Virsi?Man taip neskaniai girdisi
Aš kepsiu lydeka,kažkaip alkana jaučiuosi.Galvoju,kad nuo pirmadienio kartosiu dietą iš naujo,nes pradėjau nuo trečiadienio,o ir ko į skrandį primesiu per savaitgalį neaišku
QUOTE(Oneiga @ 2016 06 10, 20:01)
Virsi?Man taip neskaniai girdisi
Aš kepsiu lydeka,kažkaip alkana jaučiuosi.Galvoju,kad nuo pirmadienio kartosiu dietą iš naujo,nes pradėjau nuo trečiadienio,o ir ko į skrandį primesiu per savaitgalį neaišku 
Visai skanu skumbre virta
Jau po vakarienes,soti iki nebegaliu...labai tiko ridikeliai su grietine.Visos zuvies kaip ir daugoka buvo,bet argi mesi-pribaigiau siaip netaip.
Dabar luktelesiu ir vakarines kavos ruosiu.Lauke kokia audra prasidejo,ot vasara
Nu gal ir skanu,tiesiog niekada nesu virus
Einu savo lydekos kirst.
QUOTE(Oneiga @ 2016 06 10, 21:01)
Cia priklauso ar megsti skumbre ir dar ji turi buti nepasenus nes tada riebalai apkarsta ir zuvis feeee...
Skanaus
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 18:37)
Visai skanu skumbre virta
Ji liesesne gaunasi,o moteriskem si zuvis laaabai naudinga ir t.t...tai as ja kartas nuo karto renkuosi.
Jau po vakarienes,soti iki nebegaliu...labai tiko ridikeliai su grietine.Visos zuvies kaip ir daugoka buvo,bet argi mesi-pribaigiau siaip netaip.
Dabar luktelesiu ir vakarines kavos ruosiu.Lauke kokia audra prasidejo,ot vasara
O kuo moteriskem si zuvis taip naudinga, papasakok
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 10, 21:52)
Kazkada per telika laida ziurejau ir isikaliau,kad skumbreje yra medziagu labai reikalingu moters sveikatai,groziui,kad nebutu bedu su hormonais ir t.t.
Kavyte isgerta,beliko laukimas rytojaus rezultatu
ale kaip greit si savaite eina, ir kaip as nelaukiu savaitgalio
man nuo to salto oro uzejo noras kazko saldaus, nu bet laikausi kazkaip, jei ne musu visa kompanija tai jau seniausiai buciau prikirtus kokio pyrago ir nieks nieko nezinotu
Vyras braskiu parveze. Atvare drauges ir prie kavos braskes skanavom. Tikiuos neissauks jos man pliuso. Nu bet lb skanu buvo. Geriau nei saldainis ar sausainis
QUOTE(as** @ 2016 06 10, 22:22)
ale kaip greit si savaite eina, ir kaip as nelaukiu savaitgalio
man nuo to salto oro uzejo noras kazko saldaus, nu bet laikausi kazkaip, jei ne musu visa kompanija tai jau seniausiai buciau prikirtus kokio pyrago ir nieks nieko nezinotu 
Va ir mane vis saltis isbalansuoja,kirba mintis kazka tokio nugriebus
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 06 10, 22:42)
Vyras braskiu parveze. Atvare drauges ir prie kavos braskes skanavom. Tikiuos neissauks jos man pliuso. Nu bet lb skanu buvo. Geriau nei saldainis ar sausainis 
as per pietus vakarykstes braskes pribaigiau,kad nesugestu
Papildyta:
Tie savaitgaliai kaip uzprogramuoti griesyjimui,tiek kartu paslysta,kad sunku atsipratint-LAIKYKIMES KUOM IR KAIP GALIM
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 21:02)
Va ir mane vis saltis isbalansuoja,kirba mintis kazka tokio nugriebus
laikausi,sakau reikia pasisvert ar ka
Kiek griesno maisto namie
kaip issilaikyti iki rytojaus
Nenoriu,kad mane ryt aplenkus butum 
Papildyta:
Papildyta:
neaplenksiu as tave taip greit, nebent tu pagriesintum
jauciu eisiu as jau miegot, rytas uz vakara protingesnis
einu koki pomidora sudorosiu,o tai apie saldumynus mastyt pradejau(viena namuose,nera kas mane pakontroliuoja
)
Papildyta:
taip ir sakyk,kad pati vos laikaisi nesugriesyjus
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2016 06 10, 23:04)
taip ir sakyk,kad pati vos laikaisi nesugriesyjus
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 21:04)
einu koki pomidora sudorosiu,o tai apie saldumynus mastyt pradejau(viena namuose,nera kas mane pakontroliuoja
)
prasideda!!!
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 21:06)
aha, vos laikausi, bet va sakau jau temsta, reik eit miegot