Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas. 4u.gif

Vakar pasikeičiau svarstyklių bateriją, tai prisiduodu 79,5kg.
Šitą svorį laikysiu pradiniu, tai pliusas ar minusas žinosiu kitą savaitę ax.gif

Vakar vakare atvažiavo svečių, tai priryyyyyjau kaip smauglys, dabar virškinsiu turbūt savaitę doh.gif

Šiandien ryta pradėjau su 3 trintais kiviais ir obuolių sultimis, ir ką tik suvalgiau užpilamos košės avižinių dribsnių. Dar turiu 2 apelsinus iki vakaro.
Šiandien dirbu ne savo įprastoje savo darbo vietoje Kaune, o Vilniuje ir dar viena tai nepavyks net papietauti išeiti, bet čia fantastiškas reikalas, kad darbo vieta ant fotelio su reklaineriu, tai jaučiuosi kaip kurorte. vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 13, 10:57)
Na tai ir lyti 100 proc tuo paciu suzinosi  thumbup.gif
As tai gailejau pinigu, pagalvojau kiek vaikui galiu uz juos nupirkti  blush2.gif  Be to, kaip jau sakiau, labai tikejau savo vaiku, kad viskas bus gerai  wub.gif  net nezinau is kur tas mano tikejimas...
Jauciu duonos rauga sugadinau, nekepiau gal 2 men, o dabar ziuriu, kad nekyla sad.gif kazin ar atitaisysiu sad.gif

aha, laukiu jau wub.gif
pas mane galvoje biski kitaip.. geriau rubai, vezimas ir padevetu, bet rami mama nestumo metu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip skaniai jusu duonute susiskaite smile.gif

QUOTE(qqte @ 2016 05 13, 10:49)

megzi? Ar patenkina savo sukuosena? Mano plaukai tai dabar panasaus trumpumo kaip pas ta mergina su megztuku smile.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 13, 11:17)
aha, laukiu jau  wub.gif
pas mane galvoje biski kitaip.. geriau rubai, vezimas ir padevetu, bet rami mama nestumo metu  thumbup.gif

Tai jau tikrai, ramybi galva svarbiau uz viska 4u.gif

Bernai duodasi kaip pasiute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 05 13, 14:31)
Kaip skaniai jusu duonute susiskaite  smile.gif
megzi? Ar patenkina savo sukuosena? Mano plaukai tai dabar panasaus trumpumo kaip pas ta mergina su megztuku  smile.gif

aha megsiu matyt, tik gaila tokios spalvos siūlų neturiu, o pirkt negaliu nes ir taip niekur jie netelpa, vyras tuoj pardavinėt pradės biggrin.gif
patenkinta žinok, kažkaip labai lengva tvarkytis, nu gal kiek trumpokai iš karto pasirodė bet MB labai patiko o dabar ir pati žiūriu kad jei ataugs ko gero vėl taip nusirėšiu
aš norėjau tokio ilgo kaip toj foto su megztuku, bet kirpėja norėjo sulygint visus tai gavosi trumpiau nei planuota smile.gif
Atsakyti
grazus megstukas thumbup.gif

kita treciadieni einu pas kirpeja. eisiu i kede ir sakysiu "daryk moterie, ka nori" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 13, 15:14)
grazus megstukas  thumbup.gif

kita treciadieni einu pas kirpeja. eisiu i kede ir sakysiu "daryk moterie, ka nori"  lotuliukas.gif

O geras, as irgi eisiu kita treciadieni su tokiais Pat zodziais drinks_cheers.gif biggrin.gif
Del ramybes, jei jauti nerima, tai taip. As buvau rami ir be tyrimu, ir I avarija patekus rugseji buvau rami, gal kad vaikas jau trecias, o gal ir budas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 13, 16:38)
O geras, as irgi eisiu kita treciadieni su tokiais Pat zodziais  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Del ramybes, jei jauti nerima, tai taip. As buvau rami ir be tyrimu, ir I avarija patekus rugseji buvau rami, gal kad vaikas jau trecias, o gal ir budas toks smile.gif

jauciu ne tik nerima, bet ir baime.. unsure.gif gal del to, kad metuose jau.. unsure.gif
Atsakyti
Ahoy bigsmile.gif
Minusiulą velku. 57,8 kg (-600 gr) wub.gif
Mažais žingsniukais link tikslo thumbup.gif vis dar motyvupta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 13, 16:39)
jauciu ne tik nerima, bet ir baime..  unsure.gif gal del to, kad metuose jau.. unsure.gif

Jau greit galėsi būti rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 05 13, 14:40)
aha megsiu matyt, tik gaila tokios spalvos siūlų neturiu, o pirkt negaliu nes ir taip niekur jie netelpa, vyras tuoj pardavinėt pradės biggrin.gif
patenkinta žinok, kažkaip labai lengva tvarkytis, nu gal kiek trumpokai iš karto pasirodė bet MB labai patiko o dabar ir pati žiūriu kad jei ataugs ko gero vėl taip nusirėšiu
aš norėjau tokio ilgo kaip toj foto su megztuku, bet kirpėja norėjo sulygint visus tai gavosi trumpiau nei planuota smile.gif

Tai ir is kitos spalvos butu grazu, svarbiausia cia tas akcentas- kaspinas.
Smagus kirpimas thumbup.gif

Pagaliau namuose, ramybe smile.gif
meniu
pusr. balinta kava, obuolys, bananas
piet. karbonadas, bulvytes, pomidoru, agurku, j. alyvuogiu, kukuruzu salotos su trupuciu aliejaus
kava, pora keksiuku
pavak. puse puodelio pieno, pora keksiuku
vak. j. arbata
Atsakyti
labas vakaras
na priduodu maza maza minusa 68.9kg
Atsakyti
kaip myliu gyvenima wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti