapyvardis, man neskamba ir nepatinka
Milena visada patiko, o ir Milana

nelabai, man apskritai daininkų slapyvardžiais vadinti vaikus nepriimtina

LABAI GRAZUS VARDAS