Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Sveikos 4u.gif užėjau pasilabinti ax.gif bet žiūriu kaip temukė atsigavus ir kiek naujokių bigsmile.gif

Man jau kitą savaitę susitikimas su lelium rolleyes.gif

reziumė, kad po pilvo plastikos pilvukas tikrai neužauga didelis, bet aišku aš labai ir prisižiūrėjau, nekimšau visko iš eilės, kaip su anais nėštumais blush2.gif oda sutrūkinėjo, kas be ko unsure.gif
ir vat leliui nebėra ten tos vietos kiek ankščiau būdavo maltis rolleyes.gif sunku jau labai ir skausmai dideli, bet ko norėti ketvirtas nėštumas ir metai nebe tie lotuliukas.gif prisiduosiu po visko rolleyes.gif

Sėkmės naujai pasigražinusioms, lengvo gijimo 4u.gif Laukiančioms OP dienos, kantrybės 4u.gif ir gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kada jus issitieset po op? As visa susirietus!!! Jauciuosi kasdien vis geriau, bet issitiest neiseina, praktiskai pusiau sulenkta vaikstau:/ toks "ne mano" tas pilvas neisivaizduoju kada pradesiu jaustis savam kune:/ atrodo, kad niekada biggrin.gif is lovos viena irgi ne visada islipu
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 11, 12:02)
Merginos, o kada jus issitieset po op? As visa susirietus!!! Jauciuosi kasdien vis geriau, bet issitiest neiseina, praktiskai pusiau sulenkta vaikstau:/ toks "ne mano" tas pilvas neisivaizduoju kada pradesiu jaustis savam kune:/ atrodo, kad niekada biggrin.gif is lovos viena irgi ne visada islipu

aš gal po kelių parų, bet mano nugara problematiška, man ją labiau skaudėjo susirietus, nei pilvą išsitiesus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos aš yai biški panikoje verysad.gif unsure.gif
Sakiau kad vienoj vietoj man paraude ir sunkiau randas gyja. Gydytojas dave oxycort purškalą ir liepė dažniau vėdint randą. Šiandien atsikėliau, nuėjau į tualetą gryžus pajutau maudimą, galvoju, atsisegsiu korsetą, pravedinsiu, pakėliau marškinius ir net silpna pasidarė tuoj vietoj demėlę ružava prasisunko skystis iš ten verysad.gif ar kam būvo taip? Nedaug jo bet visvien neramu. Supurškiau ir guliu dabar vėdinu verysad.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 11 birželio 2016 - 14:02
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 11, 13:57)
Sveikos aš yai biški panikoje  verysad.gif  unsure.gif
Sakiau kad vienoj vietoj man paraude ir sunkiau randas gyja. Gydytojas dave oxycort purškalą ir liepė dažniau vėdint randą. Šiandien atsikėliau, nuėjau į tualetą gryžus pajutau maudimą, galvoju, atsisegsiu korsetą, pravedinsiu, pakėliau marškinius ir net silpna pasidarė tuoj vietoj demėlę ružava prasisunko skystis iš ten  verysad.gif  ar kam būvo taip? Nedaug jo bet visvien neramu. Supurškiau ir guliu dabar vėdinu  verysad.gif  doh.gif
user posted image

Ghm:/ gal gydytojui ar i klinika pasiskambint galima?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 11, 03:20)
Super smagu skaityt!! O riebaliukus nusiurbinejo tau ar ne? As zinokit su kuo pakalbu imu ispudi susidaryt, kad lengviau toms kurioms nenusiurbinejo arba nusiurbinejo nedaug.

Man 5 para, nugaroj turiu 4 skylutes, pro kurias nusiurbinejo, tai neduok Die..... biggrin.gif jei ne xanaxas, neuzmigciau ir tai pabundu nakti. Labai rekomenduoju xanax, man po operacijos ligoninej dave, tai ir nAmie pavartoju nakciai biggrin.gif

Siurbe ir man riebalus, tik vienoje vietoje kur galvojo tarp krutines nesiurbe, nes tenais sako ne riebalas pas tabe bet raumuo smile.gif o siaip isitiesiau gal daugiau jau po 4 dienu, bet siaip dabar ir vaikstau susilenkusi, bet tik truputi, ne tiek kiek pradziai, as kazkaip kaip isijudinu tada ir pilnai isitiesiu smile.gif sianakt jau pavyko su dar zemiau pagalve nuleista miegoti smile.gif o is lovos tai atsikeliu zinai kaip koks kamuoliukas, sulenkiu kojas per kelenus biski pasisupu i prieki, ir su rankom pagaunu kojas ir nuleidziu biggrin.gif kazkaip turiu uz koju nuleist save biggrin.gif biggrin.gif
Ryt baseine svesim vaikucio mano gimtadieni, tai sedeiu ant kranto biggrin.gif ir prakaituosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 06 10, 15:42)
O merginos mano foto patvirtinote? Siunčiau, kad būtų įdėta į albumą  ax.gif  4u.gif aš siunčiau į šitą: grazuspilvukai@gmail.com

Sukeliau tavo nuotraukas i albuma. Netrukus issiusiu slapuka 4u.gif
QUOTE(naktinukas @ 2016 06 11, 00:01)
Labukas smile.gif
Stai ir as, jau savaite ir viena diena kaip po operacijos smile.gif

Smagu skaityt. Sauniai atlaikei kelione. O dabar lauksim foto mirksiukas.gif
QUOTE(bandomasis2006 @ 2016 06 11, 12:03)
Man jau kitą savaitę susitikimas su lelium  rolleyes.gif

Grazaus susitikimo judviem wub.gif
QUOTE(emz @ 2016 06 11, 13:02)
Merginos, o kada jus issitieset po op?

As panasiai apie trecia savaite tik.

Wwwtania, daktarui pasuk, foto nusiusk. Man taip nebuvo, tai nzn ka patart
Atsakyti
[quote=Shagrifa,2016 06 11, 19:47]
Sukeliau tavo nuotraukas i albuma. Netrukus issiusiu slapuka 4u.gif

Smagu skaityt. Sauniai atlaikei kelione. O dabar lauksim foto mirksiukas.gif

Grazaus susitikimo judviem wub.gif

As panasiai apie trecia savaite tik
Omg. As jau i darba noriu biggrin.gif

Tikiuosi anksciau iseis:/ ziauriausiai tai tuos nusiurbtus sonus skauda, pats pjuvis tikrai dZin. Ir jauciu tempima po krutinkauliu, ties bamba lyg, gal del siutu raumenu:/
Atsakyti
sveikos, idedu foto keliom pozom smile.gif
siandien 6 para sueis. visa dar labai sutinus, o jei pajudu tai isvis issipuciu. bet visumoj kasdien vis geriau.

user posted image

user posted image

user posted image

manau, kai sugis, bus labai grazu! smile.gif kolkas džiaugiuosi Samsanavičiaus darbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emz: 12 birželio 2016 - 13:52
QUOTE(emz @ 2016 06 12, 15:49)
sveikos, idedu foto keliom pozom smile.gif
siandien 6 para sueis. visa dar labai sutinus, o jei pajudu tai isvis issipuciu. bet visumoj kasdien vis geriau.
manau, kai sugis, bus labai grazu! smile.gif kolkas džiaugiuosi Samsanavičiaus darbu smile.gif

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
labas ... smile.gif
kokius vaistus naudojate nuo skausmo? daktaras minejo, kad labiausiai nugara skauda, net ne pilva ar tikrai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 12, 17:43)
labas ... smile.gif
kokius vaistus naudojate nuo skausmo? daktaras minejo, kad labiausiai nugara skauda, net ne pilva ar tikrai? smile.gif

Man labiausiai skauda tas vietas kurias siurbe, nugara tik pamaudzia, kaip ir visa kuna. Geriu nimesili, ibumetin.
Atsakyti