Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Siandien vakariene va tik dabar, labai jau ilgai kirpeja cackino, po viena plaukeli
graziai nukirpo tik labai jau trumpai, auginsiu db kelis menesius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 10, 19:38)
Laba vakariuka smile.gif grazus oras neber laiko internetui smile.gif
Paklydeles, sveikos sugryzusios 4u.gif ledele, bet tu turbut kitu niku buvai, nes taves nepamenu g.gif

Taip buvau kitu niku prazuvisi siela
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 10, 10:20)
vaziuosiu tuoj pietaut smile.gif

pasisakiau darbe apie  nestuke.gif  wub.gif

Dabar galesi ramiai laukti dekreto 4u.gif
As pernai tik vadovei pasisakiau ir tai buvo anksti labai, be MB niekas daugiau nezinojo blush2.gif o kiti darbe laukiau kol patys pamatys ax.gif Man nepatinka tas poziuris, kad nestukes nuraso, kaip kad nieko gero jau is ju... Bet aisku pas mus kai kurios nestukes taip ir elgiasi, gal ir poziuris del to susiformavo doh.gif

QUOTE(qqte @ 2016 05 10, 10:29)
mes leksim i agentura vaiko pasa nuvezt reikia

knisuosi po sukuosenas, vakare eisiu kirptis ir nezinau kaip kirpejai paaiskint ko noriu, tuo labiau eisiu pas nauja nepazistama nes senoji mano staiga is darbo isejo, kirpykloj nepasake kur, is principo i kita uzsirasiau  biggrin.gif

As nezinomom kirpejom savo plauku nebepatikiu ax.gif Viena kart kai is kirpyklos teko lekt iki kiosko gumytes, kad butu kuo susirisa plaukus ir is kart i kita kirpykla rasytis, tai jau uzteko tos pamokos cool.gif laukiu kitos savaites, kirpsiu radikaliai, bet sukuosenu nesidairau, leisiu savo kirpejai pafantazuot rolleyes.gif tikiuos soko negausiu...

Na ka, kava beveik neisgerta liko, nes turejau staigiai isvaziuot, tai tik 18 parsibeldem su mazaja namo. Uz tai krikstynu data ir laikas jau suderinta, dabar kavines ir fotografo klausima reikia isspresti. Gal kas galit Vilniuje gera fotografa parekomenduoti?

Meniu:
3 obuoliai
apie 100 g jogurto su chia
3 saukstai keptu bulviu, glaistytas surelis
dienos pietus: sriuba, salotos ir kompotas
vel kokie 3-4 obuoliai, 2 dideles riekes arbuzo
dabar geriu arbata su kondensuotu pienu ir dar puodelis sulciu
50 min ant kilimelio ir 5,9 km begimo
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 10, 21:34)
Meniu:
3 obuoliai
apie 100 g jogurto su chia
3 saukstai keptu bulviu, glaistytas surelis
dienos pietus: sriuba, salotos ir kompotas
vel kokie 3-4 obuoliai, 2 dideles riekes arbuzo
dabar geriu arbata su kondensuotu pienu ir dar puodelis sulciu

Manau, kad labai kudas meniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 10, 20:34)
Uz tai krikstynu data ir laikas jau suderinta

kada krikstynos? bigsmile.gif

sauniai thumbup.gif
man pusle ant pedos, po paskutinio begimo primint negaliu normaliai...
kaip reik ryte nepamirst apimtis issimatuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 10 gegužės 2016 - 20:50
QUOTE(smile_at @ 2016 05 10, 20:34)
As nezinomom kirpejom savo plauku nebepatikiu  ax.gif  Viena kart kai is kirpyklos teko lekt iki kiosko gumytes, kad butu kuo susirisa plaukus ir is kart i kita kirpykla rasytis, tai jau uzteko tos pamokos  cool.gif  laukiu kitos savaites, kirpsiu radikaliai, bet sukuosenu nesidairau, leisiu savo kirpejai pafantazuot  rolleyes.gif tikiuos soko negausiu...

Plaukai ne nosis, ataugs, o i bele kokias kirpyklas neinu, po praeito karto kai zinoma kirpeja padare nesamone tai siandien nezinoma ta nesamone 2 val beveik taise doh.gif
nu bet buciau ejus pas saviske, vistiek, visi pridaro klaidu, bet kad jinai iseidama is darbo savo koordinaciu nepaliko

QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 10, 20:40)

man tai ne tai kad kudas atrodo bet labai daug smulkiu uzkandziu is kuriu surinko ko gero nemazai kcal o normaliu valgymu tai kudokai drinks_cheers.gif

Mano meniu
2 sumustiniai su jones duona, kleboniska karstai rukyta nugarine, pomidoras
3 kvadratukai juodo sokolado
keptas orkaitej visciuko ketvirtis, salotos is rukolos ir pomidoro
didelis obuolys
bliudas graikisku salotu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 gegužės 2016 - 20:57
Gelbekit, man labai skilineja oda vienos rankos pirstu, nu toks skausmas, issauseja baisiai, kuom tept, kaip sugydyt ir sudrekint?zinot gal koki stebukla...
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 10, 20:40)

Kudas, nes ledus dar pamirsau irasyt ir 3 guminukus su anyzium blush2.gif doh.gif smegenys jau apsimeta, kad nebuvo lotuliukas.gif
Aciu, kad priminei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 10, 21:58)
Gelbekit, man labai skilineja oda vienos rankos pirstu, nu toks skausmas, issauseja baisiai, kuom tept, kaip sugydyt ir sudrekint?zinot gal koki stebukla...

Vaikisko bephanten gal turi nusipirkus? Man numeris vienas tepti suskilusiai odai
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 10, 21:01)
Vaikisko bephanten gal turi nusipirkus? Man numeris vienas tepti suskilusiai odai

nepadejo, dvi tubeles sutepiau sad.gif gal reik pas odos gyd nueit, man jau nestumo metu ta ranka labai alergizuodavo, nuo buitines chemijos, pamirstu pirstines apsimaut, taip ir vargstu.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 10, 20:49)
kada krikstynos? bigsmile.gif

sauniai  thumbup.gif
man pusle ant pedos, po paskutinio begimo primint negaliu normaliai...
kaip reik ryte nepamirst apimtis issimatuot  doh.gif

08.20 krikstynos smile.gif turiu dar laiko pakudet biggrin.gif

QUOTE(qqte @ 2016 05 10, 20:54)
Plaukai ne nosis, ataugs, o i bele kokias kirpyklas neinu, po praeito karto kai zinoma kirpeja padare nesamone tai siandien nezinoma ta nesamone 2 val beveik taise  doh.gif
nu bet buciau ejus pas saviske, vistiek, visi pridaro klaidu, bet kad jinai iseidama is darbo savo koordinaciu nepaliko
man tai ne tai kad kudas atrodo bet labai daug smulkiu uzkandziu is kuriu surinko ko gero nemazai kcal o normaliu valgymu tai kudokai  drinks_cheers.gif

Mano meniu
2 sumustiniai su jones duona, kleboniska karstai rukyta nugarine, pomidoras
3 kvadratukai juodo sokolado
keptas orkaitej  visciuko ketvirtis, salotos is rukolos ir pomidoro
didelis obuolys
bliudas graikisku salotu

as jau gal 10metu pas viena ir ta pacia kerpuosi biggrin.gif
Normaliu valgymu kudokai, nes ir saldytuvas tuscias, ir namie nebuvau visa diena beveik, uz tai gal kokiu 10 km dar pravaiksciojau prie visko rolleyes.gif Rytoj vel nezinau ka valgysiu. Pirkt bijau, nes Serena apibars kad akcijoj nedalyvauju biggrin.gif Dar su Barbora susipykus, neatveze vienos prekes praeita sav., iki siol pinigu nesugeba grazint, tik zada zada... Tai laukiu va kol grazins cool.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 10, 20:58)

Man kai skilineja as pries nakti storai taukmedzio sviestu istepu ir saugau, kad i nenuvalyt jo, ta prasme rankas iskisus kuo ilgiau laikau. O diena istisai drekinamuoju kremu tepu. Pas mane nuo vaikystes beda su rankom, kaip tik pavasaris ir ruduo, taip suplysineje iki zaizdu, dabar jau tiek nebeuzleidziu, ranku kremai stovi virtuveje, vonioje, prie lovos, rankinuke, kaime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 10, 21:08)
nepadejo, dvi tubeles sutepiau sad.gif gal reik pas odos gyd nueit, man jau nestumo metu ta ranka labai alergizuodavo, nuo buitines chemijos, pamirstu pirstines apsimaut, taip ir vargstu.

As nebesimaunu niekad pirstiniu, turejau didele beda su vienu pirstu, daugiau nei pusmeti vargau, dvi operacijas atkentejau to pirsto, tai odos gydytoja sake, kad pirstines nr. vienas isimest kazkokiai nesamonei unsure.gif pasakiau ate pirstinem. Loccitane yra kremas geras su taukmedzio sviestu, juo tepuosi pries kazka darydama, tik brangus, reikia akcija kokia isderint, kitaip gaila pinigu sad.gif
Atsakyti
Smile, gali eit, as ejau biggrin.gif man tortams viska pirktis reikia, tai neisvengiamai turiu eiti biggrin.gif
Atsakyti