QUOTE(Erendira @ 2016 05 09, 11:09)
Dėl prekybcentrių net nežinau... ne todėl, kad nebūčiau pilietiška, o todėl
Šiaip tos max nuolaidos 14 d, o alia nėjimas į PC- 10-12, 14 jau ėjimas į demonstraciją planuojamas... Aš galvoji geriausia būtų išvis, visiems 11d eiti į PC (daugelis turėtų taikyti nuolaidas dideles tom dienos) apsipirkti nuolaidinių prekių, o poto keletą dienų jau neiti...

o jei rimtai, tai jei gautųsi neiti į PC bent 3-4 sav. tada būtų efektas, kai prekybcentriai išmestų krūvą prekių...pajaustų nuostolį...o dabar, manau bus šnypštas. aš greičiausia neisiu tom dieniom, nes mes kažkaip pratę apsipirkinėt kažkur avaitei- gaila laiko kasdien į tuos centrus vaikščioti
QUOTE(Weronica @ 2016 05 09, 11:20)
Šita mintis irgi buvo, bet daug kas gi rašydavo, kad jei katinas pradeda žymėt tai nebepadeda nei kastracija

na nebent katinas šiaip kiemo vengt pradėtų po tokio siaubingo jo atžvilgiu mūsų poelgio
Man tai pikta dėl tų nuolaidų, ir dėl tų kainų ir kad niekas jų nereguliuoja... Mano svajonė turėt kokį ūkininką pas kurį būtų galima ir mėsos ir daržovių ir pieno produktų nusipirkt

Bet kur tokį rast...
Beje žinok gal ir žymi, beje ir mergos žymi, mačiau kaip Maikuka kieme uodega drebina. Bet ant durų nebemyža (atsiprašau) kažkodėl... jei tik durys pažymėtos...ieškok naujo kiaušiniuočio....man padeda tas šnai per kiaušinius