prisiverčiau išlyst iš džinsų šiandien, nu kiek galima, reik sukneles sijonus nešiot
labas rytas
prisiverčiau išlyst iš džinsų šiandien, nu kiek galima, reik sukneles sijonus nešiot
QUOTE(Anike* @ 2016 05 03, 14:57)
sunkiai, paskaitau, bet neparasau... vis dar su pilvu vargstam, uzvakar nutraukem vaistus, tai vakar diena ir sianakt buvo kosmariskos... laukiu kol vyras vaistu parves, tesim toliau... oras prastas, i lauka kelias dienas neinam, depresija puola... vakarais nuzliumbiu po posma, paskui vel varau... vyro namie neturiu jau antra savaite, darbe pas ji streikas, puse komandos ner, tai aria uz kelis... bet bandau neprarast optimizmo ir tikiu sviesia ateitim...
labas rytas
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 03, 23:22)
Plačiau galima?
Tai ėjai tiesintis ir nežinojai koks tiesinimas?
Kokiom priemonėm tiesino?
Mano draugė kirpėja pradėjo teikti šią paslaugą ir man pirmai pasiūlė pabandyti, tai ir sutikau. Jos metu plaukas užpildomas keratinu, išsitiesina, pradeda bluzget, pasipildo vitaminais kažkokiais....aš galvojau, kad čia ilgalaikis, o pasirodo trumpalaikis, nes paslauga daugiau gydomoji. Čia ji man taip aiškino. Iš tikro plaukai blizga, tiesus, ziuresim kaip bus po plovimo
Labas rytas
QUOTE(?angeliux? @ 2016 05 04, 08:45)
sunkiai, paskaitau, bet neparasau... vis dar su pilvu vargstam, uzvakar nutraukem vaistus, tai vakar diena ir sianakt buvo kosmariskos... laukiu kol vyras vaistu parves, tesim toliau... oras prastas, i lauka kelias dienas neinam, depresija puola... vakarais nuzliumbiu po posma, paskui vel varau... vyro namie neturiu jau antra savaite, darbe pas ji streikas, puse komandos ner, tai aria uz kelis... bet bandau neprarast optimizmo ir tikiu sviesia ateitim...
labas rytas
labas rytas
Labas rytas
QUOTE(?angeliux? @ 2016 05 04, 08:45)
labas rytas
labas rytas
vajej, linkiu, kad greiciau viskas praeitu
Anike ką skaitai?
QUOTE(Anike* @ 2016 05 04, 08:)
ka skaitai?
QUOTE(qqte @ 2016 05 04, 09:04)
Anike ką skaitai?
"Santaramas", apie Indija, kazkiek panasu i Lusnyno milijonierius.
aš irgi vis skaitinėju, mezgimą užmečiau, rankos nekyla kažko, nepaisant to vis siūlų prisiperku
QUOTE(?angeliux? @ 2016 05 04, 09:45)
laikykis
QUOTE(Anike* @ 2016 05 04, 09:57)
Labas rytas
aha, maitinu pati
QUOTE(qqte @ 2016 05 04, 09:07)
aš irgi vis skaitinėju, mezgimą užmečiau, rankos nekyla kažko, nepaisant to vis siūlų prisiperku 
O ka tu skaitineji?
QUOTE(?angeliux? @ 2016 05 04, 09:09)
Svarbiausiai mazyle gerai auga