Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

na, as be 1000 eu i potinkine net neziureciau 4u.gif del kokybes
Atsakyti
Mes irgi pirkom virstinkine, su lietuciu, termostatu, Hansgrohe firmos. Tai pas mus Seniuose pvz be nuolaidos 380euru, pirkom is Lenkijos - 240euru thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 04, 09:25)

Na čia jau niuansai, kas ko nori, nes 1 tūkst už kokybiškus daiktus irgi nereikia. Bet visumoje taip, tai yra brangus malonumas
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 21:18)
panaudokit baldų rankenėles, bus ir gražu ir originalu, juolab skandinavu stiliukui pritaps  mirksiukas.gif
https://www.google.l...p;q=knobs white

Sita varianta as galvojau...bet o kaip jas pritvirtinti?

QUOTE(Tanite @ 2016 08 03, 21:57)
Toks netiktų? Geesa 2801 kabliukas
user posted image
Papildyta:

Galit ir tuos pačius italus žiūrėti, nes kaip minėjau, nėra tokios didelės rizikos kam nors nutikus, sugedus ir pan. Galų gale gal nieko ir nenutiktų, bet atsarga gėdos nedaro niekada. Man tenka tik su vokiečių gamintojais susidurti, tai virštinkinės žemiau nei 250 Eur nebūtų.

Tiktu, jeigu yra baltu?

QUOTE(cheery @ 2016 08 04, 07:14)
panasias pirkom Ikejoj wink.gif

Ziurejau ikejoj, baltu yra tik vieni ir tie labai dideli, man netinka.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 08 04, 09:34)
Tiktu, jeigu yra baltu?

Čia būtų tik blizgūs.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 08 04, 09:34)
Sita varianta as galvojau...bet o kaip jas pritvirtinti?

nu nzn, maniskis kaip nors sugalvotu, kal paklausk savojo, juk protingas yra, tegu galvoja kaip pritvirtint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 08 04, 08:54)
Čia būtų tik blizgūs.

Musu santechnika balta, tai blizgus netinka

QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 04, 08:57)
nu nzn, maniskis  kaip nors sugalvotu, kal paklausk savojo, juk protingas yra, tegu galvoja kaip pritvirtint biggrin.gif

Dabar mastau, gal priklijuoti galima. Hm.. Juk yra kazkokiu stipriu kliju mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 08 04, 10:06)
Musu santechnika balta, tai blizgus netinka
Dabar mastau, gal priklijuoti galima. Hm.. Juk yra kazkokiu stipriu kliju mastau.gif

tikrai ne, yra kruvos varztu, be galvyuciu. Isukat viena dali i siena, ant kitos dalies uzsukat bumbuliuka.
Kazkaip taip isivaizduoju.
Atsakyti
oi, mamos, po jusu komentaru tokia ubage pasijauciau, kad neperku potinkines uz 1000 Eur doh.gif

na gerai, itikinot, kad visgi rizikinga pirkti bile ka ir kist po tinku. O kaip sis variantas? Ar gal dar kokiu pasiulyt galit uz panasia kaina?
http://www.voniapliu...istema-ecosmart
Atsakyti
nu tik jau 4u.gif baikit...cia kiekvienas renkasi, as turejau apsisprest, arba su seima i Turkija, arba potinkine biggrin.gif man labiau norejosi i nama suinvestuot, todel ir pasirinkau, nes tai svajoniu namas, norisi nors kazka turet apie ka svajojau biggrin.gif
nes visos svajones i pinigine netelpa smile.gif tai nors ka pasidariau biggrin.gif
sitas geras, as taip pat svarciau sita varianta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 rugpjūčio 2016 - 12:58
QUOTE(knopke* @ 2016 08 04, 08:25)

as 1140 mokejau, ir kazkaip net niekad nesusimasciau, kad cia daug uz toki dalyka mastau.gif
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 04, 09:49)
tikrai ne, yra kruvos varztu, be galvyuciu. Isukat viena dali i siena, ant kitos dalies uzsukat bumbuliuka.
Kazkaip taip isivaizduoju.

as tai sitas deciau vietoj kabliuku, jeigu kas man jas idetu biggrin.gif
http://www.brasa.lt/...tem.php?id=1580
Atsakyti
musu 1331 kainavo su nuolaidom, bet atejus i vonia man tai labai graziai atrodo, nera nereikalingu strypu 4u.gif
Atsakyti