Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(lilget @ 2016 06 12, 21:49)
Neissirenku kokia vonia pirkt. Ir informacijos glaustai nesusidelioju, o ir laiko knist per visas temas neturiu  verysad.gif
Gal kuri pagelbes ir parasys kokie pliusai minusai yra akrilines vonios, plienines ir akmens mases ?
Mano nuomone tokia kad akriline labai lankst ir besibraizantii, o vonioje bus dusas tai kasdien i ja bus lipama 😕 bet ji butu silta ir grazi. Akmens mases stabili, tvirta bet valymas sunkus igeria purva. Plienine tvirta, bet salta ir nelabai grazi ta emale. Na ir ka rinktis  g.gif

Kiekviena medžiaga turi savų pliusų ir savų minusų. Akrilas, jeigu ne pigi plona vonia, tikrai nebus baisiai nestabili. Aišku daug ir nuo žmogaus gabaritų priklauso. Jeigu lips 100+ kg žmogeliukas, tada gal ir links kažkiek, bet ne kaip plastiko bliūdas. Jeigu labai neramu, galima su papildomu sutvirtinimu rinktis. Plačiau Dėl braižymosi, jeigu neturit šuniuko, kurį maudot vonioj, jeigu vaikas nežaidžia su kokiom mašinom ar plastiko žaislais vonioj besimaudydamas, tada tikrai nebijočiau. O jei jau įsibrėš, galima papoliruoti.
Akmens masės, maloni, bet jos priežiūra sudėtingesnė, todėl iš praktinės pusės ne pats geriausias sprendimas, kai vonia bus naudojama kaip dušas.
Plienas, iš praktinės, valymo pusės, tikrai kone geriausias pasirinkimas būtų, pvz Kaldawei su Pearl padengimu. Tik plieno minusai, kad šalta prisiliesti ir barškaliukas, reiktų apačią apipurkšti. Dėl tos emalės, na man asmeniškai nelabai tas krito į akis kaip baisiai negražus dalykas. Negražu, jeigu apsidaužo po kurio laiko.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 06 13, 12:06)
Kiekviena medžiaga turi savų pliusų ir savų minusų. Akrilas, jeigu ne pigi plona vonia, tikrai nebus baisiai nestabili. Aišku daug ir nuo žmogaus gabaritų priklauso. Jeigu lips 100+ kg žmogeliukas, tada gal ir links kažkiek, bet ne kaip plastiko bliūdas. Jeigu labai neramu, galima su papildomu sutvirtinimu rinktis. Plačiau Dėl braižymosi, jeigu neturit šuniuko, kurį maudot vonioj, jeigu vaikas nežaidžia su kokiom mašinom ar plastiko žaislais vonioj besimaudydamas, tada tikrai nebijočiau. O jei jau įsibrėš, galima papoliruoti.
Akmens masės, maloni, bet jos priežiūra sudėtingesnė, todėl iš praktinės pusės ne pats geriausias sprendimas, kai vonia bus naudojama kaip dušas.
Plienas, iš praktinės, valymo pusės, tikrai kone geriausias pasirinkimas būtų, pvz Kaldawei su Pearl padengimu. Tik plieno minusai, kad šalta prisiliesti ir barškaliukas, reiktų apačią apipurkšti. Dėl tos emalės, na man asmeniškai nelabai tas krito į akis kaip baisiai negražus dalykas. Negražu, jeigu apsidaužo po kurio laiko.

Vistiek nezinau ka rintis doh.gif vyras 100kg tai uztai akrilo labai bijau blush2.gif akmens mases labai noreciau, bet prieziurai namu neskiriu naktu nes po darbu neturiu jegu vaiksciot su skudureliu, plienines vyras nenori tipo salta ir negrazi doh.gif prasau nukreipkite i geriausia pasirinkima ax.gif 4u.gif ir dar del tos po plus technologijos cia galima tik ravak voniom? Cia atskirai uzsakyti tai reikia ar jau pirkt su tokiu padengimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 13 birželio 2016 - 12:34
QUOTE(lilget @ 2016 06 13, 13:31)
Vistiek nezinau ka rintis  doh.gif  vyras 100kg tai uztai akrilo labai bijau  blush2.gif  akmens mases labai noreciau, bet prieziurai namu neskiriu naktu nes po darbu neturiu jegu vaiksciot su skudureliu, plienines vyras nenori tipo salta ir negrazi  doh.gif  prasau nukreipkite i geriausia pasirinkima  ax.gif  4u.gif ir dar del tos po plus technologijos cia galima tik ravak voniom? Cia atskirai uzsakyti tai reikia ar jau pirkt su tokiu padengimu  g.gif

PU plius tai būna vonios jau su ta danga arba be jos, bet tik keli modeliai, o ne visas asortimentas. Čia Ravak siūloma papildoma vertė. Atvirai pasakius, nemanau, kad jos tikrai labai reiktų.
Jeigu nebūtina vonia su apdaila, o ją planuojat daryti iš plytelių, tada galit dar pasižiūrėti Villeroy&Boch Quaryl medžiagos vonias (kvarcas+akrilas). Tik kaina jų jau prie didesnių.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 06 13, 14:16)
PU plius tai būna vonios jau su ta danga arba be jos, bet tik keli modeliai, o ne visas asortimentas. Čia Ravak siūloma papildoma vertė. Atvirai pasakius, nemanau, kad jos tikrai labai reiktų.
Jeigu nebūtina vonia su apdaila, o ją planuojat daryti iš plytelių, tada galit dar pasižiūrėti Villeroy&Boch Quaryl medžiagos vonias (kvarcas+akrilas). Tik kaina jų jau prie didesnių.

O si Villeroy minusu neturi? Dizainas super i biudzeta voniai telpam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2016 06 13, 15:13)
O si Villeroy minusu neturi? Dizainas super i biudzeta voniai telpam  bigsmile.gif

Na ji toks miksas akmens masės ir akrilo, turi savybes abiejų medžiagų, yra tvirta ir maloni liesti. Dėl valymo, kadangi porėtumas mažas, valymas nesudėtingas. Čia jūs Oberon pasižiūrėjot?
Atsakyti
Niekaip neapsisprendžiam, kuris variantas gražesnis/praktiškesnis? Džiovyklę ant skalbyklės užkėlus turėčiau daugiau spintelių, bet kai jos abi apačioje ne taip užgriozdinama erdvė.
1. user posted image
2. bus ištisinis stalviršis ( į spalvas nekreipti dėmesio)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2016 06 13, 15:41)

priklauso nuo poreikio - jei pirmą imčiau, tai ant džiovyklės viršaus dar dėčiau spintelę pakabinamą (man būtų qražiau), jei antrą - tai vienoj pusėj dėčiau skalbyklę, kitoj džiovyklę, o per centrą kriauklę ir veidrodį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 13 birželio 2016 - 14:55
Dėl spintelių kiekio, čia jau nuo poreikio reikia žiūrėti, kiek ko ten žadat laikyti. Mano nuomone, 3 spintelės yra daugiau nei pakankamai, bet čia iš savo varpinės žiūriu.
Atsakyti
[quote=Loram,2016 06 13, 15:54][/quote]
priklauso nuo poreikio - jei pirmą imčiau, tai ant džiovyklės viršaus dar dėčiau spintelę pakabinamą (man būtų qražiau), jei antrą - tai vienoj pusėj dėčiau skalbyklę, kitoj džiovyklę, o per centrą kriauklę ir veidrodį
[/quote]

Jūsų siūlytą antrąjį variantą mes irgi dėliojomės, tačiau jis nesigauna, kadangi tarpas viduryje tarp skalbyklės ir džiovyklės gaunasi 107cm. Vienos spintelės nepadarysi - per didelė, o dvi darant taip pat simetrijos nebelieka..
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 06 13, 16:06)
Dėl spintelių kiekio, čia jau nuo poreikio reikia žiūrėti, kiek ko ten žadat laikyti. Mano nuomone, 3 spintelės yra daugiau nei pakankamai, bet čia iš savo varpinės žiūriu.

Man tos 3 spintelės būtų pats tas: viena būtų skalbinių stačius, centriniai stalčiai grožio reikalams, o paskutinė spintelė buitinaims reikalams:milteliams/chemijai.
Tačiau šis variantas atrgrąso, kad labai užgriozdinta erdvė iškart įėjus pro duris, nelieka to lengvumo..
Gal nekreipt dėmesio į tokius dalykus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 13 birželio 2016 - 15:10
QUOTE(coco5 @ 2016 06 13, 16:14)

Man tos 3 spintelės būtų pats tas: viena būtų skalbinių stačius, centriniai stalčiai grožio reikalams, o paskutinė spintelė buitinaims reikalams:milteliams/chemijai.
Tačiau šis variantas atrgrąso, kad labai užgriozdinta erdvė iškart įėjus pro duris, nelieka to lengvumo..
Gal nekreipt dėmesio į tokius dalykus rolleyes.gif

Man rodos lengvumą jausit pačioj pradžioj, o paskui keiksitės, kad neturit kur ką pasidėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 06 13, 15:35)
Na ji toks miksas akmens masės ir akrilo, turi savybes abiejų medžiagų, yra tvirta ir maloni liesti. Dėl valymo, kadangi porėtumas mažas, valymas nesudėtingas. Čia jūs Oberon pasižiūrėjot?

Taip Oberon wub.gif tai kaip ir sprendimas padarytas, dviracio neveisrasiu biggrin.gif . Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2016 06 13, 16:54)
Taip Oberon  wub.gif  tai kaip ir sprendimas padarytas, dviracio neveisrasiu  biggrin.gif . Aciu labai  4u.gif

Nėra už ką smile.gif
Atsakyti