Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(*Mulate* @ 2016 05 10, 11:29)
kurios svylat, nueikite i soliariuma kelis kartus pries isvykstant i atostogas mirksiukas.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Visad einu į soliariumą prieš kelionę, bent tris-keturis kartus po 5 min., būtent tam, kad nenusvilti.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 05 10, 20:57)
Tikrai taip  drinks_cheers.gif Visad einu į soliariumą prieš kelionę, bent tris-keturis kartus po 5 min., būtent tam, kad nenusvilti.

Tiek kartu po 5 min... Jau busiu pas medikus nuo nudegimu..... Baltaode esu kaip reikia doh.gif. 1-3 min max.... Cia man taip.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 10 gegužės 2016 - 21:20
QUOTE(Zylute1 @ 2016 05 10, 21:18)
Tiek kartu po 5 min... Jau busiu pas medikus nuo nudegimu..... Baltaode esu kaip reikia  doh.gif. 1-3 min max.... Cia man taip....  unsure.gif

Tai tada be soliarumo is vis i turkija negali vaziuot. Butinai reik nueit, tada bent 2-3min

As siaip rudaode, bet va jei vaziuoji geguze, kai oda saules negavus dar is vis, tai man nenudega, bet isbere tokiais mazais mazais spuogeliais visa kuna. Tai yra saules alergijos pozymis.
As naudojau ta australian gold 15spf tai man uzteko,su bronzantais l smagus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri mergaitė esate buvusi Oz Hotels Side Premium Hotel 5*? Kokie atsiliepimai? Kaip susisiekimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2016 05 10, 22:47)
Tai tada be soliarumo is vis i turkija negali vaziuot. Butinai reik nueit, tada bent 2-3min

As siaip rudaode, bet va jei vaziuoji geguze, kai oda saules negavus dar is vis, tai man nenudega, bet isbere tokiais mazais mazais spuogeliais visa kuna. Tai yra saules alergijos pozymis.
As naudojau ta australian gold 15spf tai man uzteko,su bronzantais l smagus.

Va va drinks_cheers.gif

As irgi nesviesiaode, bet su metais "igijau" alergija saulei, todel net nebutinai pries kelione, o apskritai pries vasara einu i soliariuma kokius 3 X po 8 -10 min. Nuo soliariumo niekad nesusvylu net ir po tiek minuciu tongue.gif , o vat nuo saules galiu kaip krokodilas atrodyt puslelines sasais nuejus sad.gif
Atsakyti
Kas kelias dienas kažin galima eiti į soliariumą blush2.gif g.gif , nedaug laiko liko iki kelionės, o dar nebuvus jame blush2.gif , šiaip išvis nesilankau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 05 11, 08:10)
Kas kelias dienas kažin galima eiti į soliariumą blush2.gif  g.gif , nedaug laiko liko iki kelionės, o dar nebuvus jame blush2.gif , šiaip išvis nesilankau schmoll.gif

Nueikit butinai i suoliariuma,manau cia visos galeru jame apsilankyti,o dai nebus toks sokas biggrin.gif siemet ir as pati vaiksciojau degintis ir vyras ejo kartu smile.gif
Manau i savaite nueiti pora i soliariuma nieko nenutis,bet zinoma ir degintis reiketu pradeti nuo keliu minuciu,as asmeniskai nuo 5min.pradedu.
Na o dabar linkejimai is Kemero vacation4.gif oras superinis thumbup.gif ir atostogos superines,tik gaila,kad jau i pabaiga ,bet ka padarysi.Vakar vykom i Akvariuma Antalijos tai veze tik mus tris....bent siuo metu liudnoka su ekskursijom,bet manau turistu daugeja tai ir ekskursijos vyks pilnu tempu.Kainos ekskursiju islikusios kaip pernai(bent akvariumo)turiu lankstinuka tai ten surasytos kainos.Prase i akvariuma po 45$ o mes sumokejom po 38€ zmogui,vaikui nemokama pagal amziu buvo,bet nevertas jis tokiu pinigeliu...maza ekspozicija,bet prasiblaskyti gal ir visai gerai.
Atsakyti
Sveikos. Sestadieni islekiu i turkija, ne i sostine bet kiek toliau. Tai kilo klausimas del aprangos. Jeigu deciausi sijona kur kulniukai matosi, arba krutines iskirpte siek tiek gilesne, tai pas juos nepadoru?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O kaip Turkijoje su uodais? Imt priemonių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 05 11, 08:34)
Sveikos. Sestadieni islekiu i turkija, ne i sostine bet kiek toliau. Tai kilo klausimas del aprangos. Jeigu deciausi sijona kur kulniukai matosi, arba krutines iskirpte siek tiek gilesne, tai pas juos nepadoru?

Pacios turkes devi palaidines net ant petneseliu. Bet siulyciau tureti skara jei pajaustum negerai. O tikrai sijonas toks tiks ir dar net trumpesnis tiktu. Demesio vis vien sulauksi nes tu esi sviesi. Kiek zinau Turkijoje tabu- per palaidine issoke speneliai. Jiems tai itin nepadoru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 11 gegužės 2016 - 07:59
QUOTE(wizardry @ 2016 05 11, 08:45)
Sveikos  4u.gif

O kaip Turkijoje su uodais? Imt priemonių?  g.gif

Bent siuo metu Kemere uodu nesutikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2016 05 10, 11:29)
kurios svylat, nueikite i soliariuma kelis kartus pries isvykstant i atostogas mirksiukas.gif

Ruošiausi, bet savaitgalį kieme deginimosi sezoną atidarėm. Galvoju, gal visia gera alternatyva.. Jei rasiu laiko- reikės dar iki antradienio kokius pora kartų į soliariumą užbėgti...

QUOTE(Kairėn @ 2016 05 10, 13:13)
Esu baltaodė, tai pirmom dienom tik 50 spf naudoju, po to 30 spf. Nudegu labai gražiai ir jokių bėdų, tfu tfu tfu  biggrin.gif

thumbup.gif Ačiū, būtinai pasinaudosiu jūsų patirtimi. Man nesvarbu labai jau įdegti, svarbu nenusvilti, nes po to temperatūrą, šaltkrėtis ir lovos režimas... unsure.gif

QUOTE(Ledas @ 2016 05 10, 13:47)
Gal kas žino šių metų kainas iš tez tour į hamamą?
Arba gal kas šiais metais jau Utopia world hamamo kainas žino?

Man agentė atsiuntė lentelę su Tezturo organizuojamomis ekskursijomis Kemere. Kainas surašau tik suaugusiems, vaikams pigiau...

Tahtali kalnas- 50 eur (25 vaikui)
Turkiška pirtis - 24 eu.
Naktinis džipų safaris 40 eu
Moto safaris 35 eu
Dermė-Myra-Kekova - 50 eu
Apžvalginė Antalijos kelionė 30 eu
Plaustai kalnų upe 35 eu
Sultono kruizas jachta - 40 eu
Akvariumas- 52 eu
Nardumas 55 eu
EXPO Antalijoje 35 eu
Graikijos sal Meis 44 eu