Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 18, 20:01)
ikeliau savo kumpius siandieninius i albuma hihihi.gif  verkiant reikia -10kg doh.gif

Ta su zalia suknele?ir ta su maudymuku?gyvenime nepasakyciau is foto kad tau reikia svori mest
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 05 18, 21:31)
Ta su zalia suknele?ir ta su maudymuku?gyvenime nepasakyciau is foto kad tau reikia svori mest

aha, ta zalia tunika su dideliu praskiepu ant slaunu biggrin.gif biggrin.gif reikia reikia, geru kampu pavyko nusifotkint tiesiog biggrin.gif juk pries tai foto su 74kg yra, o siandienine su ~80 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 18, 20:35)
aha, ta zalia tunika su dideliu praskiepu ant slaunu biggrin.gif  biggrin.gif   reikia reikia, geru kampu pavyko nusifotkint tiesiog biggrin.gif  juk pries tai foto su 74kg yra, o siandienine su ~80  verysad.gif

Nu tu ko gero arba is tu kur moka fotkintis arba is tu kur gerai svoris pasiskirsto, nes pagal tavo svori tikrai nepasakyciau kad ten tu
beje begioji dar ar metei jau begtaki?
tarp kitko tikrai idomiai, siandien pvz maciau nuotraukas merginos kuri sveria kaip as, yra keliais cm aukstesne bet atrodo storesne uz mane, net suabejojau gal sakau as save kreivai matau..nu bet ne ir drauge sake kad atrodau gerokai kudziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 gegužės 2016 - 20:43
QUOTE(qqte @ 2016 05 18, 21:39)
Nu tu ko gero arba is tu kur moka fotkintis arba is tu kur gerai svoris pasiskirsto, nes pagal tavo svori tikrai nepasakyciau kad ten tu
beje begioji dar ar metei jau begtaki?

nezinau zinok, realiai vaizdas prastesnis nei nuotraukoj. ai visi sako,oj normali tu, normali. nu ka normali, jei svarstykles aiskiai rodo virsvori
Atsakyti
Kai man sakydavo kad as normali tai sakydavau kad normalia but nenoriu, nes pripratus but miniatiurine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 gegužės 2016 - 21:07
Ir as neduociau 80 kg
Atsakyti
tai jus paziurekit, kad vien per pilva tiek pat, kiek per sikna biggrin.gif ir slaunis matosi ne maziuke biggrin.gif gera poza reiskias, kad nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Man tai matos tik kad krutine didele
o tai kiek cm per slauni turi?tikrai neatrido didele
vadinas geros proporcijos, biski numesi ir bus ledas biggrin.gif nu bet ne 10 o 5 kokius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 gegužės 2016 - 21:31
QUOTE(qqte @ 2016 05 18, 22:31)
Man tai matos tik kad krutine didele
o tai kiek cm per slauni turi?tikrai neatrido didele
vadinas geros proporcijos, biski numesi ir bus ledas  biggrin.gif nu bet ne 10 o 5 kokius

jooo, papai dideli, per dideli man doh.gif vyras dziaugias, o man laimes ner schmoll.gif
ta prasme nori, kad pagasdinciau slaunies apimtim? biggrin.gif
Atsakyti
Meniu
pusryciai- du kiausai,dvi riekutes duonos,pomidoras, zele stikline,kava su pienu
priespieciai-surelis, 4 vafliukai,kava su pienu, zele stikline
pietus- 100gr vistienos su sparaginem pupelem, troskinta grietinej liesoj ir sviesto biski, 2 bulves
pavakariai- 5 vafliukai
vakariene- 100gr perliniu

nu ir uz tuos vaflius begau 7,6km
Atsakyti
LABAS VAKARAS,

Frofesore, tikrai gas kampas, nes nepasakyciau, kad tiek sveri thumbup.gif

Keliau savo viena is paskutiniu foto, bet kur ikeliau nezinau doh.gif
Spaliukeeee, paprasysiu tavo pagalbos kad sutvarkytum. As ten nesigaudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 18, 22:07)
LABAS VAKARAS,

Frofesore, tikrai gas kampas, nes nepasakyciau, kad tiek sveri thumbup.gif

Keliau savo viena is paskutiniu foto, bet kur ikeliau nezinau doh.gif
Spaliukeeee, paprasysiu tavo pagalbos  kad sutvarkytum. As ten nesigaudau blush2.gif

busiu nepopuliari, bet matosi kad tiek Frofe sveria, aisku ugis labai gelbeja smile.gif

NoTa labai graziai atrodai thumbup.gif suknele irgi grazi

labas rytas mielosios,
taip prastai miegojau
Atsakyti