QUOTE(Kriziukas @ 2016 05 12, 21:39)
Sveiki,
grįžome iš Gural Premier Tekirova
buvau laaaabai nustebusi kiek šiame viešbutyje lietuvių
niekur tiek nemačiau, kiek esu buvus Turkijoj
kaip viena pora pastebėjo - sako, reikia restorane patiekalų pavadinimus jau lietuviškai rašyti
nežinau ar čia tik šiais metais tarp lietuvių būtent šis viešbutis toks populiarus, ar visada buvo, bet tikrai nesitikėjau, kad kiekviename žingsnyje susidursime su lietuviais
o apie patį viešbutį - šiaip tikrai geras, ir maitinimas, ir baseinai, ir kambarių tvarkymas, aptarnavimas irgi neblogas, nors buvo tokių miegančių, bet mes spėjom, kad daug naujų priimta, sezono pradžia, tai dar ne viską moka ir spėja
jei kam aktualu ir įdomu, klauskite
grįžome iš Gural Premier Tekirova

buvau laaaabai nustebusi kiek šiame viešbutyje lietuvių

nežinau ar čia tik šiais metais tarp lietuvių būtent šis viešbutis toks populiarus, ar visada buvo, bet tikrai nesitikėjau, kad kiekviename žingsnyje susidursime su lietuviais

o apie patį viešbutį - šiaip tikrai geras, ir maitinimas, ir baseinai, ir kambarių tvarkymas, aptarnavimas irgi neblogas, nors buvo tokių miegančių, bet mes spėjom, kad daug naujų priimta, sezono pradžia, tai dar ne viską moka ir spėja

jei kam aktualu ir įdomu, klauskite

bent mums agentė sakė, kad šis viešbutis per išankstinius geras kainas paleido. Nei vienais metais tokių nebuvo. Gal todėl daugelis jį susipirko.
1. Ar ilgai važiavote iki viešbučio?
2. Kaip susisiekimas iš viešbučio parduotuvių (jos visada reikalingos lauktuvėms

3. Gal buvote viešbutyje hamame? jei taip,patiko? kokia kaina?
Mačiau rašėte, kad užimtumas vaikams geras. Tas ramina, nes labai noriu poilsio