Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(pyksht123 @ 2016 06 03, 16:32)
Sveika,

Gal galėtumėt pažiūrėti santykių perspektyvas artimiausiu metu? Atrodo viskas sekasi išsyrus santykius, greit prasideda greit ir baigiasi. Norėtųsi kažko rimto jau:) Vardas: Milda

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 03, 16:21)
Sveikos smile.gif

Atsakyčiau vienai iš jūsų plačiau nei keliais sakiniais į vieną meilės klausimą. Būtų gerai, kad situacija būtų turinti kažkokį pagrindą, o ne šakėmis ant vandens, kaip "buvau šią savaitę eiliniame pasimatyme, ar man jis dar paskambins"? (tikrai nieko nenoriu įžeisti, tiesiog būtų gerai, kad atsakymas klausiančiajam iš tiesų turėtų kažkokios vertės smile.gif )Taip pat netinka klausimas, kada sutiksite potencialią antrą pusę, nes laiko nustatymas kortomis gali turėti didelę paklaidą. Klausimas galėtų būti santykių krizę, santykius sąstingio būsenoje, ar verta susisiekti su kokia sena meile, su kuria ankščiau bendravote, ar verta nutraukti/pradėti santykius su jau kokiu esamu draugu/vyru. Man tereikėtų jūsų tikrų vardų, kuriuos, jei nenorėtumėte viešai skelbti, galėtumėte man parašyti į až. Atsakysiu pirmai parašiusiai čia, temoje.

Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 03, 15:37)

Aš neklausiu kada, o klausiu apie perspektyvas, na bet ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pyksht123 @ 2016 06 03, 16:41)
Aš neklausiu kada, o klausiu apie perspektyvas, na bet ačiū smile.gif

Ok, tada pažiūrėsiu kelių dienų bėgyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 03, 15:43)
Ok, tada pažiūrėsiu kelių dienų bėgyje mirksiukas.gif

Ačiū labai, lauksiu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 06 02, 14:08)
Sveiki,

Gal galėtumėte pažiūrėti kaip baigsis teisiniai procesai susije su mano vaiku? Kaip tik šiuo metu viskas sprendžiasi. Ar pavyks jam siais metais iseiti i armija?
Aciu

Vakare, nesupratau ar jūsų sūnaus išėjimas į armiją susijęs su teisiniu procesu, todėl pažiūrėjau tik teisinį procesą. Nesigilinant į tai, kokia byla, galiu pasakyti, kad teismo sprendimas jus nudžiugins.
Kadangi, aš pirmą kartą nagrinėjau teismo procesą, noriu paprašyti poros komentarų, ar teisingai interpretavau kortas. Byla susijusi su kažkokiu išsiskyrimu, dideliu širdies skausmu ir čia kažkokie šeimos nesutarimai?Jūsų advokatas labai draugiškas ir geras žmogus, bet kitos pusės, visuomenėje žinomas ir turintis plačius ryšius, tai jus neramina. Panašu, kad kažkas melavo, todėl byla užsitęsė. Gal apsimetė, kad serga ir nėjo į teismo posėdžius? Ar šis teismo procesas nesupykdė, neišskyrė jūsų, ar jūsų sūnaus su šeimos nariais? Jei nenorite viešai, tai gal galite man asmeninę žinutę parašyti su komentaru.
Atsakyti
Merginos, jei liko neatsakytų klausimų, iškelkite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamila111 @ 2016 06 01, 12:58)
Laba diena. Noreciau paprasyti. Gal kas nors galetu paziureti kaip seksis meiles srity artimiausia pusmeti. Jau  ilgai esu viena.. Aciu.

Gal galite man paziureti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila111: 04 birželio 2016 - 15:42
QUOTE(ovimama @ 2016 06 01, 15:31)
Gal galite paziureti man..Seniai mokiausi kirpejos amato,bet labai rimtai neteko padirbti..zadu mokytis is naujo, tobulintis ir pradeti dirbti rimtai..ar geras sprendimas,ar atnes tai naudos man,musu seimai?  blush2.gif

Ir mano jau tolokai likes...gal ne taip klausima uzduodu,gal kazkaip kitaip reikia suformuluoti?
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2016 05 21, 10:30)
Mielos tarologes, gal kuri galetumete paziureti santykiu klausimu su vyru I.I.? kokia perspektyva puses metu laikotarpyje?  Busiu labai dekinga! ax.gif

Sveiki, keliu ir savo klausima. Pridursiu, kad tai sena pirma meile. Abu turim seimas. Po ilgo laiko suvede keliai, dirbu pas ji, ir atgime vel jausmai, kurie painioja, gasdina ir tuo paciu vilioja.
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotta*: 04 birželio 2016 - 17:05
QUOTE(pyksht123 @ 2016 06 03, 16:32)
Sveika,

Gal galėtumėt pažiūrėti santykių perspektyvas artimiausiu metu? Atrodo viskas sekasi išsyrus santykius, greit prasideda greit ir baigiasi. Norėtųsi kažko rimto jau:) Vardas: Milda

Kokia tikimybė, kad artimu metu galite užmegzti romantiškus santykius: iš tiesų iškrito gražios kortos ir labai nenustebčiau, jeigu neužilgo (nebūtinai už savaitės ar dviejų, bet kažkur kelių mėnesių bėgyje) jūsų kelyje pasitaikytų romantiškus jausmus sukelsiantis žmogus. Realu, jog tai būtų vyresnis arba šiaip psichologiškai brandus, stiprus žmogus. Kita vertus, sakote, kad viskas greitai prasideda ir greitai pasibaigia. Kokia to priežastis? Kortos linkusius kalbėti apie tai, kad greičiausiai esate greitai susižavintis žmogus. Nebūtinai įsimylite kiekvieną pasitaikiusį kelyje, tačiau atrodo, kad net trumpas, pradinis pabendravimas jus gali pakylėti iki debesų, o jam nesusiklosčius, skaudžiai krentate žemyn ir jautriai į tai sureaguojate. Manau, esate svajokliškos prigimties žmogus. Tai duoda ir labai gražių pliusų: jausmingumą, švelnumą, bet kartais galite būti linkusi per daug visko prisisvajoti ankščiau laiko. Taip pat kortos sako, kad jums labiau tiktų aktyvus, nuolat judantis, veiklus žmogus, linksmo charakterio, nelinkęs į melancholiją ar visišką ramybę. Tikimybė, jog sutikusi jums patinkantį žmogų, su juo sukursite tvirtus, ilgalaikius santykius: pakolkas tokia tikimybė atrodo šiek tiek niūrokai. T.y. kaip minėjau romantiška pažintis tikrai tikėtina, tačiau ji gali būti pernelyg sukoncentruota ne į jausmus, o į kažkokius pragamtinius dalykus. Tarsi ir yra noras puoselėti tą pažintį, bet pagalius kiša žemiški niuansai pvz vyras gali per daug susitelkęs tik į darbą arba finansų stygius gali turėti neigiamos įtakos ir pan, tačiau, žinoma, nereikia dėti garantų ankščiau laiko, jūs pati daug ką galite pakreipti, vienaip ar kitaip elgdamasi. Su vyriškiu jus labiau suartintų kažkokia protinė, intelektualinė veikla arba tiesiog bendras įdomus hobis, netuščios kalbos. Kuo jūs daugiau pati, kaip asmenybė, įgautumėte tvirtumo ir žinių, tuo geriau jums sektųsi plėtoti santykius ir meilės srityje. Ką jums daryti, kad sukurtumėte tokius santykius, apie kokius svajojate: pirmas Taro patarimas šiek tiek sutvirtinti savo būdą, neimti pernelyg į širdį mažų gyvenimo nenusisekimų, turėti daugiau optimizmo. Na, tiesiog sutvirtinti "stuburą". Kortos nekalba apie kažkokius gigantiškus, didžiulius pokyčius, jums reikia ganėtinai nedaug pastangų, kad situacija prašviesėtų. Iš tiesų vis kortose kartojosi tie patys akcentai, kad jums kažkaip padidinta tikimybė užšokti ant kokio alfonso ar tinginio, gali būti linkusi į jausmų labdarą, kai daug atiduodate savęs, o gaunate daug mažiau, tad kaip ir minėjau labiau dairykitės į aktyvius, racionalaus charakterio, drąsius vyrus, tiktų turintys polinkį į avantiūrizmą, ekstremalius dalykus, o jautrūs, meniškos sielos, melancholiški jus kaip tik smugdytų.
QUOTE(Lotta* @ 2016 06 04, 18:05)
Sveiki, keliu ir savo klausima. Pridursiu, kad tai sena pirma meile. Abu turim seimas. Po ilgo laiko suvede keliai, dirbu pas ji, ir atgime vel jausmai, kurie painioja, gasdina ir tuo paciu vilioja.
Dekoju 4u.gif

Senos meilės jausmai jums iš tiesų su romantikos prieskoniu. Jausmai tikrai kažkiek atgiję, jam patinka jus stebėti, galvoti apie jus, esate jam labai patraukli. Manau, fizinė trauka šiuo atveju netgi stipresnė negu sielų bendrystė, kitaip tariant pirmoje vietoje geismas, o ne dvasinis potraukis, kuris truputį užmigęs, nes fizinė trauka labai suaktyvėjusi. Kita vertus, tie jausmai vyriškiui taipogi sukelia ir tam tikrą kančią. Yra nerimo, vidinės sumaištis, nors jis su ja neblogai tvarkosi ir į išorę tikrųjų emocijų netransliuoja. Ką jis mano apie galimybė atnaujinti judviejų santykius: apie tokią galimybę jis tikrai pamąsto, deja, tas pamąstymas vyrui sukelia destrukciją ir neviltį. Tiesiog supratęs abiejų gyvenimiškas aplinkybes, suvokia, jog tas atnaujinimas būtų nelogiškas. Nelabai gerai tai, kad pas tą žmogų yra išlikę dar kažkoks jaunatviškas polėkis (šiuo atveju blogąja prasme) ir jis gali ryžtis kokiam nors neapgalvotam, kvailam, labai staigiam, spontaniškam poelgiui. Perspektyvos: jausmai, manau, stiprės ir bus sunku juos slopinti, tačiau būkite atsargi, nes būtent jums šie jausmai gali pakenkti darbui: nuo elementaraus negalėjimo susikaupti iki kažkokio finansinio nuostolio, kas labiau realu. Neištikimybės tikimybė, deja, gan ryški. Manau, galite paslysti, tačiau tai žinant, galima apsisaugoti.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 04, 17:40)

Senos meilės jausmai jums iš tiesų su romantikos prieskoniu. Jausmai tikrai kažkiek atgiję, jam patinka jus stebėti, galvoti apie jus, esate jam labai patraukli. Manau, fizinė trauka šiuo atveju netgi stipresnė negu sielų bendrystė, kitaip tariant pirmoje vietoje geismas, o ne dvasinis potraukis, kuris truputį užmigęs, nes fizinė trauka labai suaktyvėjusi. Kita vertus, tie jausmai vyriškiui taipogi sukelia ir tam tikrą kančią. Yra nerimo, vidinės sumaištis, nors jis su ja neblogai tvarkosi ir į išorę tikrųjų emocijų netransliuoja. Ką jis mano apie galimybė atnaujinti judviejų santykius: apie tokią galimybę jis tikrai pamąsto, deja, tas pamąstymas vyrui sukelia destrukciją ir neviltį. Tiesiog supratęs abiejų gyvenimiškas aplinkybes, suvokia, jog tas atnaujinimas būtų nelogiškas. Nelabai gerai tai, kad pas tą žmogų yra išlikę dar kažkoks jaunatviškas polėkis (šiuo atveju blogąja prasme) ir jis gali ryžtis kokiam nors neapgalvotam, kvailam, labai staigiam, spontaniškam poelgiui. Perspektyvos: jausmai, manau, stiprės ir bus sunku juos slopinti, tačiau būkite atsargi, nes būtent jums šie jausmai gali pakenkti darbui: nuo elementaraus negalėjimo susikaupti iki kažkokio finansinio nuostolio, kas labiau realu. Neištikimybės tikimybė, deja, gan ryški. Manau, galite paslysti, tačiau tai žinant, galima apsisaugoti.

Aciu Labai! tikrai fizinis potraukis abipusis, matau, kaip jis to stengiasi neparodyti. trauka buvo visada, tik dabar ji labai akivaizdi. O jaunatviskas polekis, kad gali kazka pazadeti ir paskui to nevykdyti? Del jausmu stiprejimo, taip man sudetinga, todel kartais tyliai pagalvoju, ar gerai padariau sutikdama pas ji dirbti.. o ir jis mane kviete, lauke. Cia gal neapgalvotas sprendimas..bet pamastau, kad noreciau taip susitvarkyti darba, kad galeciau dirbt dalinai is namu ir taip palaikyt atstuma del jausmu. Gal neteisingai mastau?.. o finansinis nuostolis, tai nesumokes? jei kazkaip visai ji i nevilti istumsiu?
Kartais ir as pamastau, kad atnaujinti santykius norieciau ir as, bet ka su tuo daryciau? juk turiu seima, kuri man labai svarbi. O ir vyras kazka jaucia, pavyduliauja.
Labai dekoju uz izvalgas!
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2016 06 04, 19:24)
Aciu Labai! tikrai fizinis potraukis abipusis, matau, kaip jis to stengiasi neparodyti. trauka buvo visada, tik dabar ji labai akivaizdi. O jaunatviskas polekis, kad gali kazka pazadeti ir paskui to nevykdyti? Del jausmu stiprejimo, taip man sudetinga, todel kartais tyliai pagalvoju, ar gerai padariau sutikdama pas ji dirbti.. o ir jis mane kviete, lauke. Cia gal neapgalvotas sprendimas..bet pamastau, kad noreciau taip susitvarkyti darba, kad galeciau dirbt dalinai is namu ir taip palaikyt atstuma del jausmu. Gal neteisingai mastau?.. o finansinis nuostolis, tai nesumokes? jei kazkaip visai ji i nevilti istumsiu?
Kartais ir as pamastau, kad atnaujinti santykius norieciau ir as, bet ka su tuo daryciau? juk turiu seima, kuri man labai svarbi. O ir vyras kazka jaucia, pavyduliauja.
Labai dekoju uz izvalgas!

Neapgalvotas veiksmas gali būti įvairus. Gali išplepėti kažkam apie savo jausmus jums, sudaryti sąlygas kokiai nors kompromitojančiai situacijai, tas pats jūsų vyras per jį gali sužinoti apie šitą padėti ir pan. Įvairūs variantai galimi, nes žmogus gali būti kažkiek linkęs pirma daryti, o paskui tik pagalvoti ir tikrai realu, jog gali įvykti koks nors lepsusas.
Manau, dalinis darbas namuose tikrai būtų į naudą, tuolabiau, jei esate suinteresuota išsaugoti dabartinę šeimą ir išvengti dar didesnių pagundų, kurių tikrai gali atsirasti. Taip, gali įvykti barnis, dėl kurio nukentės finansai pvz mokės mažiau, nesutiks su kokiomis nors darbinėmis sąlygomis dėl ko irgi bus mažiau pinigėlių ir pan. Na, bendriau tariant kortos rodė, jog šitas platoniškas romanas turi neigiamos įtakos jūsų finansinei sferai, tad stenkitės išlikti dalykiška ir nelysti į per didelius asmeniškumus, kad nebūtų taip, jog šitas darbas jums nieko nedavė nei žinių, nei pinigų prasme. Sėkmės ir teisingų apsiprendimų. Šiaip manau šis vyras tikrai ne tas, kuris būtų vertas šeimos išardymo 4u.gif
Atsakyti