Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 31, 14:42)
Sveikos. Na kokius 8 priskaiciavo, didziausias 12 mm, maziausias berods 7. Sake leis tam didziajam augti iki 20, kad kiti spetu pasivyti. Kita pasimatyma paskyre tik 6ni. Nuo ryt t.y. 5tos dienos pridejo cetrotide. Tai nzn geri cia rezultatai, ar nelabai. Kazi kiek paprastai trunka jums stimuliacijos. Man praita karta dare punkcija 12 ciklo diena. Si kart ir bus matyt 11 ar 12-ta.

Man punkcija darė 10 ciklo diena. Tai stimuliacijos dienų nekažka lieka. Aš iš LT atsivežu nemažus foliukus
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 31, 17:15)
Man punkcija darė 10 ciklo diena. Tai stimuliacijos dienų nekažka lieka. Aš iš LT atsivežu nemažus foliukus

Atsivezi koki viena dominuojanti, ar pradedi Lietuvoj stimuliuotis?
Atsakyti
Merginos, gal turit kokiu patarimu del progestan. Man panasu kad sualergizavo.. niezti paraude. Toj vietoj neissivsiksto man tas progestan. Gumbas toks. Masszuoju. Gal zinot, ar galiu koki silta kompresa uzdet?

Neleist negaliu. Pabandziau viena diena, is karto progesteronas 30 nuo 100 nukrenta. Bijau..siandien googlinau, kaip 4-5 sav raso uztenka. Bet bijau taip..

Help truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 31, 20:13)
Merginos, gal turit kokiu patarimu del progestan. Man panasu kad sualergizavo.. niezti paraude. Toj vietoj neissivsiksto man tas progestan. Gumbas toks. Masszuoju. Gal zinot, ar galiu koki silta kompresa uzdet?

Neleist negaliu. Pabandziau viena diena, is karto progesteronas 30 nuo 100 nukrenta. Bijau..siandien googlinau, kaip 4-5 sav raso uztenka. Bet bijau taip..

Help truputi  blush2.gif

nepergyvenk del guziuko, man kiekviena kart suleidus jis budavo. jau gal zinote kad leisti reik labai labai letai, tada guledavau ir trindavau, arba vyras masazuodavo, gal siek tiek ir isivaiksciodavo, bet vistiek guziukai budavo ir skaudedavo, net sedet kartais nepatogu budavo. dedavau kopusto lapus, gal ir apmazindavo, bet diskomfortas buvo, laikui begant susitaikiau su tuo mirksiukas.gif juk svarbiausia mazuliukas wub.gif sveikinimai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 31, 15:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Man taip pat daré punkcija 12 ciklo diena,nors per pirma apžiūra planavo 6  cool.gif
Ar Mastura yra ligoninėj šiomis dienomis  g.gif  ?

Vakar bent jau buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2016 05 31, 19:44)
nepergyvenk del guziuko, man kiekviena kart suleidus jis budavo. jau gal zinote kad leisti reik labai labai letai, tada guledavau ir trindavau, arba vyras masazuodavo, gal siek tiek ir isivaiksciodavo, bet vistiek guziukai budavo ir skaudedavo, net sedet kartais nepatogu budavo. dedavau kopusto lapus, gal ir apmazindavo, bet diskomfortas buvo, laikui begant susitaikiau su tuo  mirksiukas.gif  juk svarbiausia mazuliukas  wub.gif  sveikinimai  nestuke.gif

Prasau man papasakokite apie progesterona, ar jus visos ji ledziates? Kada pradedat, po punkcijos ar kai issitiriat ir zinot, kad mazokas? Jei po punkcijos tai kada pradeti, kas kiek leistis? Ir kuri, ar ta depo ar ta progestan? Ir kiek jus jo is tr vezdavotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriuleliuku: 31 gegužės 2016 - 19:57
QUOTE(šifonyte @ 2016 05 31, 19:44)
nepergyvenk del guziuko, man kiekviena kart suleidus jis budavo. jau gal zinote kad leisti reik labai labai letai, tada guledavau ir trindavau, arba vyras masazuodavo, gal siek tiek ir isivaiksciodavo, bet vistiek guziukai budavo ir skaudedavo, net sedet kartais nepatogu budavo. dedavau kopusto lapus, gal ir apmazindavo, bet diskomfortas buvo, laikui begant susitaikiau su tuo  mirksiukas.gif  juk svarbiausia mazuliukas  wub.gif  sveikinimai  nestuke.gif

Guziuko nebijau gal tiek, kaip paraudimo ir nieztejimo, kaip galimos alergijos. Nes mintyse nupiesiau juodziausia scenariju, kad jeigu alergozuos smarkiai negalesiu leistis, su visom to pasekmem. Nu as moku tokiius nupiest lotuliukas.gif

Aciiu visom kurios parase wub.gif jus cia nerealios visos! Ir visos nusipelnot svajoniu issipildymo wub.gif wub.gif

Noriuleliuku, as susileidau ta depo pora dienu po isodinimo. Po poros dienu pasidariau tyrima, buvo tik 20, pradejau leistis progestan tada. Parsiveziau 10 dezeliu, bet tokiais tempais nezinia kiek uzteks (bet aciu rneringai) parupino dar. Placenta perima progesterono gamyba nuo 7-14 sav. As tikiuosi, kad bus galima mazinti po truputi veliau. Manau verta stebeti ir truputi pasigyduti pacioms 4u.gif
Papildyta:
P.S. kopustai eina i trasa biggrin.gif lotuliukas.gif
Pakelsiu kopustu apyvarta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 31, 17:39)
Atsivezi koki viena dominuojanti, ar pradedi Lietuvoj stimuliuotis?

Stimuliacija turkijoje pradedu standartiškai 2cd, dominuojantys foliai buna 2, vienas iš vienos kiaušidės, kitas iš kitos. Antra ciklo diena dydis būna net 8
Cetrotide pradejau 3 stim.diena
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 31, 19:42)
Stimuliacija turkijoje pradedu standartiškai 2cd, dominuojantys foliai buna 2, vienas iš vienos kiaušidės, kitas iš kitos. Antra ciklo diena dydis būna net 8

Man buvo 2cd 9 😉
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 05 31, 20:42)

Man ir 8 buvo, bet kazkaip nepagalvojau, kad cia kazkoks tragiskas dydis.
Cetrotide man pridejo nuo ryt, t.y. 5tos stimuliacijos dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriuleliuku: 31 gegužės 2016 - 21:00
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 31, 19:13)

O tu bandei pries leidziant ampule i karsta vandeni imesti? Tuomet jis suskysteja ir lengvai susileidzia, nelieka guzu
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 05 31, 21:10)
O tu bandei pries leidziant ampule i karsta vandeni imesti? Tuomet jis suskysteja ir lengvai susileidzia, nelieka guzu

Taip ir darau. Viena uzpakslio puse neramina. Su kita viskas dar gerai biggrin.gif

Aciu wub.gif wub.gif
Atsakyti