QUOTE(Ilka* @ 2016 06 23, 09:56)
Metro į viršų, turėjau omenyje

Nors ir į plotį ne ką daugiau - 2,10 m
Ta prasme, apatinės spintelės metro? Ar viršutinių spintelių nėr, tik apatinės, ir jos metro?
Nes jei taip, tai mūsų apatinės irgi metro, galim keist
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2016 06 24, 19:53)
Aš kažkaip įsivaizduočiau tamsų. Kokį tamsų - jūsų skonio reikalas, bet kol kas spalvos yra šviesios ir vidutinės, taigi tamsi būtų gerai. Kitaip visada norėsis "autocontrast" spaust, o virtuvėj nėr tokios knopkės, tik fotošope
Nebent jei bus kas nors tamsaus - pvz. tamsus šaldytuvas. Tada galit ką norit dėt, kad tik su tais medžiais nesusipjautų. Kad ir kokį baltą.
Rudo nelabai reikia. Man tie du ryži atspalviai rizikingiausiai derinami, užtai trečio ryžo gal jau nebereikia - dar susipjaus, ir ką darysit, stalviršį keisit ar grindis? Ar pala - trys atspalviai? Dvejos grindys? Nu galas žino, aš tikro medžio su medžio imitacijos plytelėm ir medžio spalvos laminatu gal nederinčiau. Labai rizikinga - laminatą naudoti vietoj medžio - gerai, bet GRETA tikro medžio?

Na... Nebent idealiai spalvos suderės. Bet kita vertus, jei jau nupirkot, jei jau patinka, tai ką tada.
Žodžiu, juodą, tamsiai pilką, nors tamsiai mėlyną

Artimą juodai. Ir šalto atspalvio - šiltos ir taip sočiai, gali užsinorėt spaust "autocolor"

Jei tamsiai rudą - tai labai žiūrint, kad tonas būtų tamsus, o spalva panaši. Na, kad prie šviesiai ryžų plytelių nepriderint tamsiai kakavinio stalviršio... Bet gal geriau ne rudą...
Ir tamsi nevienspalvė, nes ant vienspalvės visi trupiniai matysis