QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 10, 20:49)
kada krikstynos?
sauniai

man pusle ant pedos, po paskutinio begimo primint negaliu normaliai...
kaip reik ryte nepamirst apimtis issimatuot
08.20 krikstynos

turiu dar laiko pakudet
QUOTE(qqte @ 2016 05 10, 20:54)
Plaukai ne nosis, ataugs, o i bele kokias kirpyklas neinu, po praeito karto kai zinoma kirpeja padare nesamone tai siandien nezinoma ta nesamone 2 val beveik taise
nu bet buciau ejus pas saviske, vistiek, visi pridaro klaidu, bet kad jinai iseidama is darbo savo koordinaciu nepaliko
man tai ne tai kad kudas atrodo bet labai daug smulkiu uzkandziu is kuriu surinko ko gero nemazai kcal o normaliu valgymu tai kudokai
Mano meniu
2 sumustiniai su jones duona, kleboniska karstai rukyta nugarine, pomidoras
3 kvadratukai juodo sokolado
keptas orkaitej visciuko ketvirtis, salotos is rukolos ir pomidoro
didelis obuolys
bliudas graikisku salotu
as jau gal 10metu pas viena ir ta pacia kerpuosi

Normaliu valgymu kudokai, nes ir saldytuvas tuscias, ir namie nebuvau visa diena beveik, uz tai gal kokiu 10 km dar pravaiksciojau prie visko

Rytoj vel nezinau ka valgysiu. Pirkt bijau, nes Serena apibars kad akcijoj nedalyvauju

Dar su Barbora susipykus, neatveze vienos prekes praeita sav., iki siol pinigu nesugeba grazint, tik zada zada... Tai laukiu va kol grazins
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 10, 20:58)
Gelbekit, man labai skilineja oda vienos rankos pirstu, nu toks skausmas, issauseja baisiai, kuom tept, kaip sugydyt ir sudrekint?zinot gal koki stebukla...
Man kai skilineja as pries nakti storai taukmedzio sviestu istepu ir saugau, kad i nenuvalyt jo, ta prasme rankas iskisus kuo ilgiau laikau. O diena istisai drekinamuoju kremu tepu. Pas mane nuo vaikystes beda su rankom, kaip tik pavasaris ir ruduo, taip suplysineje iki zaizdu, dabar jau tiek nebeuzleidziu, ranku kremai stovi virtuveje, vonioje, prie lovos, rankinuke, kaime
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 10, 21:08)
nepadejo, dvi tubeles sutepiau

gal reik pas odos gyd nueit, man jau nestumo metu ta ranka labai alergizuodavo, nuo buitines chemijos, pamirstu pirstines apsimaut, taip ir vargstu.
As nebesimaunu niekad pirstiniu, turejau didele beda su vienu pirstu, daugiau nei pusmeti vargau, dvi operacijas atkentejau to pirsto, tai odos gydytoja sake, kad pirstines nr. vienas isimest kazkokiai nesamonei

pasakiau ate pirstinem. Loccitane yra kremas geras su taukmedzio sviestu, juo tepuosi pries kazka darydama, tik brangus, reikia akcija kokia isderint, kitaip gaila pinigu
79>65,3>65
startas 2016.01.09