Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Indare @ 2016 05 07, 13:17)
As rasiau smile.gif toks pasirinkimas yra registruojantis i skrydi internetu smile.gif ten galima ir maista uzsisakyti, iskart sumoki per el. bankininkyste. Tik norint ka nors is maisto uzsisakyti,  reikia registruotis maziausiai pries 24 val. Iki skydzio, nes paskui raso,kad negalima smile.gif

Aciu 4u.gif , nes isnarsiau visus imanomus small planet meniu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2016 05 07, 12:38)

Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(agnmac @ 2016 05 07, 13:01)
Kada backstage mid of jail alternative face Nashira
Papildyta:
Kada vykstate? Mums ir kaip alternatyva dave nashira. Manau visai bus gerai

Planuojame birželio 5-7d, bet dar renkuosi viešbutį. Man labai svarbu kalneliai vandens, mažiukams atskras baseinas kad būtų. todėl ieškau viešbučių su tokiom pramogom. smile.gif
Atsakyti
O man klausimas iškilo. Už kambario tvarkymą paliekat pinigėlį? O bare kaip?
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 05 07, 14:58)
Aciu 4u.gif , nes isnarsiau visus imanomus small planet meniu  smile.gif  smile.gif

Prasom wink.gif dar ir kainas galiu parasyti: Alita butelis 750 ml - 10eur, mazas tortukas "Juodoji roze" 13,50 eur.
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2016 05 07, 15:17)
Prasom wink.gif dar ir kainas galiu parasyti: Alita butelis 750 ml - 10eur, mazas tortukas "Juodoji roze"  13,50 eur.

Skrydzio meniu 12 eur sampe ir kitos firmos. Tortuko aisku nepirksim, bet siaip idomu buvo. Nu ir kaina bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2016 05 07, 14:56)
O man klausimas iškilo. Už kambario tvarkymą paliekat pinigėlį? O bare kaip?

mes paliekam, kiekviena diena po 1 doleri . Bare issirenkam koki barmena, galbut jis issirenka mus ir jam duodam:). Visiem nedalinam. Buna prilimpa kazkas maloniai ir tiek
Atsakyti
Sveiki,prisiregistravau internetu rytojaus skrydziui,gavau laiska,kad butina atsispausdinti ant A4 formato.O is tel negali nuskenuoti to bar kodo,nes esu macius kiti paduoda telefonus.Realiai prisiregistravus,bet nestsispausdinus mes turime vis tiek anksciau vaziuoti i oro uosta?
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2016 05 07, 20:25)
Sveiki,prisiregistravau internetu rytojaus skrydziui,gavau laiska,kad butina atsispausdinti ant A4 formato.O is tel negali nuskenuoti to bar kodo,nes esu macius kiti paduoda telefonus.Realiai prisiregistravus,bet nestsispausdinus mes turime vis tiek anksciau vaziuoti i oro uosta?

Kaip suprantu iš registracijos taisyklių, tai jums reikės iš naujo registruotis oro uoste... (Iš naujo registruotis oro uoste turi keleiviai, registracijos internete metu neteisingai nurodę savo asmeninius duomenis, arba atvykę į oro uostą be atspausdintos įlaipinimo kortelės).
Ten pat parašyta, kad negalima turėti tik telefone, būtina atsispausdinti...
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2016 05 07, 15:43)
Ačiū labai  4u.gif
Planuojame birželio 5-7d, bet dar renkuosi viešbutį. Man labai svarbu kalneliai vandens, mažiukams atskras baseinas kad būtų. todėl ieškau viešbučių su tokiom pramogom. smile.gif

Kita savaite išskrendu , galėsiu papasakoti😊
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2016 05 07, 21:46)
Kita savaite išskrendu , galėsiu papasakoti😊

gero poilsio ir oro, lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Atgaliniam skrydziui leido uzsiregistruot,o i prieki neismeta,nors skrydis 11d.Kaip ir 3 dienos beliko.Gal kas zinot ,kame reikalas?Kai pasijungiau,tai is karto ismete grizima,o i prieki nerodo.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 05 08, 06:47)
Atgaliniam skrydziui leido uzsiregistruot,o i prieki neismeta,nors skrydis 11d.Kaip ir 3 dienos beliko.Gal kas zinot ,kame reikalas?Kai pasijungiau,tai is karto ismete grizima,o i prieki nerodo.

Manau,rytoj pabandykit 4u.gif arba šiandien po pietų. Gal sistema "grybauja"
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 05 08, 05:47)

Po 10 val. pabandykite 4u.gif
Atsakyti