Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(rneringa @ 2016 05 20, 20:26)
Aš jau šį IVF nurašiau. Pas nesėkmingiausias iš visų kartų, totalus pravalas. Iš mano 3 kiaušialąsčių subrendusi buvo tik viena. Suprantu, kad kai žemas amh fontanų nebus, bett matant 6 folius "sugebėti" subrandinti tik vieną manyčiau yra medikų nesužiūrėjimas. Nors mane du kartus ir profesorė žiūrėjo. Tai tokios mano žinios ir nuotaikos. Atsiprašau, jei mano mintys kai kam nepriimtinos 4u.gif.

rneringa, neprarask vilties console.gif ąnakart irgi neturėjai daug, bet užkibo mažiukas blush2.gif labai tave palaikau console.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 20 gegužės 2016 - 20:52
QUOTE(Tino @ 2016 05 20, 21:29)
magute, tai  thumbup.gif  ir rudenį startas?

na, tas vienas folis irgi būna stiprus - va jo rezultatai du miega kitam kambary  nenurašyk tik visko anksčiau laiko. biggrin.gif

Tino, labai gerai prisimenu jūsų stebuklingą istoriją nors ir nedalyvaudavau šio forumo diskusijose. Kaip sakau, stebuklai vyksta kažkur kitur..
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 05 20, 21:51)
rneringa, neprarask vilties console.gif ąnakart irgi neturėjai daug, bet užkibo mažiukas  blush2.gif  labai tave palaikau console.gif  4u.gif

Bernadeta77, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 20, 19:51)

Linulyte, o koks jūsų amh? Kokiomis dozėmus stimuliavo?

Pirmas dvi paras 162,5 , o po to 200 dozėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 20 gegužės 2016 - 21:02
QUOTE(rneringa @ 2016 05 20, 21:51)
Aš jau nieko nesitikiu, bet labai gaila vyro, kuris dar vakar tikėjo ir bando nepasiduoti.

Oi nu baik tik smile.gif vyro gaila.... o pati kaip?
Viskas suprantama, antra pusele mylimas zmogus. Nu bet o mes moterys??? Sitam kely mums ir tik mums didziausias kruvis tenka.
Bet tu dar nepasiduok, tikrai 4u.gif nugis turit viena , o mes pavyzdziui net pabandyti neprieinam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 05 20, 22:04)
Oi nu baik tik smile.gif vyro gaila.... o pati kaip?
Viskas suprantama, antra pusele mylimas zmogus. Nu bet o mes moterys??? Sitam kely mums ir tik mums didziausias kruvis tenka.
Bet tu dar nepasiduok, tikrai 4u.gif  nugis turit viena , o mes pavyzdziui net pabandyti neprieinam doh.gif

Sutinku, kad krūvis didžiausias tenka mums, bet kartu jaučiu, kad vyras labai išgyvena nors stengiasi neparodyti. Jaučiuosi blogav žmona ir pan. Juk čia mano ligos trukdo susilaukti vaikučių ir jaustis laimingiems.
Irėne, žinau ką reiškia tas net pabandyti neišeina, nes pagal dabartinę mano situaciją, tai čia beveik tas pat.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 20, 20:22)
Sutinku, kad krūvis didžiausias tenka mums, bet kartu jaučiu, kad vyras labai išgyvena nors stengiasi neparodyti.

Maniškis taip pat o dar skaudžiau jam matyti kaip aš išgyvenu po kiekvieno nepasisekusio. Jau rimtai svarsto ir siulo isivaikinti.
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 20, 22:39)
Maniškis taip pat o dar skaudžiau jam matyti kaip aš išgyvenu po kiekvieno nepasisekusio. Jau rimtai svarsto ir siulo isivaikinti.

Linulyte 4u.gif. Bet kuriuo atveju būtumėte nuostabūs tėvai.
Mano vyrui tai nepriimtina įsivaikiniko galimybė.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 20, 22:22)
Irėne, žinau ką reiškia tas net pabandyti neišeina, nes pagal dabartinę mano situaciją, tai čia beveik tas pat.

friends.gif negaliu nesutikti mirksiukas.gif
Kada dabar laukiat ziniu is klinikos?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 05 20, 23:13)
friends.gif  negaliu nesutikti  mirksiukas.gif
Kada dabar laukiat ziniu is klinikos?

Mastura sakė, kad praneš sekmadienį. Asmeniškai aš nieko nesitikiu.
Šiandien dar nelabai maloniai susirašinėjau su Mastura. Noriu pirmadienį susitikimo su prof. Semra ir dr. Ulker. Ji parašė, kad suorganizuos su dr. Ulker, o su prof. Semra tik po embriono PGD. Kadangi wš asmeniškai nemanau, kad galima sulaukti PGD tik turint vieną embrioną ir be to manau, kad esmė buvo netinkama stimuliacija, tai dėl to gavosi toks nemalonus susirašinėjimas. Bet kuriuo atveju eisim į kliniką pirmadienį.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 21, 10:12)
Mastura sakė, kad praneš sekmadienį. Asmeniškai aš nieko nesitikiu.
Šiandien dar nelabai maloniai susirašinėjau su Mastura. Noriu pirmadienį susitikimo su prof. Semra ir dr. Ulker. Ji parašė, kad suorganizuos su dr. Ulker, o su prof. Semra tik po embriono PGD. Kadangi wš asmeniškai nemanau, kad galima sulaukti PGD tik turint vieną embrioną ir be to manau, kad esmė buvo netinkama stimuliacija, tai dėl to gavosi toks nemalonus susirašinėjimas. Bet kuriuo atveju eisim į kliniką pirmadienį.

Bet jei tas vienintelis auga taip kaip priklauso tai kodėl jis turėtu nesulaukti PGD g.gif Manau nepriklauso nuo skaičiaus kiek ju mes turime o nuo to kaip jie auga, tad ar ju bus 10 ar vienas nėra skirtumo . Nepraraskit tikėjimo .
Atsakyti
Mergaites, o Big box arba Tempo viesbutuke guna vienvieciu kambariu? Jei buna, gal zinot gal kazkiek pigiau?
Atsakyti
Murke, kaip Tu? Ar jau grizai is klinikos ir ilsiesi besisildydama saulutej ;-)
Atsakyti