Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Ačiū Amariliai rolleyes.gif

Į až prirasiau rolleyes.gif
Atsakyti
Papildyta:
Pusei metų perspektyva tokia, kad dar papurtys krizė, galimas įsipainiojimas į abejotinos vertės projektą darbinį, tai būkite atidi; na ir turėtumėte sulaukti ir realios pagalbos iš šalies, jeigu nesupainiosite realiai naudingo pasiūlymo su iliuziniais pažadais, krizė turėtų sustot. Kas daroma ne taip - koncentruojatės į tą nuolatinį minusą, ta koncentracija smukdo sveiką nuovoką ir atima jėgas, reikalingas nuolatinėms, nepertraukiamoms pastangoms (na, čia komentaro viešo nereikia, tiesiog su savimi pasikalbėkite nuoširdžiai, kur tos pastangos pastringa); mąstymas, jog vyksta kažkas fatališko, nepriduoda sėkmės. Manau, jog kartais elgiatės su pinigais impulsyviai. Jeigu taip yra, tai klaida. Kokia pozicija pridėtų sėkmės, tai grynai šaltas apskaičiavimas visko, kas susiję su pinigų judėjimu bei darbu. griežtai planuojamos pajamos išlaidos, jokio lyrinio nukrypimo. Ar suprantamai parašiau? Sėkmės!
[/quote]

Labai dekoju uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima dėl darbo.
Siūlo mokytojos darba. Ar sutikti? Ar tinkamas pasirinkimas.
Atsakyti
Sveikutės, mane labai domina meilės reikalai... Gal kuri galite pažiūrėti kokie santykiai ir jausmai, bendroje ateityje laukia su vyru? Labai dėkinga. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar galetumete ismesti kortas, kada mano vyras susiras pastovu bei gerai apmokama darba ? Bei kaip klostysis musu santykiai ateityje? Ar turime perspektyvu ? siai dienai kazkokia gili krize tiek jo darbo sferoje, tiek musu santykiuose..
Atsakyti
Sveikos merginos,

Amariliai as su labai svarbiu klausimu, prasau paziurekite kai turesite laiko, (butu gerai iki treciadienio , nes turiu apsispresti ir duoti atsakyma) stoviu kryzkeleje ir nezinau kur pasiduoti,

gavau du darbo pasiulymus : vienas draudime, kitas prekyboje, bet kirba mintis ar draudime tai mano vieta ar man patiktu ir sektusi toje darbo pozicijoje i kuria mane kviecia, (tai butu man nauja patirtis), prekyboje esu dirbusi tad cia nieko naujo, jokiu perspektyvu bet darbas iprastas, zinomas , nieko naujo, dar dirbant zadejau uzsiimti siokia tokia veikla papildomai jeigu pavyktu ir sektusi + ieskotis darbelio valstybes tarnyboje.
ka man kortos pataria ir sako, ka geriau rintkis ar draudima kuriame butu perspektyvu galbut ar likti prekyboje , meginti ka dabar sumasciau ir ieskotis darbelio valstybes tarnyboje .

Labai buciau dekinga uz situacijos perziura ir pakomentavima wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiko merginos,kaip senai besilankiau rolleyes.gif

Gal galės laisvesnė mergina pažiūrėti ką sako kortos ...

Mano klausymas ...Sutiksiu gi pagaliau savo žmogų šiais metais ? Yra dar vilties?

Jaučiu tuoj pasensiu ir nereikalinga būsiu unsure.gif

Ačiū atsakiusiai merginai.

Ps...aš JB.
Atsakyti
laba,
noriu pirkt nekilnojama turta kitame mieste nei gyvenu, kada butu tinkamiausias metas, dabar ar dar palaukt, laukt nesinori nes stebiu kad kainos kyla.
aciu
Atsakyti
QUOTE(-*Bagyra*- @ 2016 05 03, 17:14)
Sveikos mamos smile.gif

Turiu klausimą, kuris jau ilgą laiką neduoda ramybės..galbūt kuri nors galės peržvelgti mano situaciją, būčiau labai dėkinga.

Jau ilgas laikas (keli metai), esu pametusi galvą dėl vieno žmogaus. Tiksliau jaučiu stiprią simpatiją. Buvau įsitikinusi, jog tai tik šiaip trumpalaikis susižavėjimas. BET...Sutikau kitą vyrą. Pradėjome kurti santykius, planavome ateitį...lyg ir buvau užsimiršusi apie savo slaptą susižavėjimą. Visgi nepavyko...Pasidariau šalta savo draugui, irzli, nekalbi, nes nuolat šalia savęs mačiau tą kitą...savo slaptą simpatiją. Palikau draugą - nieko neaiškinau, nieko paaiškinti ir negaliu, nes palikau žmogų dėl vyro, kuriam jausmus puoselėju slapta... Nors su savo slapta simpatija niekada niekada nesu kalbėjusi apie jausmus, apie asmeniškus dalykus. Taip jis man geras, nuoširdus, supratingas, tam tikra prasme padeda man...bet mes laikomės atstumo, palaikome labiau dalykiškus santykius. Kartais rodos siunčiame vienas kitam atsargius signalus, bet vis išsigąstu gal jie netikri, gal čia aš tik interpretuoju į savo naudą.

Klausimas: kokia ateities perspektyva mano ir mano simpatijos tarpusavio bendravime?

4u.gif

Sveika,

Koks tavo meiles vardas yra ?

Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2016 05 08, 16:25)
laba,
noriu pirkt nekilnojama turta kitame mieste nei gyvenu, kada butu tinkamiausias metas, dabar ar dar palaukt, laukt nesinori nes stebiu kad kainos kyla.
aciu

Gal pabandyk tarkis su profesionaliu astrologu situo klausimu.. Cai gal kortoms nelabai tinkamas klausimas, nes gali rodyti pievas
Atsakyti
Labas vakaras, gal galite pažiūrėti mano situaciją su vyriškiu, vardu Giedrius: atkakliai mergina, bet... yra tokia moteriška nuojauta, kad nereikia su juo prasidėti. Ką jis apie mane galvoja, kokia perspektyva? man toks jausmas, kad jis man meluoja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2016 05 08, 19:28)
Labas vakaras, gal galite pažiūrėti mano situaciją su vyriškiu, vardu Giedrius: atkakliai mergina, bet... yra tokia moteriška nuojauta, kad nereikia su juo prasidėti. Ką jis apie mane galvoja, kokia perspektyva? man toks jausmas, kad jis man  meluoja...  4u.gif

Ka jis galvoja apie Tave?

Na zinok, manau matomai neveltui jis tave atkakliai mergina ,nes tu jam tikrai labai patinki kaip moteris ir bendraminte. Tu jam esi begalo grazi ir seksualiai patraukli jam. As manau jis labai nori su tavim artimiau susibendrauti ir geriau pazinti. Manau jis tikrai taves gali atkakliai toliau siekti, tam gali prisigalvoti visokiu taktiku ir panasiai. Tiesiog jam smalsu kur sitas bendravimas toliau jumis nunes... Vienintelis dalykas, kuris biski manes neramina tai, jog jis apie tave yra susidares labai idealu ivaizfi ir bijau, kad pats po kurio laiko nenusiviltu. Nes nu pokolkas viskas grazu.

Jam dar labai patinka tavo elegancija, moteriskumas, paslaptingumas. Patinka ir tai jog atrodai jam savarankiska ir nepriklausoma...Islaikyk ta moteriska paslaptinguma ir ti. Ir tikrai stenkis nesuskysti del jo, nes jei taip ir toliau laikysies tvirtai yra daug potencialio, kad jis galutinai del taves pames savo galva. cool.gif

Jus esate matetes isvis ar ne? ar cia kazkokia internetine pazintis? Nes kortos rodo jog tarp jusu yra namazai susirasinejimu, daug atviru pokalbiu ir kad tie pokalbiai labai apgalvoti,, Mazdaug zinau ka reikia atsakyti ir ko nereikia... Kodel taip sneku- nes is jo puses labai daug idealizavimo, o cia tikrai nerealu jog butu taip, nebent tai tik laikina isisvaigimo stadija.

Beja jis dar nori ziuriai su tavim i pasimatyma eiti. Cia viena turbut is svajoniu jo siuo metu

Dabar ateitis jusu galima... Nu kaip cia pasakius manau dar negreitai cia tas romanas uzsisuks- toks jausmas tu sedesi ir mastysi ar tau verta ir apsimoka veltis i sita romana. Kazkodel matomai yra dar ir kitu priezasciu kodel tu juo nepasitiki ( Gal koks atstumas skiria arba tau jis pankankamai nepatinka) O siaip manau glaimas tarp jusu fizinis suartejimas. Sitie santykiai turi potencialio, bet tie santykiai is tavo puses butu protu ir asmenine nauda gristi- t.y tau bus patogu butu karaliene ir tureti vyra kuris tave ant ranku nesiotu... As manau santykiu ateiti nuspresi tu ir nuo taves cia viskas priklausys daugiau.. Jeigu tik panoresi- turesi patikima kaip suni vyra

Vo
Atsakyti
Sveikutės wub.gif

..na apie internetines pažintis...

Visokių jų yra ,man papuolė ne kažkas...Bendravom gal 4mėn int...nes as Uk jis Skotijoj buvo...tikrai rodes artima dūšia...lb padejo psichologiškai kai atvykau į uk.Jis ir patraukė bendravimu...ne kaip visi...iš internetų esantys..

Kova atvyko į uk...2 val iki manes...prasidejo skrydis mano gal ir jo tuo metu... vazinejo daznai ,leidom laika kartu prie juros,parkuose grįždavo namo po vidurnakcio i nepažystama Anglija...gyveno pas sese...jis vis skubejo ...pamatyt,planus planuot ...as vis stabdziau...bet vienu momentu as sutikau...ir tikrai...šalia to vyro taip gera buvo...šilta ,ramu saugu...žinuciu skambučių begalės po pasimatymu...na rožiniai akiniai prilipo...kol viena diena...pajutau šaltuka...smsuose,skambuciu pro reta...vėliau tyla...dingo žmogus....pasirodo..jam per greitai viskas vyksta ir reikia laiko...

Savo busenos išgyvenimu as nepasakosiu...galit tik nuspėti...Šiuo metu aš rami...manau po biški paleidziu...ir širdy ...tuštuma...

Tiesiog man taip papuolė...gal taip reikėjo.

Tai va...būna ir taip...nenorėčiau kad vel atsirastų.Nuojauta yra...bet tiesiog neturėciau ka pasakyt šiam žmogui...

Dabar gyvenu įprastai, dziaugiuos ką turiu ir demesiu kaip visad smile.gif
Atsakyti