Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas, o aš tikrai neturiu kuo apsirengt dabar, vienas kelnes, timpas ir porą marškinėlių bružinu smile.gif O pirkt prieš pabaigą nieko nesinori. Mama ištraukė ir atidavė mano pirmo nėštumo sarafaną ir bridžus, tai į bridžus vos vos telpu tai net nebandysiu dėt, o sarafanas karščiams gali ir tiks biggrin.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 23, 18:46)
Man 10€ streptokokas kainavo.
Parsivilko zarazos ant vasaros. Su jom ir noras zudyt.

tai čia kiekviena gydymo įstaiga savo įkainius nustato, nes kai kur išvis nemokamai o aš šeimos centre tai ir griebė taip sakant maksimaliai. Naiviai galvojau kad irgi su 10 eurų prasisuksiu smile.gif
Atsakyti
Labuka;) man sesiją, tai retai pasirodau. Ryt paskutinė diena, bet eisiu pas magistrinio vadovą, bijau, kad uzkraus daug. Valgau kiek galėdama tvarkingai. Vakar panos ėjo kebabų,o aš atsisakiau, tai didžiuojuosi savimi:D
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 24, 20:50)
Rasapo  thumbup.gif

agnieeeska,ką gero papirkai?  mirksiukas.gif

O aš turiu ką apsirengt,tik neturiu kur  lotuliukas.gif  Į darbą galima tik su tam tikrais rūbais  biggrin.gif 
Kooookias basutes nusipirkau  wub.gif  wub.gif  ir sijoną  bigsmile.gif  ir dar...Buvo smagu pirkt  biggrin.gif

Labas,
Iš darbo važiavau traukiniu,taxi ir valandą ėjau swoon.gif  Nejaučiu kojų...laukiu masažo  bigsmile.gif

Kuprinytę, smėlio spalvos kelnes, žydrą ir rožinės/kūno spalvos bliuskytes, žalia ale megstuką tokį tik užsimest nes neina nei susiaust nei užsisegt blush2.gif
Patenkinta aš wub.gif
Atsakyti
Spaliuke,tokios basutės https://m.zalando.co...11l021-q11.html

agnieeeska,parodyk kuprinę wink.gif Aš irgi su kuprine vaikštau,vasarai gal kitokios norėčiau rolleyes.gif

Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 25, 19:29)
Spaliuke,tokios basutės https://m.zalando.co...11l021-q11.html

agnieeeska,parodyk kuprinę wink.gif Aš irgi su kuprine vaikštau,vasarai gal kitokios norėčiau  rolleyes.gif

Labas  smile.gif

Paprasta, rudai ryža smile.gif ryt galėsiu į fb įmest fotkę tau 4u.gif man reikėjo kad daug daiktų tilptų. Nebegaliu be vandens butelio iš namų išeiti blush2.gif bandau išmokt gerti lotuliukas.gif jau litras kaip uoga sueina ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 05 25, 20:16)
Paprasta, rudai ryža smile.gif ryt galėsiu į fb įmest fotkę tau  4u.gif  man reikėjo kad daug daiktų tilptų. Nebegaliu be vandens butelio iš namų išeiti blush2.gif  bandau išmokt gerti  lotuliukas.gif  jau litras kaip uoga sueina ir daugiau 4u.gif

drinks_cheers.gif
Filtras pas mane visad kuprinėj biggrin.gif
Darbe pradėjau gert kokteilius bigsmile.gif Tik vienas neskanus...ten brokolis,kopūstai,špinatai,agurkas...fee biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ... siaubas kaip sergu, nu as tai dzin isgyvensiu, bet tikrai maziuka uzkresiu sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 26, 06:53)
Labas rytas ... siaubas kaip sergu, nu as tai dzin isgyvensiu, bet tikrai maziuka uzkresiu sad.gif((

Sveik. Gal bus stiprus neuzsikres.

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 26, 05:53)

Vis dar pati maitini? Tai turetu jos gauti nemazai is pienuko imunitetui stiprinti, tai turetu neuzsikresti smile.gif
Aisku, linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 26, 07:33)
Vis dar pati maitini? Tai turetu jos gauti nemazai is pienuko imunitetui stiprinti, tai turetu neuzsikresti smile.gif
Aisku, linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif

savaite kaip nebemaitinu ... doh.gif vaikstau su kauke, vedinu kambarius viena po kito istisai, tikiuosi praslys.

Atsakyti
o kur lera dingusi?
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 26, 14:10)
o kur lera dingusi?

taigi rase kad ima atostogas nuo sm ...
Atsakyti