QUOTE(lilget @ 2016 06 12, 21:49)
Neissirenku kokia vonia pirkt. Ir informacijos glaustai nesusidelioju, o ir laiko knist per visas temas neturiu
Gal kuri pagelbes ir parasys kokie pliusai minusai yra akrilines vonios, plienines ir akmens mases ?
Mano nuomone tokia kad akriline labai lankst ir besibraizantii, o vonioje bus dusas tai kasdien i ja bus lipama 😕 bet ji butu silta ir grazi. Akmens mases stabili, tvirta bet valymas sunkus igeria purva. Plienine tvirta, bet salta ir nelabai grazi ta emale. Na ir ka rinktis

Gal kuri pagelbes ir parasys kokie pliusai minusai yra akrilines vonios, plienines ir akmens mases ?
Mano nuomone tokia kad akriline labai lankst ir besibraizantii, o vonioje bus dusas tai kasdien i ja bus lipama 😕 bet ji butu silta ir grazi. Akmens mases stabili, tvirta bet valymas sunkus igeria purva. Plienine tvirta, bet salta ir nelabai grazi ta emale. Na ir ka rinktis

Kiekviena medžiaga turi savų pliusų ir savų minusų. Akrilas, jeigu ne pigi plona vonia, tikrai nebus baisiai nestabili. Aišku daug ir nuo žmogaus gabaritų priklauso. Jeigu lips 100+ kg žmogeliukas, tada gal ir links kažkiek, bet ne kaip plastiko bliūdas. Jeigu labai neramu, galima su papildomu sutvirtinimu rinktis. Plačiau Dėl braižymosi, jeigu neturit šuniuko, kurį maudot vonioj, jeigu vaikas nežaidžia su kokiom mašinom ar plastiko žaislais vonioj besimaudydamas, tada tikrai nebijočiau. O jei jau įsibrėš, galima papoliruoti.
Akmens masės, maloni, bet jos priežiūra sudėtingesnė, todėl iš praktinės pusės ne pats geriausias sprendimas, kai vonia bus naudojama kaip dušas.
Plienas, iš praktinės, valymo pusės, tikrai kone geriausias pasirinkimas būtų, pvz Kaldawei su Pearl padengimu. Tik plieno minusai, kad šalta prisiliesti ir barškaliukas, reiktų apačią apipurkšti. Dėl tos emalės, na man asmeniškai nelabai tas krito į akis kaip baisiai negražus dalykas. Negražu, jeigu apsidaužo po kurio laiko.