Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(Nuojauta @ 2016 05 25, 15:47)
Dėl FET, reikia būtinai gi tą 1 c.d. apsilankymo pas gyd., o mano gydytoja neaišku ar 1 c.d. galėtų priimti ir apskritai ar dirbs....  g.gif
Rneringa.....  verysad.gif  Užuojauta didžiausia....

Del fet reikia cd2. Ir net cd3 jiems dar yra ok. Rasiukui ir cd 4 leido.
Ar tau del kazko kito butinai cd1?

RNeringa, dar karta, laikykis sad.gif
Atsakyti
Neringut, labai gaila verysad.gif laikykis, mažut console.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 25, 15:07)

Jo, as pamenu, kad man 2c.d.ispuole 6dienis, be sansu kazkur kazka pasidaryti savaitgali, tai dariausi 1dieni, buvo 4c.d. Bet cia pasiruosimui FET, o jeigu pacioms stimuliacijoms gal kitaip buna, nezinau, sunku pasakyti, ju turejusi esu tik 2.
Atsakyti
Rneringa, console.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 05 25, 11:35)
o jūs iš Lt?aš tiesioginius seku visad, tai  kiek žiūrėjau, buvo ir už 156 eur.  ax.gif  ar čia jau daug?

Taip, iš LT mirksiukas.gif na jei į vieną pusę, tai nemažai, žiemą pora kartų skridau už ~ 220 į abi puses. O dabar į abi matau 350 ir daugiau... per Maskvą arba Kijevą 250 rodo liepai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2016 05 25, 15:35)
Mes pirmai konsultacijai ir į priekį IVF skridome su Ukrainos oro linijom su persėdimu Kijeve. Persėdant jokių vizų tikrai nereikia, nebent norėsi Kijevą aplankyti, bet man rodos ir šiaip į Ukrainą mums vizų nereikia ax.gif O po IVF atgal skridom tiesiogiai, nusprendėm nebesimalt po tuos oro uostus, juolab kad gavome bilietus po 150€

Dėkui, matyt panašiai ir mums reiks žiūrėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 05 25, 14:52)
nea, sekmadienį tai niekur neprisibelsi  g.gif

Mane Rogalskis ir sekmadienį yra priėmęs,kai pradėjau gausiai kraujuoti,paskambinau ir susitarėm susitikti klinikoje
Aš pas jį vaikštau kai ruošiuosi Fet,ir visada kada tik reikia,nors jie patys atlieka Ivf aš jam iškart pasakiau,kad darysiu Tr, niekada neįkalbinėjo pas juos daryti,labai supratingas,gerbia pasirinkimà
Atsakyti
Neringut.. Laikykitės.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, tos, kurios skridote i Tr ir lanketes Memorial vienos, buvote atskridusios operacijai ar pan. - kai bunate ligonineje, ar saugu savo asmeninius daiktus, tokius, kaip telefona ar plancete, pinigine, palikti palatoje, kai tau atliekama operacija?? Ar geriau palikti viesbutyje? Pinigine tai kaip ir labiausiai reikalinga, nes reikia susimoketi uz operacija, po to vaistuku nusipirkti ir pan... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 25 gegužės 2016 - 19:17
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 05 25, 18:03)
Mergaites, tos, kurios skridote i Tr ir lanketes Memorial vienos, buvote atskridusios operacijai ar pan. - kai bunate ligonineje, ar saugu savo asmeninius daiktus, tokius, kaip telefona ar plancete, pinigine, palikti palatoje, kai tau atliekama operacija?? Ar geriau palikti viesbutyje? Pinigine tai kaip ir labiausiai reikalinga, nes reikia susimoketi uz operacija, po to vaistuku nusipirkti ir pan...  unsure.gif

Palikdavau palatoje mirksiukas.gif Be to yra kiekvienoje palatos spintoje mažas seifiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 25, 17:07)

Parašė CD1 + estradiolį tą pačią dieną, pasirinkimo nedavė, tai nežinau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 05 25, 20:03)
Mergaites, tos, kurios skridote i Tr ir lanketes Memorial vienos, buvote atskridusios operacijai ar pan. - kai bunate ligonineje, ar saugu savo asmeninius daiktus, tokius, kaip telefona ar plancete, pinigine, palikti palatoje, kai tau atliekama operacija?? Ar geriau palikti viesbutyje? Pinigine tai kaip ir labiausiai reikalinga, nes reikia susimoketi uz operacija, po to vaistuku nusipirkti ir pan...  unsure.gif

Aš buvau viena per įsodinimą, tai kol laikė mane ten 1,5 val. (buvo eilė), tai asmeniniai daiktai (pinigai, telefonas) buvo palatoje.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 05 25, 20:03)
Parašė CD1 + estradiolį tą pačią dieną, pasirinkimo nedavė, tai nežinau... g.gif

Hm.. na keistai. Gal perklausk, nors gsl turi savu priezasciu.. man neliepe jokiu tyrimu darytis.

Tai jau startas planuojamas? smile.gif
Atsakyti
Su kuo konsultuojates del vit D trukumo? Ir ka geriate, kad atsistatytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 25, 21:12)
Hm.. na keistai. Gal perklausk, nors gsl turi savu priezasciu.. man neliepe jokiu tyrimu darytis.

Tai jau startas planuojamas?  smile.gif

Oj doh.gif Startas planuojamas nuo balandžio mėn. Kol sulaukėme eilės pas genetiką, kol gavome tyrimų atsakymus pas mane susiknyso hormonai, pradėjo teplioti 20 c.d. iki pat mmm, persigandus lėkiau pas gyd., nes iš karto juodos mintys, bet lyg anovuliacija ir hormonai nesuprato kas vyksta. Šį mėn. palikome "kontrolei" ar nepasikartos, o dar K. sakė, kad gleivinė per plona.... doh.gif doh.gif doh.gif Nusišauti jej Bogu galima... O dabar dar su atostogom neaišku kaip bus darbe.... verysad.gif

Kaip jauties? wub.gif Pupieniškai? Kada NT gadinsi?
Atsakyti