Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

Virsi?Man taip neskaniai girdisi schmoll.gif Aš kepsiu lydeka,kažkaip alkana jaučiuosi.Galvoju,kad nuo pirmadienio kartosiu dietą iš naujo,nes pradėjau nuo trečiadienio,o ir ko į skrandį primesiu per savaitgalį neaišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 06 10, 20:01)
Virsi?Man taip neskaniai girdisi schmoll.gif Aš kepsiu lydeka,kažkaip alkana jaučiuosi.Galvoju,kad nuo pirmadienio  kartosiu dietą iš naujo,nes pradėjau nuo trečiadienio,o ir ko į skrandį primesiu per savaitgalį neaišku biggrin.gif

Visai skanu skumbre virta smile.gif Ji liesesne gaunasi,o moteriskem si zuvis laaabai naudinga ir t.t...tai as ja kartas nuo karto renkuosi.
Jau po vakarienes,soti iki nebegaliu...labai tiko ridikeliai su grietine.Visos zuvies kaip ir daugoka buvo,bet argi mesi-pribaigiau siaip netaip.
Dabar luktelesiu ir vakarines kavos ruosiu.Lauke kokia audra prasidejo,ot vasara doh.gif
Atsakyti
Nu gal ir skanu,tiesiog niekada nesu virus smile.gif Einu savo lydekos kirst.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 06 10, 21:01)
Nu gal ir skanu,tiesiog niekada nesu virus smile.gif Einu savo lydekos kirst.

Cia priklauso ar megsti skumbre ir dar ji turi buti nepasenus nes tada riebalai apkarsta ir zuvis feeee...
Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 18:37)
Visai skanu skumbre virta smile.gif Ji liesesne gaunasi,o moteriskem si zuvis laaabai naudinga ir t.t...tai as ja kartas nuo karto renkuosi.
Jau po vakarienes,soti iki nebegaliu...labai tiko ridikeliai su grietine.Visos zuvies kaip ir daugoka buvo,bet argi mesi-pribaigiau siaip netaip.
Dabar luktelesiu ir vakarines kavos ruosiu.Lauke kokia audra prasidejo,ot vasara  doh.gif

O kuo moteriskem si zuvis taip naudinga, papasakok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 10, 21:52)
O kuo moteriskem si zuvis taip naudinga, papasakok smile.gif

Kazkada per telika laida ziurejau ir isikaliau,kad skumbreje yra medziagu labai reikalingu moters sveikatai,groziui,kad nebutu bedu su hormonais ir t.t.
Kavyte isgerta,beliko laukimas rytojaus rezultatu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 10 birželio 2016 - 20:14
ale kaip greit si savaite eina, ir kaip as nelaukiu savaitgalio doh.gif man nuo to salto oro uzejo noras kazko saldaus, nu bet laikausi kazkaip, jei ne musu visa kompanija tai jau seniausiai buciau prikirtus kokio pyrago ir nieks nieko nezinotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras braskiu parveze. Atvare drauges ir prie kavos braskes skanavom. Tikiuos neissauks jos man pliuso. Nu bet lb skanu buvo. Geriau nei saldainis ar sausainis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 10, 22:22)
ale kaip greit si savaite eina, ir kaip as nelaukiu savaitgalio  doh.gif man nuo to salto oro uzejo noras kazko saldaus, nu bet laikausi kazkaip, jei ne musu visa kompanija tai jau seniausiai buciau prikirtus kokio pyrago ir nieks nieko nezinotu  lotuliukas.gif

Va ir mane vis saltis isbalansuoja,kirba mintis kazka tokio nugriebus doh.gif laikausi,sakau reikia pasisvert ar ka lotuliukas.gif Kiek griesno maisto namie doh.gif kaip issilaikyti iki rytojaus rolleyes.gif Nenoriu,kad mane ryt aplenkus butum lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 06 10, 22:42)
Vyras braskiu parveze. Atvare drauges ir prie kavos braskes skanavom. Tikiuos neissauks jos man pliuso. Nu bet lb skanu buvo. Geriau nei saldainis ar sausainis smile.gif

as per pietus vakarykstes braskes pribaigiau,kad nesugestu blush2.gif
Papildyta:
Tie savaitgaliai kaip uzprogramuoti griesyjimui,tiek kartu paslysta,kad sunku atsipratint-LAIKYKIMES KUOM IR KAIP GALIM drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 10 birželio 2016 - 21:03
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 21:02)
Va ir mane vis saltis isbalansuoja,kirba mintis kazka tokio nugriebus doh.gif laikausi,sakau reikia pasisvert ar ka lotuliukas.gif Kiek griesno maisto namie doh.gif kaip issilaikyti iki rytojaus rolleyes.gif Nenoriu,kad mane ryt aplenkus butum lotuliukas.gif
Papildyta:

neaplenksiu as tave taip greit, nebent tu pagriesintum biggrin.gif

jauciu eisiu as jau miegot, rytas uz vakara protingesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as**: 10 birželio 2016 - 21:05
einu koki pomidora sudorosiu,o tai apie saldumynus mastyt pradejau(viena namuose,nera kas mane pakontroliuoja biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2016 06 10, 23:04)
neaplenksiu as tave taip greit, nebent tu pagriesintum biggrin.gif

taip ir sakyk,kad pati vos laikaisi nesugriesyjus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 21:04)
einu koki pomidora sudorosiu,o tai apie saldumynus mastyt pradejau(viena namuose,nera kas mane pakontroliuoja biggrin.gif )

prasideda!!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 10, 21:06)

taip ir sakyk,kad pati vos laikaisi nesugriesyjus lotuliukas.gif

aha, vos laikausi, bet va sakau jau temsta, reik eit miegot biggrin.gif
Atsakyti