Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2016 05 14, 10:14)
[color=blue][b]Laukiu PAULA'S CHOICE uzsakymu, priemonems su SPF akcija - viena perki, antra nemokamai, ir dar galios 20%. Siusti dvieju nebutina, mes pagrupuosime uz vienoda kaina

Laba merginos, gal kuri turit ir galit patart kuri imt krema veidui su spf 50 (pigmentuotai odai tinkama).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgota: 14 gegužės 2016 - 11:14
QUOTE(zakiene @ 2016 05 14, 11:21)
Visos džiaugiasi siuntinukais, o man įdomu, kur nukeliavo mano Anastasia Brow Wiz medium brown pieštukas g.gif

Sveiki, parasykite i el.pasta, suziuresime 4u.gif
Atsakyti
Gautos įv. miestų 453 dėžės. Į paštą siuntiniai keliaus pirmadienį 4u.gif
Atsakyti
http://www.ralphlaur...rentPage=family
gal kas turi, nebus didele labai ?
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2016 05 14, 09:36)
Labas rytas,

Regular S dydžio suknelės plotis po pažastim ir iki apačios toks pats -2x 53/54 cm. Ilgis iš nugaros nuo peties - 89cm.
Gal kas galėtumėt pasidalinti regular XS išmatavimais  4u.gif

XS po pažastim regular dydis 48 cm, kaip tai daug skiriasi nuo S dydžio g.gif , jo ir ilgis ne kaip pas monikiene jų puslapyje, man ir trumpesnis
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 05 14, 11:48)
XS po pažastim regular dydis 48 cm, kaip tai daug skiriasi nuo S dydžio  g.gif , jo ir ilgis ne kaip pas monikiene jų puslapyje, man ir trumpesnis

As keisciau i m tall, graziau atrodytu. bet jei neatsiras norinciu tai nesiosiu ir trumpesne.
Atsakyti
Sveiki,
norejau paklausti, gal yoox koduka turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 05 14, 12:48)
XS po pažastim regular dydis 48 cm, kaip tai daug skiriasi nuo S dydžio  g.gif , jo ir ilgis ne kaip pas monikiene jų puslapyje, man ir trumpesnis

Bet tai kokį maišą aš gausiu, prisiskaičius komentarus, kad mažinta užsisakiau L, o dabar žiūriu, kad ir S būtų laisvoka. doh.gif
Atsakyti
Sandrixxx, ačiū Jums 4u.gif 4u.gif
Mergaitės, kur perkate premiata kedus? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už gražiuosius Cole Haan batukus! wub.gif Nu tikrai tobuli, patogūs, gražūs, lengvi ir t.t. biggrin.gif smile.gif

Pirkau 8 dydį (kaip ir visus kitus savo batus iš JAV), bet šių gaaaaal norėtųsi 7.5 pamėginti, nuo kojos 8 nekrenta, bet laisvumo yra smile.gif

Galvoju verta 7.5 ieškoti ar ne g.gif

Gal kas parduodate 7.5 dydį juodų, pink arba mėlynų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 14, 08:55)
user posted image

Sveiki, yra, nedaug truksta iki max nuolaidos, laukiu uzsakymu

grįžau po sporto, ir batų jau nėra unsure.gif
Atsakyti
Gal kam netiko ir parduotumet Cole Haan batukus 10 dydzio?
Brukstelkit i AZ 4u.gif
Atsakyti