Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 02, 11:33)
Man pagal atsiliepimus tai  grabgreen atrodo neblogi būtų  g.gif

as tokius (tik kvapa pamaisant) apie metus naudoju.
Patinka kaip skalbia (man geriau uz ringuva), jeigu renkuosi su kvapu, tai jisai nera ikyrus.
Vaikas turi alergija ir astma, tai ant odo pasekmiu nejaucia - neerzina jos. Erzina nebent pacios tabletes su kvapu kvapas (pacia maiselyje jisai stipresnis), drabuziu jau ne.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2016 05 06, 11:29)
as tokius (tik kvapa pamaisant) apie metus naudoju.
Patinka kaip skalbia (man geriau uz ringuva), jeigu renkuosi su kvapu, tai jisai nera ikyrus.
Vaikas turi alergija ir astma, tai ant odo pasekmiu nejaucia - neerzina jos. Erzina nebent pacios tabletes su kvapu kvapas (pacia maiselyje jisai stipresnis), drabuziu jau ne.

Aš šitą http://www.iherb.com...-oz-432-g/35022 atrodo be kvapo jis g.gif buvau susiruošusi pirkt, bet paskui atsiminiau, kad veido kremai visi baigiasi smile.gif , tai nebetilpo į krepšį. Mane bilekokie kvapai igi erzina, bet kaip supratau jis toks balinantis labiau g.gif Nebandei, tinka spalvotiem?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 05, 17:39)
perkat krema nuo saules, paskui perkat D vitamina  biggrin.gif

Ne visi pasisavina jį. Girdėjau, kad prof.Kazanavičius savo pacientėm su lėtiniu autoimininiu tiroiditu vit D liepia gerti net vasarą būnant daug ant saulės.
Atsakyti
Kokius papildus ar vitaminus rekomenduotumėte organizmo atstatymui po operacijos?
Beje, registruotas siuntimas - jau virš 7 eur blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 06, 11:52)
Mane bilekokie kvapai igi erzina,  bet kaip supratau jis toks balinantis labiau  g.gif Nebandei, tinka spalvotiem?

skalbiu tiek baltus, tiek spalvotus su jais. Kartu naudoju dazus sugerencias serveteles. Drabuziu blukimo nepastebejau.
Megztiems naudoju atskira skalbikli
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 05 06, 19:38)
Kokius papildus ar  vitaminus rekomenduotumėte organizmo atstatymui  po operacijos?

Kas per op? Na gal pakraujuos, tai healthy blood vitaminai būtų į temą? biggrin.gif
blink.gif censored2.gif

Penktadienis mano cheat day (and night biggrin.gif )...mmm wub.gif mmmm essen.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 05 06, 22:57)
Penktadienis mano cheat day (and night biggrin.gif )...mmm wub.gif  mmmm essen.gif
user posted image

Kas čia tokio, prašome smulkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 07, 12:08)
Kas čia tokio, prašome smulkiau  ax.gif

Riešutų sviestas smile.gif
http://www.iherb.com...-oz-454-g/34363

Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2016 05 06, 18:38)

Taip - maždaug prieš 3 sav. pabrango.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 05 06, 22:57)
Penktadienis mano cheat day (and night biggrin.gif )...mmm wub.gif  mmmm essen.gif
user posted image

Man šitas riešutų sviestas per daug "smooth" (nežinau kaip lietuviškai pasakyt blush2.gif ). Veliasi burnoj. Traškus skanesnis.
Papildyta:
QUOTE(Abuelita @ 2016 05 07, 13:17)
Taip - maždaug prieš 3 sav. pabrango.

Kiek gi gali brangt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 07 gegužės 2016 - 12:21
QUOTE(jurguze @ 2016 05 07, 12:26)
Kiek gi gali brangt doh.gif

Aš siunčiuos paprastu paštu - tphu-tphu-tphu - kol kas visus gavau.
Atsakyti
Kokį geresnį gliukozaminą rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 05 07, 12:59)
Kokį geresnį gliukozaminą rekomenduotumėt?

Sau ieškot ar vyresnio amžiaus žmogui?

Kai mano artimam pensijinio amžiaus žmogui reikėjo gliukozamino, tai šeimos gydytoja nuoširdžiai patarė "neprasidėt" su maistiniais papildais, o rinktis vaistinį prepartą. Kadangi didelio pasirinkimo LT nebuvo/nėra, tai ėmėm šitą, nes kaip tik tuo metu buvo akcija (po 3 mėn. žmogus sakė, kad tikrai geriau jaučiasi, - o ar tai šio preparato nuopelnas, tikrai nepasakysiu):
user posted image
Atsakyti