Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(katee @ 2016 05 06, 09:30)
Atbaujintas lektuvu salonas. Imontuotos patogios kedes, kilimine danga, LED apsvietimas, bevielis vidinis tinklas AirFi. Dar atnaujintas ir papildytas vaikiskas meniu.

Šitą esu skaičius. Tik va įdomu buvo ar jau yra ar dar ne smile.gif Ir kaip ten su tuo AirFi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 06 gegužės 2016 - 09:15
QUOTE(prekestolen @ 2016 05 06, 10:09)
Mes šį kart skrendam be vaikų, tad labiausia noriu: įlipti į lėktuvą paskutinė ir sėdėti pačiame gale.  aišku, būtų gerai kad vyras irgi šalia gautų vietą, bet nebūtina nes apnikus nuoboduliui ir nesant galimybei veikti kažką kito  pradedam diskutuoti apie politiką ir susibaram... doh.gif Tad kelionėse geriausi pakeleiviai- įdomus žurnalas ir miegas...  cool.gif

skrendant be vaikų (mano žydra svajonė) būtų nuodėmė DAR kažko norėti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2016 05 06, 08:44)
P.S. eilė buvo bendra oro uoste, ir tiem, kas užsiregistravę namuose, ir tiem, kurie ne smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif tai susimoki pinigus ir vis tiek turi lekt i oro uosta pries kelias valandas?

Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 05 06, 09:28)
skrendant be vaikų (mano žydra svajonė) būtų nuodėmė DAR kažko norėti hihihi.gif

vajazau aš irgi jau tokių norėčiau, bet dar nenusimato............ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 05 06, 09:09)
Klausimėlis biggrin.gif
Kur migdėte vaikus prie jūros? Ant gultų ar vežimėliuose? Ar patogu prie jūros su vežimu?

vezimelyje, bet is bedos ir ant gulto galima. tik salia reik sedet, ziuret,kad nenusiridentu arba neatsitrenktu i gulto atrama rankom biggrin.gif man patogu vezime, prisegi dirzais, pastatai i pavesi ir ramu. ax.gif

QUOTE(prekestolen @ 2016 05 06, 09:09)
Mes šį kart skrendam be vaikų, tad labiausia noriu: įlipti į lėktuvą paskutinė ir sėdėti pačiame gale.  aišku, būtų gerai kad vyras irgi šalia gautų vietą, bet nebūtina nes apnikus nuoboduliui ir nesant galimybei veikti kažką kito  pradedam diskutuoti apie politiką ir susibaram... doh.gif Tad kelionėse geriausi pakeleiviai- įdomus žurnalas ir miegas...  cool.gif

unsure.gif taip keistai nuskambejo... kaip tuomet gyvent su vyru vienam kabary pvz standarte blush2.gif imti tada du kambarius arba per du aukstus, kad susipykus butu kur atskirai miegot blush2.gif lotuliukas.gif atsiprasau, bet juokas paeme lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 06 gegužės 2016 - 09:46
QUOTE(Jūja @ 2016 05 06, 09:00)
Gerbera,mes savaitėlei mirksiukas.gif  Kaip pirmą kartą ir dar su kūdikiu manau užteks. O jūs?
tuti1,kaip poilsis bigsmile.gif

Oj neeeee, mum jau 7 d neitinka smile.gif net kainu 7 neziuriu, iskart nuo 12 uzdedu, kad kaina 7d nesugundytu.
Matai realiai 7d tai yra 5 pilnos poilsio dienos. Tai kai mes buvom 11d ir tie po 7 jau isvaziavo, kur su mum atvyko, tai mum buvo nuostabuausia, kad mes dar likt galim wink.gif
O su tuo kudikiu tai be baimiu!!
Visi ten juos kalbina, migdziau vezime ir nuvezi i pavesi kur toleliau nuo gultu, kad nesukautu ir parpia nusidave tie kudikiai geriau nei dideli vaikai.
Pernai musu 8 metu taip nusiduoda per diena tam baseine kad vakarop vos parsivelka i kambary smile.gif))
Atsakyti
Mrs nesam mėgėjai ilgai gulėti prie jūros,o juolabiau prie baseino. Aš ir taip ruda biggrin.gif Tai bevaikščiodama apskrusiu. Mūsų tikslas pamatyt Akropolį Sidėje,aplankyt Manavgatą. Pasiruošę daug vaikščiot,nes ekskursjjų neimam. Tik negalėsim per ilgai vakkščiot,nes būsim pririšti prie pietų meto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 05 06, 09:30)
Atbaujintas lektuvu salonas. Imontuotos patogios kedes, kilimine danga, LED apsvietimas, bevielis vidinis tinklas AirFi. Dar atnaujintas ir papildytas vaikiskas meniu.

Pažiūrėjus nuotraukas man senasis modelis atrodo sėdėjimui patogesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 05 06, 10:28)

Tai ir nededu jokių lūkesčių drinks_cheers.gif , kaip kažkuri dalyvė super parašė- žinant kas laukia Turkijoje, galiu tas 3 val ir patovėti lėktuve... thumbup.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2016 05 06, 10:32)
vezimelyje, bet is bedos ir ant gulto galima. tik salia reik sedet, ziuret,kad nenusiridentu arba neatsitrenktu i gulto atrama rankom biggrin.gif man patogu vezime, prisegi dirzais, pastatai i pavesi ir ramu. ax.gif
unsure.gif taip keistai nuskambejo... kaip tuomet gyvent su vyru vienam kabary pvz standarte blush2.gif  imti tada du kambarius arba per du aukstus, kad susipykus butu kur atskirai miegot blush2.gif  lotuliukas.gif atsiprasau, bet juokas paeme lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jūs truputį interpretuojate.. Susiginčyti lėktuve ir viešbutyje- visiškai skirtingos aplinkybės. Lėktuve negali pasitraukti, persėsti kitur "karūnos pasitaisyti"... mirksiukas.gif Na bet tema ne apie tai. apskritai man lėktuvai labiausia nepatinkanti transporto priemonė, nes kelias val ribojama judėjimo laisvė. Keltai- va čia tai gėrių gėris, nori shopinies, nori kavinėje sėdi, nori BINGO žaidi, ar net vidury dienos į diskotieka eini... cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, skaitau intensyviai viską, temos pildosi kosminiu greičiu biggrin.gif
Gal kam teko būti Miracle Resort viešbutuke, Kokie būtų atsiliepimai?
Prieš tai rinkomės Utopia, bet taip ir nepaėmėm kelionės tos su nuolaida. Susibalamutinom su datom, tai atsideda tai vėl viskas ok. Žodžiu, dabar renkuosi kitus variantus. Bet žiūriu per Novaturą kažkaip pigesnės kelionės nei Tez'e. O gal čia man taip pasirodė tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2016 05 06, 10:38)
O su tuo kudikiu tai be baimiu!!
parpia nusidave tie kudikiai geriau nei dideli vaikai.

drinks_cheers.gif Su kudikiu dar geriau skristi i tokias keliones.
T.y. arba su kudikiais (iki vaikscioti pradeda) arba su vaikais kai jiems jau kokie 4 metai (tada jau vaikai mazdaug savarankiski). O nuo metuku iki 4 metu,tai kosmaras lotuliukas.gif Jie gi aplinka tyrineja, visur lipa, bega. Tai reikia tik is paskos vaikscioti biggrin.gif Jokio poilsio.
Mes skridom su 10 men klecku. Ka jis dar vezime sedejo pastoviai, jame ir miegojo, valge. Na, prie juros ropojo kazkiek, bet vel isodini i vezima ir ramybe. O si karta (dabar jam jau 2,5m), neimsim su savim. Keliausim tiks su 7 metu dvyniais. Nes jam dabar pats amzius, kai visur nori begti (visada tiesiai neatsigrezdamas biggrin.gif), i didelius baseinus sokti, tiks spek ziuret biggrin.gif Nesamone. Vat kitais metais gal imsim vel su savimi.

Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2016 05 06, 11:00)
Pažiūrėjus nuotraukas man senasis modelis atrodo sėdėjimui patogesnis  ax.gif

Na, gal kas nors pakomentuos, kas tik grizo is keliones. Kaip ten su tais lektuvais...
Papildyta:
QUOTE(Jūja @ 2016 05 06, 10:09)
Klausimėlis biggrin.gif
Kur migdėte vaikus prie jūros? Ant gultų ar vežimėliuose? Ar patogu prie jūros su vežimu?

Vezime migdziau. Labai patogu. Pakrante buvo tiesi, plati, tai jokiu bedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 gegužės 2016 - 10:19
QUOTE(Jūja @ 2016 05 06, 10:58)
Mrs nesam mėgėjai ilgai gulėti prie jūros,o juolabiau prie baseino. Aš ir taip ruda biggrin.gif Tai bevaikščiodama apskrusiu. Mūsų tikslas pamatyt Akropolį Sidėje,aplankyt Manavgatą. Pasiruošę daug vaikščiot,nes ekskursjjų neimam. Tik negalėsim per ilgai vakkščiot,nes būsim pririšti prie pietų meto smile.gif

Tik nepamirskit kad visi muziejai, akropolis sideje uzsidaro 18 val ir uz bilietus mokama tik liromis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(patrakusi @ 2016 05 06, 11:09)
Bet žiūriu per Novaturą kažkaip pigesnės kelionės nei Tez'e. O gal čia man taip pasirodė tik biggrin.gif

Cia ne visi viesbuciai novature pigesni, musu variantas tezuose pigesnis
Miracle iki geguzes men buvo tezuose pigesne kaina, dabar truputi uzkele jie kainas
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2016 05 06, 11:00)
Tik nepamirskit kad visi muziejai, akropolis sideje uzsidaro 18 val ir uz bilietus mokama tik liromis  cool.gif
Papildyta:

Cia ne visi viesbuciai novature pigesni, musu variantas tezuose pigesnis
Miracle iki geguzes men buvo tezuose  pigesne kaina, dabar truputi uzkele jie kainas

O siaip dabar mazdaug 2 sav teze kainos kyla kiek as stebiu smile.gif o novature musu viesbutis musu datai daugiau nei dvigubai brangiau nei tezuose. Matyt sutarties neturi smile.gif

Buvau ieskot vasariniu rubu, ale kad ziema dar musu pardese, kazko tinkamo turkijai tik su ziburiu rasti smile.gif
Atsakyti