Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 05 17, 13:43)
Kaune būtinai registruotis ant dviejų. Mus ant vieno laiko suregistravo...  tai vos išprašiau kad abu priimtų. Labai daug burbejo... 

Vilniuj irgi reikia abiems registruotis.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 17, 14:50)
Vilniuj irgi reikia abiems registruotis.

Mums Vilniuje reikėjo abiems ant vieno laiko. Poros konsultacijai. O va Kaune kiekvienam atskirai laikai vienas po kito. O į kabinetą ėjom kartu.
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2016 05 16, 22:05)
Sveikos, mergaitės, visų pirma atsiprašau, kad teršiu Jūsų temutę, bet gal kam prireiks turkiško Crinono, Progestan amp, rusiško Imunoglobulino. Turiu likučių virusuotų smile.gif
Visų antra: linkiu stipraus tikėjimo stebuklais ir už visas visas laikau stipriai suspaustus kumštukus. Sėkmės Jums visoms pačios didžiausios!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Delight, labai sveikinu su puikiomis žiniomis wub.gif. Gal galite pasidalinti kada ir kur pastojote? Esate prie Turkijoje planuojančių mergaičių sąrašo, bet jau laukiatės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 17, 08:04)
Laikysiu kumstukus suspaudusi, kad visi folikai pasivytu ir subrestu. Mano galva, jeigu visi tolygiai nuo dabar augs tai ner blogai. Dabar tave kasdien stebes? Labai tikiuosi, kad visus uzaugins smile.gif

Linkiu sekmes didziausios ir nuo vyro pridedu dar  4u.gif

O mes keliam sparnus penktadieni. Sestadienis didzioji diena, tikiuosi, viskas bus gerai  wub.gif

Murke, laukiam jūsų Stambule. Praneškite, jej norėsit pasimatyti 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 17, 10:09)
rneringa, laukiam siandienos naujienu wub.gif

Oij pas mane tai naujienos beveik tos pačios. Folių skaičius tas pat, vienas per parą laiko užaugo iki 22mm, o kiti apie 15-17 mm. Šiandien vakare ovitrelis, o punkcija ketvirtadienį. Dar kaip supratau yra pora mažų, bet per tą dominuojantį folį jie neužaugs verysad.gif verysad.gif.
Aš tai nusivylus, nes man jau penktas IVF ir visada ta pati bėda, nei vieni gydytojai nesukontroliuoja dominuojančio folio augimo.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 17, 14:35)

Murke, laukiam jūsų Stambule. Praneškite, jej norėsit pasimatyti 4u.gif.

Oij pas mane tai naujienos beveik tos pačios. Folių skaičius tas pat, vienas per parą laiko užaugo iki 22mm, o kiti apie 15-17 mm. Šiandien vakare ovitrelis, o punkcija ketvirtadienį. Dar kaip supratau yra pora mažų, bet per tą dominuojantį folį jie neužaugs verysad.gif  verysad.gif.
Aš tai nusivylus, nes man jau penktas IVF ir visada ta pati bėda, nei vieni gydytojai nesukontroliuoja dominuojančio folio augimo.

Manau sekmadieni galim paplanuoti susimatyma Man reiks ilsetis, as ta ketinu daryti kur nors parke su kava ar sultimis bei skaniu maistu biggrin.gif kompanija pasnekesiams butu puiku.

Aisku, gaila, kad nemax foliu skaicius uzaugs. Bet tikiuosi visi bus subrende ir puikus. Linku to stebuklingo foliuko si karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 )

Oij pas mane tai naujienos beveik tos pačios. Folių skaičius tas pat, vienas per parą laiko užaugo iki 22mm, o kiti apie 15-17 mm. Šiandien vakare ovitrelis, o punkcija ketvirtadienį. Dar kaip supratau yra pora mažų, bet per tą dominuojantį folį jie neužaugs verysad.gif  verysad.gif.

Cia per diena tas folis nuo 15.5mm iki 22mm paaugo blink.gif Kaip gerai, kad siandien konsultacija skyre! Kumstukai ir uz dicki ir uz maziukus wub.gif Ir tave apkabinu stipriai friends.gif
Atsakyti
Sveikos ,aciu merginos uz palaikyma ,jo tikrai dar prireiks.Na siandiena ir as buvau klinikoje,vakar gavau zinute is masturos ,kad ateiciau.Na turiu priderejusi apie 30 ,kiek pati spejau skaiciuoti kai matavo.Gleivine gera ,nes man su ja tai problema buvo ,niekad neaugdavo,o siandiena 9mm.Padidino gonalio doze 187.5 buvo 125 .Ryt vel i klinika penktadieni punkcija.Mano amh didelis 5.6 gyd.stebejosi ,kad tokiam amziui tokie grazus foliai nuo14-17 keli 19 .Lauksim rytojaus.
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2016 05 17, 18:52)
Sveikos ,aciu merginos uz palaikyma ,jo tikrai dar prireiks.Na siandiena ir as buvau klinikoje,vakar gavau zinute is masturos ,kad ateiciau.Na turiu priderejusi apie 30 ,kiek pati spejau skaiciuoti kai matavo.Gleivine gera ,nes man su ja tai problema buvo ,niekad neaugdavo,o siandiena 9mm.Padidino gonalio doze 187.5 buvo 125 .Ryt vel i klinika penktadieni punkcija.Mano amh didelis 5.6 gyd.stebejosi ,kad tokiam amziui tokie grazus foliai nuo14-17 keli 19 .Lauksim rytojaus.

Superines naujienos thumbup.gif thumbup.gif O foliuku foliuku!!! bigsmile.gif Reikia is taves mokytis, kaip auginti hihihi.gif Turesit ir PGD, ir saldymui thumbup.gif
Atsakyti
Panos, tr busiu nuo kito 3nio. Labai noresiu kompanijos:) Ir dar klausimas ar geriat kava ivf proceso metu?
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2016 05 17, 16:52)

Nuostabios naujienos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 17, 18:56)
Panos, tr busiu nuo kito 3nio. Labai noresiu kompanijos:) Ir dar klausimas ar geriat kava ivf proceso metu?

Espresso lab Istiklal gatvej. Arba klinikoj Starbucks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 17, 16:56)

Aš gerdavau puodeli per diena ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 17, 17:13)
Espresso lab Istiklal gatvej. Arba klinikoj Starbucks ax.gif

Klinikoje bebek aukšte kava nemokama iš aparato ax.gif
Merginos ka manote,gal mums reikėtu dar kokiu vitaminu pagerti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 17 gegužės 2016 - 18:43
QUOTE(linulyte @ 2016 05 17, 19:16)
Aš gerdavau puodeli per diena  ax.gif
Papildyta:

Klinikoje bebek aukšte kava nemokama iš aparato  ax.gif
Merginos ka manote,gal mums reikėtu dar kokiu vitaminu pagerti ?

Bet tai kokio neskanumo ta kava is aparato... Jei jau gerti viena, tai gera biggrin.gif As iki isodinimo geriau, po to gal savaite negeriau, po to vel po viena puodeli iki Hcg.

Gal reiketu kraujo tyrimus pasidaryti, paziureti, ar truksta kokiu mikroelementu ar vitaminu. Dabar gi vasara bus, tai ir saules daugiau, ir zalumynu, ir uogu ax.gif
Atsakyti