Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

[quote=Laimė,2016 05 11, 16:20]
prisijungiu prie klausimo. Negaliu apsispręsti dėl asmeninio pervežimo: baladotis ar pataupyti g.gif Novaturas net ir 18 negrąžina biggrin.gif
[/quote]
agentūroje minėjo apie 1,2 val. Tai pakentėsim

[quote=justeka,2016 05 12, 13:13]
Sveikos, grįžome iš Marti Myra viešbučio Tekirovoj.
[/quote]
dėl aptarnavimo jau ne vienas atsiliepimas tame viešbutyje prastas, bet aš nekreipiu dėmesio, svarbu nusiteikti ir tiek ax.gif Keletas draugų nuolat ilsisi šiame viešbutyje, jau gal 5 karta ir nekeičia į kitus. Bus matyti, nes šiemet Amara iškeičiau į šį...

[quote=moju,2016 05 12, 20:11]
Ech kita savaite ir mes bandysim laime siam viesbutyje, reiks piestukus ir albuma pasiimti paisysime
[/quote]
Lauksim atsiliepimų ir įspūdžių 4u.gif

[quote=-Braskeele,2016 05 13, 08:55]
Akka Antedon. Nesu kazkokia ispindejusi keliautoja,kuri tikisi nezinia ko, tiesiog pries tai isstudijavus atsiliepimus ir isgirdus nuomones is jame buvusiu pazistamu tikejaus atitinkamo lygio. Deja...

[/quote]
Akkoje buvau prieš 5 metus. Man jau tada nei aptarnavimas nepatiko. Ilgos eilės visur buvo. Net kambarį keitėm, o va draugams tas viešbutis labai didelį įspūdį padarė.

[quote=Indare,2016 05 15, 09:22]
[/quote]
Na liepa rugpjuty as gyvenime nevaziuociau su vaikais i Turkija,40...padvest gali unsure.gif visada i siltuosius krastus geguze arba rugseji vaziuojam,visada puikus orai budavo! Pernai Kretoj nuo geguzes 11 buvom,visas dienas ne debeselio ir 26-28 buvo! Cia siemet kazkokia anomalija su tais orais unsure.gif patys turkai apake,sake nepamena,kad geguze taip butu unsure.gif
[/quote]

Na, turbut Turkijoj,kaip ir visur dabar, keiciasi kazkiek orai... Mes pernai buvome rugsejo pirmoj pusej, tai dienomis +45, karta net +47 maciau termometre prie baseino, vakare zemiau +30 nenukrito. Turkai irgi kalbejo,kad nebudinga tokiam laikui, o dar rugseji ta dregme,tai man daug sunkiau pakeliamas tas karstis buvo,nei uzpernai liepos gale.
[/quote]
Pamenu kartą kai buvom rugsėjo pabaigoje, net +50 būdavo doh.gif

[quote=Kriiste,2016 05 15, 18:11]
liudniausia bus tiems, kam orai pasikeis paskutini pusdieni pries isvykstant... Sakes - apsibliauciau, jei kraunies lagaminus - o saulute zeme pradetu ridinetis doh.gif
[/quote]
Prasitęsčiau atostogas tokiu atveju tikrai doh.gif

[quote=Tylene,2016 05 16, 09:10]
nu eina sau tie orai...gegužės 20 dieną skrendam savaitei, tai rodo dvi dienas giedras iš septynių.. doh.gif
[/quote]
Visada čia žiūriu ir nė karto nepavedė smile.gif
http://www.accuweath...monyr=5/01/2016

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2016 05 16, 10:34)

nepatinka jis man schmoll.gif .Mano laikotarpiui prastą orą pranašauja. Nors dar tolokai, bet vis tiek.... Na negi birželį bus kaip Lietuvoje...
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 05 16, 10:46)
Kiek stebiu, visai neblogi orai bus, bet, kad vis keičiasi.Kylam penktadienį thumbup.gif
Panos, delphin deluxe bus kūdikiui maisto?sakė daržovės su druska:( net nežinau ką dėtis:(

Kai grisit is sio viesbucio, pasidalinkit ispudziais 4u.gif Mes birzelio vidury irgi i ji skrendam.
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2016 05 16, 11:34)

Niu va, kaip super. Butent ta savaite, kai atostogausim, bus silta ir sauleta ploja.gif Tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2016 05 15, 20:33)
Sveiki, ką tik iš Turkijos, galiu truputį pasidalinti įspūdžiais. Buvom Amara Dolce Vita, šiame viešbutyje trečią kartą, prieš 6 metus, pernai ir šiemet.

Na šiek tiek nuraminot, mes irgi čia vyksim. Nors Alara rašo, kad vaikams nelabai nepritaikytas, bet viliuosi, kad mūsiškai ras ką veikti smile.gif (5 m. ir 11 m.)
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2016 05 16, 12:02)
nepatinka jis man  schmoll.gif .Mano laikotarpiui prastą orą pranašauja. Nors dar tolokai, bet vis tiek.... Na negi birželį bus kaip Lietuvoje...

Spėju baugina antra savaitė biggrin.gif Aš ir tuo metu būsiu. viskas ten gerai su orais, rodo vidutine, tai bus pamatysi +30 +33, o ir jei lys, tai dažniausiai naktį ir anksti ryte 4u.gif

Papildyta:
Gal galit pasidalinti ar perkate ir kur patalyne? Domina apylinkės aplink Tekorova
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2016 05 16, 11:43)
Spėju baugina antra savaitė  biggrin.gif  Aš ir tuo metu būsiu. viskas ten gerai su orais, rodo vidutine, tai bus pamatysi +30 +33, o ir jei lys, tai dažniausiai  naktį ir anksti ryte  4u.gif

Aha , ta pati smile.gif Nu duok Die, kad taip būtų. Nes kažkaip nuotaika po truputį krenta...
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2016 05 16, 12:02)
nepatinka jis man  schmoll.gif .Mano laikotarpiui prastą orą pranašauja. Nors dar tolokai, bet vis tiek.... Na negi birželį bus kaip Lietuvoje...

drinks_cheers.gif , ir man nepatinka, bet labai tikiuosi, kad prognozė dar pasikeis į gerą g.gif
Atsakyti
As kazkaip prognoziu neziuriu, esu tikra, kad kai vaziuosim bus silta, ir oras ir vanduo patiks rolleyes.gif jei uzsimanys palyti ,tai bus 15 min liuties kaip atgaiva angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 05 16, 10:46)
Panos, delphin deluxe bus kūdikiui maisto?sakė daržovės su druska:( net nežinau ką dėtis:(

Pernai,kiek pamenu,tai lyg ir tyrelių šaldytuve mačiau,prie vaikiško stalo ...
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2016 05 16, 12:34)
Na šiek tiek nuraminot, mes irgi čia vyksim. Nors Alara rašo, kad vaikams nelabai nepritaikytas, bet viliuosi, kad mūsiškai ras ką veikti smile.gif (5 m.  ir 11 m.)

oi, tikrai ras ką veikti vaikai thumbup.gif Gal kiek per daug kategoriškai aš parašiau.
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2016 05 16, 14:11)
oi, tikrai ras ką veikti vaikai thumbup.gif Gal kiek per daug kategoriškai aš parašiau.

thumbup.gif Nudžiuginot smile.gif
Me spirmą kartą - tai kiek paprasčiau gal - neturėsim su kuo lyginti smile.gif
Atsakyti
Mano dukra viešbutyje nelabai mėgsta eiti į žaidimų kambarius, tai kažkaip aš tuo mažiau domiuosi. Pernai ėjo į keramikos pamokėlę ir gaminosi rėmelius, ten reikia šiek tiek sumokėti, bet darbeliai būna labai gražūs,padeda daryti menininkė, o ne animatorė. Šiaip tikrai yra ką veikti, jei vaikai nėra linkę zyzti ir laukti, kad pramogos būtų padėtos ant lėkštutės, tai nuobodžiauti ten neįmanoma.Mano mergaitė šiandien ryte einama į mokyklą dūsavo, kad, nors pasiilgo ir mokyklos, bet Turkijoje buvo taip geeeera biggrin.gif

Tiesa, galiu parekomenduoti transfero paslaugą, išbandėm, viskas puiku:

http://www.shuttledi...en/airport/AYT/

Atvykom į viešbutį 1,5 val. anksčiau. Tik išvykstant, aš nepasigilinau, o agentė užsakė per anksti, nulėkėm iki oro uosto per valandą, dar net nebuvo pradėta registracija.Bet čia jau mūsų problema.
Atsakyti