Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 16

QUOTE(Airona @ 2016 06 25, 13:30)
Side-by-side netinka. ...

Bet siūlytas Scandomestic SKF 500 A+ yra side-by-side tipo!
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2016 06 25, 11:30)
Side-by-side netinka. Reikia saldytuvo su placiomis lentynomis ir saldiklio 2-3 stalciu apacioje. Ir be nofrost. Aciu, kad perspejote del kokybes. Bet daugiau nera is ko rinktis....

O gal yra dviduriu saldytuvu be saldiklio?

Pasidomėkite gal čia ką Jums pasiūlys pvz tokį

http://www.distyle.l...a-marchi-group/
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 06 25, 12:38)
Bet siūlytas Scandomestic SKF 500 A+ yra side-by-side tipo!

Taip.
Pasidomejau kitais sio zenklo gaminiais, radau ir french door tipo.

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 06 25, 13:28)
Pasidomėkite gal čia ką Jums pasiūlys pvz tokį

http://www.distyle.l...a-marchi-group/

Aciu.
Ne tai, ka isivaizdavau, bet pasinagrinesiu.
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2016 06 25, 13:52)
Taip.
Pasidomejau kitais sio zenklo gaminiais, radau ir french door tipo.

Papildyta:
Aciu.
Ne tai, ka isivaizdavau, bet pasinagrinesiu.

Rasti french door tipo šaldytuvus galima rasti bet va be šaldiklio kad būtų ne esu mačiusi na gal iš Professional serijos dar būna bet Lieuvoje tokių niekas neveža 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

turiu beda. Siandien uzlinko saldytuvas, tad prireike naujo, nes speju "parejo" elektronika, o jos keitimas bus tikrai nepigus.
Tad reiketu naujo saldytuvo. Biudzetas ~450 eur +/- 10%. Permoketi sviesiai tiesiai pasakes absoliuciai nelinkes, nusipirksiu papildoma garantija tam.
Reikalavimai:
- kaina iki ~450 eur +/- 10% max;
- spalva nerudijantis plienas;
- aukstis nuo 185 iki 200;
- laisvai pastatomas.

Daugiau kazkas gali buti, gali nebuti. No frost variantas irgi tiktu.
Ka galetumet pasiulyti? Nes pradzioje buvau linkes i Snaige, galvoju reikia Lietuviska branda palaikyti. Orientavausi i modeli RF39SM, bet noriu nerudijancio plieno, o ju nelabai yra...
Zmonai patiko EN3854mox ar s53920ctxf (AEG), bet man jie vienodi...
Vienu zodziu pasimetes, patarkit ka nors normalaus...
Atsakyti
Vistik įsigijau Bosch KGV33VW31. Bus matyt kaip jam seksis (:

Beje atlikau skrodimą dar visai puikiai veikusiam Zanusiui (apie 10m amžiaus) į kurio vietą atsistojo Bosch.
Jau kuris laikas rasojo dalis išorinės šoninės sienelės (apie 10 cm diametro plotas). Nulupau skardas, žiūriu poliuretano putos toje vietoje sumirkusios. Pakrapščiau giliaus - putos ne tik šlapios bet ir sušalę į ledą pakankamai dideliame prote, ypač kur izoliacijos sluoksnis plonesnis arba toje vietoje praeina saltnešio vamzdeliai. Taip nurengiau trečdalį šaldytuvo. Iš putų išsispausdavo toks kiekis vandens, kad jokia analogiško dydžio kempinė tiek nesugeria. Pasirodo per mažyti nesandarumą šaldytuvo kameroje, kur buvo prie galinės sienelės prisuktas termorelės kapiliaras - drėgmė skverbėsi į putas pro mažyti tarpelį kiek varžtas neprispaudęs plastmasės ir taip per kažkokį metų skaičių drėgmė pasklido po didesnį nei trečdalis šaldytuvo apšiltinamos medžiagos plotą. Aišku apie elektros "ekonomiją" paskutiniu metu čia jau nekalbam. Netikiu, kad čia tik Zanusiui taip "pasisekė" surinkti šaldytuvą, tačiau gera patirtis, kad būna ir taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rolandas_M: 27 birželio 2016 - 23:22
Sveiki, gal padetumet susigaudyti tokioj gausioj saldytuvu pasiuloj 4u.gif
Reikia saldytuvo:
1. iki 186 cm aukscio
2. su no frost saldiklyje
3. nuline zona
4. pageidautina nerudijancio plieno ar juodos spalvos ( nors is bedos tiktu ir baltas)
5. Gerai butu be atsikisusiu rankeneliu, kadangi stoves salia sienos, tai kad nesitrankytu
6. Biudzetas +- 500 eur

g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Laikas spaudžia, laikas užsakinėti virtuvės baldus, tad renkuosi techniką. Pradedu nuo šaldytuvo. Jau dvi dienos skaitau ir kuo toliau, tuo baisiau, kad neprašauti. Jau funkcijų visokių, kad ir suprasti sunku...
Tad sakau, gal sulauksiu šiek tiek pagalbos:
reikia įmontuojamo;
be šaldiklio (turėsiu atskirą), nes riekia kuo didesnio pačio šaldytuvo;
biudžeas 700-1000 eur
pageidautina, kad negestų blush2.gif

lyg ir tiek...

kol kas radau AEG SKZ81800C0 ir krūvą Liebher su milijonu man nesuprantamu terminų ir funkcijų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oraia: 28 birželio 2016 - 10:01
QUOTE(Oraia @ 2016 06 28, 09:59)
Sveiki,

Laikas spaudžia, laikas užsakinėti virtuvės baldus, tad renkuosi techniką. Pradedu nuo šaldytuvo. Jau dvi dienos skaitau ir kuo toliau, tuo baisiau, kad neprašauti. Jau funkcijų visokių, kad ir suprasti sunku...
Tad sakau, gal sulauksiu šiek tiek pagalbos:
reikia įmontuojamo;
be šaldiklio (turėsiu atskirą), nes riekia kuo didesnio pačio šaldytuvo;
biudžeas 700-1000 eur
pageidautina, kad negestų  blush2.gif

lyg ir tiek...

kol kas radau AEG SKZ81800C0 ir krūvą Liebher su milijonu man nesuprantamu terminų ir funkcijų...

Kad negestų geriau pasižiūrėkite LIEBHERR IKB3510-Vokietija

Papildyta:
QUOTE(auddriux @ 2016 06 27, 22:54)
Sveiki,

turiu beda. Siandien uzlinko saldytuvas, tad prireike naujo, nes speju "parejo" elektronika, o jos keitimas bus tikrai nepigus.
Tad reiketu naujo saldytuvo. Biudzetas ~450 eur +/- 10%. Permoketi sviesiai tiesiai pasakes absoliuciai nelinkes, nusipirksiu papildoma garantija tam.
Reikalavimai:
- kaina iki ~450 eur +/- 10% max;
- spalva nerudijantis plienas;
- aukstis nuo 185 iki 200;
- laisvai pastatomas.

Daugiau kazkas gali buti, gali nebuti. No frost variantas irgi tiktu.
Ka galetumet pasiulyti? Nes pradzioje buvau linkes i Snaige, galvoju reikia Lietuviska branda palaikyti. Orientavausi i modeli RF39SM, bet noriu nerudijancio plieno, o ju nelabai yra...
Zmonai patiko EN3854mox ar s53920ctxf (AEG), bet man jie vienodi...
Vienu zodziu pasimetes, patarkit ka nors normalaus...

Pasižiūrėkite Snaigė RF36NG-Z1CB273
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 28, 11:10)
Kad negestų geriau pasižiūrėkite LIEBHERR IKB3510-Vokietija

LAbai ačiū už atsakymą. Jau dairausi į Liebherr'ius
Atsakyti
Sveiki,

dėkui už atsakymą. Užmesiu akį.
Beje, ką manote apie Bosch KGV36VI32?
Pakankamai padori kaina...
Atsakyti
QUOTE(auddriux @ 2016 06 28, 13:17)
Sveiki,

dėkui už atsakymą. Užmesiu akį.
Beje, ką manote apie Bosch KGV36VI32?
Pakankamai padori kaina...

Na man jo kaina per didelė ...jis šaldyklyje turės Low Frost sistemą t.y reikės laikas nuo laiko valyti šaldiklį 4u.gif
Atsakyti