prisijungiu prie klausimo. Negaliu apsispręsti dėl asmeninio pervežimo: baladotis ar pataupyti

[/quote]
agentūroje minėjo apie 1,2 val. Tai pakentėsim
[quote=justeka,2016 05 12, 13:13]
Sveikos, grįžome iš Marti Myra viešbučio Tekirovoj.
[/quote]
dėl aptarnavimo jau ne vienas atsiliepimas tame viešbutyje prastas, bet aš nekreipiu dėmesio, svarbu nusiteikti ir tiek

[quote=moju,2016 05 12, 20:11]
Ech kita savaite ir mes bandysim laime siam viesbutyje, reiks piestukus ir albuma pasiimti paisysime
[/quote]
Lauksim atsiliepimų ir įspūdžių

[quote=-Braskeele,2016 05 13, 08:55]
Akka Antedon. Nesu kazkokia ispindejusi keliautoja,kuri tikisi nezinia ko, tiesiog pries tai isstudijavus atsiliepimus ir isgirdus nuomones is jame buvusiu pazistamu tikejaus atitinkamo lygio. Deja...
[/quote]
Akkoje buvau prieš 5 metus. Man jau tada nei aptarnavimas nepatiko. Ilgos eilės visur buvo. Net kambarį keitėm, o va draugams tas viešbutis labai didelį įspūdį padarė.
[quote=Indare,2016 05 15, 09:22]
[/quote]
Na liepa rugpjuty as gyvenime nevaziuociau su vaikais i Turkija,40...padvest gali

[/quote]
Na, turbut Turkijoj,kaip ir visur dabar, keiciasi kazkiek orai... Mes pernai buvome rugsejo pirmoj pusej, tai dienomis +45, karta net +47 maciau termometre prie baseino, vakare zemiau +30 nenukrito. Turkai irgi kalbejo,kad nebudinga tokiam laikui, o dar rugseji ta dregme,tai man daug sunkiau pakeliamas tas karstis buvo,nei uzpernai liepos gale.
[/quote]
Pamenu kartą kai buvom rugsėjo pabaigoje, net +50 būdavo

[quote=Kriiste,2016 05 15, 18:11]
liudniausia bus tiems, kam orai pasikeis paskutini pusdieni pries isvykstant... Sakes - apsibliauciau, jei kraunies lagaminus - o saulute zeme pradetu ridinetis

[/quote]
Prasitęsčiau atostogas tokiu atveju tikrai

[quote=Tylene,2016 05 16, 09:10]
nu eina sau tie orai...gegužės 20 dieną skrendam savaitei, tai rodo dvi dienas giedras iš septynių..

[/quote]
Visada čia žiūriu ir nė karto nepavedė

http://www.accuweath...monyr=5/01/2016