QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 14, 20:38)
Tu masiniu akciju esme ir rezultatas - zmones prisiperka perdaug, ko reikia bei ko nerekia, nes gi pigu! O juk tai ir vartojima didina.
Ir ka jau ten tas pensininkas uzsipirks? Zaislu? As beveik niekada nieko neperku be akciju, nes visada galima rasti su akcijom. O butiniausiom prekems - pienas, grudai, aliejus, duoja - beveik kiekviena diena kokia nors firma taiko 20 off. Arbatoms juk vos ne kas antra savaite 30 off. Tai vat, jokiu stebuklu nera, tik marketingo sukeliama psichoze.
Aisku, nesakau, kam lekstes sukule, bet tai cia jau isimtis.
As pati esu baisi vartotoja ir bandau save aukleti ir atsispirt tam.
Ir ka jau ten tas pensininkas uzsipirks? Zaislu? As beveik niekada nieko neperku be akciju, nes visada galima rasti su akcijom. O butiniausiom prekems - pienas, grudai, aliejus, duoja - beveik kiekviena diena kokia nors firma taiko 20 off. Arbatoms juk vos ne kas antra savaite 30 off. Tai vat, jokiu stebuklu nera, tik marketingo sukeliama psichoze.
Aisku, nesakau, kam lekstes sukule, bet tai cia jau isimtis.
As pati esu baisi vartotoja ir bandau save aukleti ir atsispirt tam.
Nzn, nieko nereikalingo neparsitysiau... Net žaislų nepirkau, visko tikrai reikėjo ir dziaugiuos už galimybę per vieną dieną viską susipirkti... Taip, akcijų būna dažnai, bet jos prasideda antradienį ir kai aš jau galiu nueit po darbo - pasirinkimo neber jokio... Nei dydžių, nei modelių prasme... Vaikui gražių kambario slepeciu per dvi akcijas nesugebėjau pagaut, o va šiandien viską supirkau ko norėjau... Tik ką gryzau iš ten, nes buvau kai ką pamiršus - issluotos lentynos, pardavėjos komines... Būtų vaikas ir be kelnių ir be sortu ir be slepeciu likęs...