Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(-Murke- @ 2016 05 24, 13:43)
Oj, suprantu, vilciu nedaug tas vienas teikia, tik nervu, bet pupsi pupsikas!!!  wub.gif  wub.gif
Laikom kumscius smile.gif

Laikom kumštukus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 05 24, 15:15)
Vis delto pagelbejo Madina, uzbukino Big Boxa man, is pacio viesbucio jokio atsakymo negavau...  unsure.gif
Beje, jei kam idomu kainos: Big Box'e single kambarys parai 30€, double 35€ - kaip Memorial pacientams. O per Booking.com net nera pasirinkimo single ar double. Per Booking.com double kambarys kainuoja 50€ uz nakti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Noriuleliuku, kaip tau sekasi? Tu ant IVF dabar jau Stambule??  mirksiukas.gif

Tai ryt skrendu ivf jau. Drebu kaip epuse, ir pilva suka, ir sirdis vartosi. Jau ir velerijono geriau. Nieko pradesiu pakuoti lagamina, gal nusiraminsiu:)
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 24, 15:56)
Tai ryt skrendu ivf jau. Drebu kaip epuse, ir pilva suka, ir sirdis vartosi. Jau ir velerijono geriau. Nieko pradesiu pakuoti lagamina, gal nusiraminsiu:)

Nepergyvenk, viskas bus gerai mirksiukas.gif Manau, kad po metuku laiko, galesi pasikeisti savo nick'a i jau turiu leliuka 4u.gif
Man visada buna tokia savijauta pries svarbius ivykius, vizitus pas dantistus, gydytojus ir pan... doh.gif
Kur apsistosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 24 gegužės 2016 - 17:30
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 05 24, 17:29)
Nepergyvenk, viskas bus gerai  mirksiukas.gif  Manau, kad po metuku laiko, galesi pasikeisti savo nick'a i jau turiu leliuka  4u.gif
Man visada buna tokia savijauta pries svarbius ivykius, vizitus pas dantistus, gydytojus ir pan...  doh.gif
Kur apsistosi?

Lodos apartamentuose. Viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikos,
Aš su liudnom naujienom verysad.gif Gadinu statistiką, mums nepavyko verysad.gif 8dpi 20.5, 11dpi 6.06 Mastura liepė vaistus nutraukti. Guodžia tik tai kad dar turim viena blastutę
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 24, 17:40)
Sveikos,
Aš su liudnom naujienom  verysad.gif  Gadinu statistiką, mums nepavyko  verysad.gif  8dpi 20.5,   11dpi 6.06  Mastura liepė vaistus nutraukti. Guodžia tik tai kad dar turim viena blastutę

O jusu problema tik vyro turtas, ar ir jus turite kokia patologija?
Labai uzjauciu del nesekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriuleliuku: 24 gegužės 2016 - 17:52
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 24, 16:51)
O jusu problema tik vyro turtas, ar ir jus turite kokia patologija?
Labai uzjauciu del nesekmes.

Šeip esu kaip ir sveika, visi daktarai tvirtina, kad galiu ir naturaliai pastoti, bet taip nera buvę nei karto. Padidėjęs prolaktinas, išsistimuliuoja labai mažai kiaušialasčių.
Pirma kartą išpunktuotos 4, šį kartą taip pat 4
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 24, 16:40)
Sveikos,
Aš su liudnom naujienom  verysad.gif  Gadinu statistiką, mums nepavyko  verysad.gif  8dpi 20.5,  11dpi 6.06  Mastura liepė vaistus nutraukti. Guodžia tik tai kad dar turim viena blastutę

Užuojauta console.gif Laikykitės.
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 24, 19:00)
Šeip esu kaip ir sveika, visi daktarai tvirtina, kad galiu ir naturaliai pastoti, bet taip nera buvę nei karto. Padidėjęs prolaktinas, išsistimuliuoja labai mažai kiaušialasčių.
Pirma kartą išpunktuotos 4, šį kartą taip pat 4

Ewilgirl, uzjauciu del nesekmes. Ir tau teks deti viltis i 1 pupsika. Laikykis.... console.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 24, 18:40)
Sveikos,
Aš su liudnom naujienom  verysad.gif  Gadinu statistiką, mums nepavyko  verysad.gif  8dpi 20.5,  11dpi 6.06  Mastura liepė vaistus nutraukti. Guodžia tik tai kad dar turim viena blastutę

Ewilgirl, console.gif labai labai liūdna...
Bet kaip suprantu mažiukas kabinosi?
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 24, 16:40)
Sveikos,

Labai uzjauciu, mergyt console.gif Laikykites, ir nenuleiskit ranku... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 24, 18:40)
Sveikos,

Oi mergyt.... Kaip liūdna kad mažiukas pabėgo... Laikykitės 4u.gif
Dabar visos viltys į snaigutę wub.gif
O dabar pasidziaugsiu, ana kartą abi grįžom be įsodinimų, o va šį kartą ir snaigutę turit wub.gif
Įkvėpei vilties kad kitas ciklas nebūtinai baigsis kaip anas... cool.gif blush2.gif
O gal ka naudojai?
Atsakyti