QUOTE(ralija @ 2016 05 08, 19:28)
Labas vakaras, gal galite pažiūrėti mano situaciją su vyriškiu, vardu Giedrius: atkakliai mergina, bet... yra tokia moteriška nuojauta, kad nereikia su juo prasidėti. Ką jis apie mane galvoja, kokia perspektyva? man toks jausmas, kad jis man meluoja...
Ka jis galvoja apie Tave?
Na zinok, manau matomai neveltui jis tave atkakliai mergina ,nes tu jam tikrai labai patinki kaip moteris ir bendraminte. Tu jam esi begalo grazi ir seksualiai patraukli jam. As manau jis labai nori su tavim artimiau susibendrauti ir geriau pazinti. Manau jis tikrai taves gali atkakliai toliau siekti, tam gali prisigalvoti visokiu taktiku ir panasiai. Tiesiog jam smalsu kur sitas bendravimas toliau jumis nunes... Vienintelis dalykas, kuris biski manes neramina tai, jog jis apie tave yra susidares labai idealu ivaizfi ir bijau, kad pats po kurio laiko nenusiviltu. Nes nu pokolkas viskas grazu.
Jam dar labai patinka tavo elegancija, moteriskumas, paslaptingumas. Patinka ir tai jog atrodai jam savarankiska ir nepriklausoma...Islaikyk ta moteriska paslaptinguma ir ti. Ir tikrai stenkis nesuskysti del jo, nes jei taip ir toliau laikysies tvirtai yra daug potencialio, kad jis galutinai del taves pames savo galva.
Jus esate matetes isvis ar ne? ar cia kazkokia internetine pazintis? Nes kortos rodo jog tarp jusu yra namazai susirasinejimu, daug atviru pokalbiu ir kad tie pokalbiai labai apgalvoti,, Mazdaug zinau ka reikia atsakyti ir ko nereikia... Kodel taip sneku- nes is jo puses labai daug idealizavimo, o cia tikrai nerealu jog butu taip, nebent tai tik laikina isisvaigimo stadija.
Beja jis dar nori ziuriai su tavim i pasimatyma eiti. Cia viena turbut is svajoniu jo siuo metu
Dabar ateitis jusu galima... Nu kaip cia pasakius manau dar negreitai cia tas romanas uzsisuks- toks jausmas tu sedesi ir mastysi ar tau verta ir apsimoka veltis i sita romana. Kazkodel matomai yra dar ir kitu priezasciu kodel tu juo nepasitiki ( Gal koks atstumas skiria arba tau jis pankankamai nepatinka) O siaip manau glaimas tarp jusu fizinis suartejimas. Sitie santykiai turi potencialio, bet tie santykiai is tavo puses butu protu ir asmenine nauda gristi- t.y tau bus patogu butu karaliene ir tureti vyra kuris tave ant ranku nesiotu... As manau santykiu ateiti nuspresi tu ir nuo taves cia viskas priklausys daugiau.. Jeigu tik panoresi- turesi patikima kaip suni vyra
Vo