Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(TITA777 @ 2016 05 12, 23:03)
Fu kaip pakankino. Mes finale thumbup.gif

Sirdis galvojau islips biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 05 12, 23:24)
Nagi nagi kas čia per šaltibarščiai? Prašom plačiau 4u.gif
Pas mane vakarienei pica doh.gif  sudie minusėli..  doh.gif

Paprasti saltibarsciai. Iprasti, Tik dar labai smulkiai pjaustytos zalios rugstynes thumbup.gif
Atsakyti
nu ka, i finala thumbup.gif

Nota, man tie saltibarsciai su rugstynem tokius blogus prisiminimus is vaikystes sukelia, kad net rodos nuo to zodzio nupurto biggrin.gif man nera nieko baisiau (is valgomu dalyku) kaip rugstyniu sriuba ir saltibarsciai su rugstynem doh.gif lotuliukas.gif
ir siaip tie saltibarsciai nera iprasti, nes vietoj burokeliu ir yra dedamos tos rugstynes. aisku as nezinau, galbut tu dedi viska, bet i tuos baltus saltibarscius burokeliai nera dedami
Atsakyti
uch, balsavom thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas!
einu pas drauges svarstykles, atnesiu minusa
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 13, 00:42)
nu ka, i finala thumbup.gif

Nota, man tie saltibarsciai su rugstynem tokius blogus prisiminimus is vaikystes sukelia, kad net rodos nuo to zodzio nupurto biggrin.gif  man nera nieko baisiau (is valgomu dalyku) kaip rugstyniu sriuba ir saltibarsciai su rugstynem doh.gif  lotuliukas.gif
ir siaip tie saltibarsciai nera iprasti, nes vietoj burokeliu ir yra dedamos tos rugstynes. aisku as nezinau, galbut tu dedi viska, bet i tuos baltus saltibarscius burokeliai nera dedami

Mano iprasti. Su burokeliais. Tik prie visko prisismulkinau rugstyniu vitaminams smile.gif
O man is vaikystes njpurto zali kiausiniai doh.gif tetis liepdavo gerti.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 13, 07:27)
Labas rytas!
einu pas drauges svarstykles, atnesiu minusa

Uztrukai ant tu svarstykliu ko tai g.gif biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 13, 07:47)

O man is vaikystes njpurto zali kiausiniai doh.gif  tetis liepdavo gerti.
Uztrukai ant tu svarstykliu ko tai g.gif  biggrin.gif

as esu gerusi zalia kiausini, bet su teciu susilazinusi buvau, kad isgersiu ir jei isgersiu gausiu 10litu biggrin.gif biggrin.gif isgeriau siaip ne taip ir tetis pazada istesejo biggrin.gif

muset minusas toks geras, kad is dziaugsmo nualpo biggrin.gif

o as ir pliusa savaitgalini nukraciau ir dar i minusa pavariau thumbup.gif 79.4 thumbup.gif pagaliau nebe 8 priekyje thumbup.gif bet ryt vel balius, vel pliusa kratysiu savaites pradzioj doh.gif ir kodel zmones svencia gimtadienius, kai as svori metu? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, -300gr smile.gif
Neissimiegojau per ta eurovizija biggrin.gif
Atsakyti
-800gr, pusryciams kava ir vaisiai, isijungiau Donateli pasiziuret smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Svarstykles rodo 67,9 (-300 g).
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisiduodu 57,2 ax.gif
Atsakyti