Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(matrica_2 @ 2016 07 12, 11:42)
Labas,

Labai idomus tavo klausimas man. Nu tiesiog darbiniai romanai turbut mano ,,sritis,, lotuliukas.gif

As pasiziurejau Ka jis glavoja apie tave. Nu tai gi zinoma apsestas jis minciu del sekso su tavim. As manau jis nuolat apie tai fantazuoja. Tiesiog tu esi jo aistru objektas. Manau labai dera jusu tas laukas. As net kazkodel manau, kad jis tau jaucia chemija (turbut jam tu irgi) Tai toks jausmas kaip pamatai zmogu ir jauti kaip kunai virpa va smile.gif

Na as nemanaum kad jis su visomis toks malonus yra tikrai. Tu jam esi ikritusi i aki ir tiek vienintelis minusas kuri as cia matau, jog jaudulys trukdo normaliam jusu bendravimui. Toks jausmas, kad jam arba tau sunkiai liezuvis verciasi pradeti kazkokia kalba rimtesne.
Nes sakau panasu, kad jusu bendravime man biski truksto gilumo, rimtesniu tokiu pokalbiu, atvirumo, vienas kito pazinimo. Bet cia normalu kaip testosteronas ora sklaido- visad liezuvis sunkiai verciasi lotuliukas.gif

Beja, seksas su juo tau laaaaaaaaaabai patiktu devil.gif
Beja, merginos kurios norite pasiburti per AZ siandien turiu laisvesne diena galeciau atsakyti kam nors i klausima

As noriu labai, kankina mane vienas klausimas:)
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2016 07 12, 13:11)
As noriu labai, kankina mane vienas klausimas:)

As turejau omenyje privaciai (mokamai) konsultacijai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Reikalinga privati konsultacija. Konkretus klausimas. I ka galeciau kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2016 07 12, 12:42)
Labas,

Labai idomus tavo klausimas man. Nu tiesiog darbiniai romanai turbut mano ,,sritis,, lotuliukas.gif

As pasiziurejau Ka jis glavoja apie tave. Nu tai gi zinoma apsestas jis minciu del sekso su tavim. As manau jis nuolat apie tai fantazuoja. Tiesiog tu esi jo aistru objektas. Manau labai dera jusu tas laukas. As net kazkodel manau, kad jis tau jaucia chemija (turbut jam tu irgi) Tai toks jausmas kaip pamatai zmogu ir jauti kaip kunai virpa va smile.gif

Na as nemanaum kad jis su visomis toks malonus yra tikrai. Tu jam esi ikritusi i aki ir tiek vienintelis minusas kuri as cia matau, jog jaudulys trukdo normaliam jusu bendravimui. Toks jausmas, kad jam arba tau sunkiai liezuvis verciasi pradeti kazkokia kalba rimtesne.
Nes sakau panasu, kad jusu bendravime man biski truksto gilumo, rimtesniu tokiu pokalbiu, atvirumo, vienas kito pazinimo. Bet cia normalu kaip testosteronas ora sklaido- visad liezuvis sunkiai verciasi lotuliukas.gif

Beja, seksas su juo tau laaaaaaaaaabai patiktu devil.gif
Beja, merginos kurios norite pasiburti per AZ siandien turiu laisvesne diena galeciau atsakyti kam nors i klausima

O jam labiau rupiu kaip sekso partnere ar rimtesne draugyste? Turbut man labiau jaudulys koja kisa, nes jis drasus ir iskalbus, nors nieko asmenisko neklausineja, tik darbiniai pokalbiai.
p.s. aciu uz atsakyma wink.gif
Atsakyti
Sveikos, jeigu kas galit tai pasakykit: ar dabartiniame darbe nusimato karjera? Ar verta viską mesti ir pradėti mokslus, darbą visai kitoje šalyje?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2016 07 12, 13:29)
As turejau omenyje privaciai (mokamai) konsultacijai smile.gif

Supratau, kad privaciai, tik jau laiko nebturejau kada beparasyti:) Artimiausiu laiku parasysiu jei nieko pries.Visdleto turiu daugiau klausimu nei viena.
Atsakyti
Labos merginos , varau i atestatu iteikimo svente pas viduriuka savo wub.gif

grizus papasakosiu apie dabartini jaunima ...kokio jie poziurio..cia darbiniai reikalai bet na as stebiuosi ...nes man virs 40 o vaikinui kuris ryskiai demesi rodo gal 25 maxium blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai va ...cia mes ..as ir mano sunai.. 4u.gif

https://scontent-waw...964760894_o.jpg biggrin.gif

O dabar... nezinau kaip vertinti poelgi vyruko..aisku draugiskai viskas smaiksciai bet joios dingsties neduodu kad man reiktu ar noreciau kazko...juk jaunas labai as su vaikais neprasidedu...bet ten vaikinukas mane paliest vis nori,prieina tai nedrasiai vis apkabina per liemeneni ,vis kazka paaiskint ateina nes naujoke ..vis tai ranka paliecia ,tai vel kas kalba atvirai beveik bet vercia i smaikstuma blink.gif nu vakar pasisiule namo parvezt kadangi skubejau tai leidausi parvezti save lotuliukas.gif na ..tikrai nesapnuoju neisigalvoju ...jis elgias kaip gerokai vyresni vyrai elgias noredami moters demesi atkkreipti..tik nesupratau...ka jaunos jo netraukia ? blink.gif lotuliukas.gif zodziu cirkas doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2016 07 13, 15:51)
tai va ...cia mes ..as ir mano sunai.. 4u.gif

https://scontent-waw...964760894_o.jpg biggrin.gif
O dabar... nezinau kaip vertinti  poelgi vyruko..aisku draugiskai viskas smaiksciai  bet joios dingsties neduodu kad  man reiktu ar noreciau kazko...juk jaunas labai  as  su vaikais neprasidedu...bet ten vaikinukas mane paliest vis  nori,prieina tai nedrasiai vis  apkabina per liemeneni ,vis kazka paaiskint ateina  nes naujoke ..vis  tai ranka paliecia ,tai vel kas  kalba atvirai beveik  bet vercia i smaikstuma  blink.gif nu vakar pasisiule namo parvezt kadangi skubejau tai leidausi parvezti save  lotuliukas.gif  na ..tikrai nesapnuoju  neisigalvoju ...jis elgias kaip  gerokai vyresni vyrai elgias noredami  moters  demesi atkkreipti..tik nesupratau...ka jaunos jo netraukia ? blink.gif  lotuliukas.gif  zodziu  cirkas  doh.gif  smile.gif

Joks čia cirkas, atrodai labai jaunai, patraukliai, tai vyrukui ir patinki. Matei serialą "Younger", kaip tik tavo situaciją rodo - 40-metę įsimyli 25-metis ir ką, viskas nuostabu, tik ji ne tris vaikus, o vieną dukrą turėjo, kuri išvyko mokytis į užsienį ir netrukdė mamai mėgautis jaunyste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 07 13, 16:05)
Joks čia cirkas, atrodai labai jaunai, patraukliai, tai vyrukui ir patinki. Matei serialą "Younger", kaip tik tavo situaciją rodo - 40-metę įsimyli 25-metis ir ką, viskas nuostabu, tik ji ne tris vaikus, o vieną dukrą turėjo, kuri išvyko mokytis į užsienį ir netrukdė mamai mėgautis jaunyste  thumbup.gif

Aniaa... g.gif nemaciau ..reikes paziureti unsure.gif

exx butu man koks 35 tai mat ji bala ....o db ..kur jau ... senole tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2016 07 13, 00:01)
Sveikos, jeigu kas galit tai pasakykit: ar dabartiniame darbe nusimato karjera? Ar verta viską mesti ir pradėti mokslus, darbą visai kitoje šalyje?

Jūs daug ir sunkiai dirbote vis laukdama įvertinimo. Bet iki šiol turite labai gerai apgalvoti, kam leidžiate pinigus, nes jų neturite tiek, kiek norėtumėte. Netikėtai jums bus padidnta atsakomybės našta, na čia gal ta išsvajota karjera, bet jūsų darbdavys(iai) yra labai skūpus ir pinigų jums nenorės pridėti. Greičiausiai jūs neapsikentus spjausite į turimą darbą, nes atsivers akys ir suprasite, jog esate mulkinama ir išvažiuosite į užsienį. Kiek suprantu iš kortų, jus važiuosite arba pas savo draugą, arba tikėdamasi jį ten susirasti. Rezultatas - jūsų svajonių išsipildymas.
Atsakyti
QUOTE(armatura @ 2016 07 12, 02:51)
Turiu klausima, nes situacija velkasi jau puse metu, o pastaruoju metu ivairiausiais budais pati lenda i akis, nors meginau viska pamirsti. Toks jausmas, kad ne be reikalo..

Kokie dabartiniai M jausmai/mintys mano atzvilgiu?

Aciu uz Jusu laika!

Jis norėtų slapto romano, tarnybinio(?) g.gif Visos kortos susiveda į seksą, jokios meilės nerodo, bet norą išlaisvinti savo seksualines fantazijas rodo jums abiem. Jūs turite kažkokių nepagrįstų baimių, stengiatės pabėgti nuo šios traukos, nes manote, kad tai būtų vagystė, apgaulė. Dviprasmiški jausmai jus drasko lyg aštriais nagais.
Koks kortų patarimas? Meilė bus tik iliuzija , bet seksas gali būti realus.
Atsakyti