Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

kas vakarienej/verdu 2mazus kiausinukus, kazkaip soti jauciuosi nuo to vandens rolleyes.gif

noretusi kokio grieko biggrin.gif saldaus.
Atsakyti
sveikos 4u.gif per vakar ir siandien pietus damusiau puse arbuzo,vakare puse vistienos krutineles grilineje issikepiau su dviem dideliais pomidorais 4u.gif svorio nezinau,nesisveriau jau kuris laikas schmoll.gif bijau biggrin.gif vos ne visa savaite pupeles valgiau,nu kaip skanu,negaliu bigsmile.gif isviriau kopustu sriubytes,tai vistiek sau atskirai dar pupeliu prisidejau biggrin.gif pire mesytes pupeles,i sriuba pupeles,ir seip dar indeli kita vienu pupeliu sudoroju ax.gif i ora nepakilau,neklauskit biggrin.gif
Atsakyti
As irgi is X kartos lotuliukas.gif del lenteles tai mano nuomone visai faina, taigi ana savaite sveriau 66, bet cia nuo per didelio istinimo, nes po paros numeciau 2.8kg, nesamone biski, manau galima laisvai manyti, kad buvo 65, siandien 63.3, tikslas 58kg, ugis 1.66 biggrin.gif. Stai prisidaviau tongue.gif. ( ana savaite spejau ir numesti, ir priaugti, ir vel numesti) biggrin.gif
Siandien taip fainai pasibuvom su vaikais prie vandens puse dienos, gerai, kad nusiveziau 2 apelsinus, tai nesusigundziau vaiku visokiom nesamonem biggrin.gif. Dabar jau jauciu, kad prasidejo tikra vasara wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 13 birželio 2016 - 19:35
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 13, 19:33)
As irgi is X kartos  lotuliukas.gif  del lenteles tai mano nuomone visai faina, taigi ana savaite sveriau 66, bet cia nuo per didelio istinimo, nes po paros numeciau 2.8kg, nesamone biski, manau galima laisvai manyti, kad buvo 65, siandien 63.3, tikslas 58kg, ugis 1.66  biggrin.gif. Stai prisidaviau  tongue.gif. ( ana savaite spejau ir numesti, ir priaugti, ir vel numesti)  biggrin.gif
Siandien taip fainai pasibuvom su vaikais prie vandens puse dienos, gerai, kad nusiveziau 2 apelsinus, tai nesusigundziau vaiku visokiom nesamonem  biggrin.gif. Dabar jau jauciu, kad prasidejo tikra vasara  wub.gif

1savaite imi? tikiuosi tie geri orai ilgiau dar pasilaikys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 13 birželio 2016 - 20:27
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 13, 20:26)
1savaite imi? tikiuosi tie geri orai ilgiau dar pasilaikys  biggrin.gif

Ai as biski sioje vietoje esu nepareiginga, kaip niekad nesivadovauju receptais 100% , taip ir su dietom, jei pvz siandien as noriu vakarienei suvalgyt 2 kiausinius, o ne mesos, kodel as turiu butinai valgyt ta mesa. Pats dietos principas kaip ir aiskus, bet tiksliai dienu laikytis tai man toks pasipriesinimas kyla, kaip Mutei su lentele biggrin.gif pasiziuriu kas priklauso, bet atsizvelgiu ir i savo norus, saldytuvo turini. Tikiuosi neismesit nepaklusnios tokios dietininkes is sitos temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 13, 15:39)
jetus kaip galva skaudena, dovile, gal per mazai vandens geriu po tu masazu?  blink.gif

Man taip nebuvo. Bet vandens pries ir jo metu reikia. Pasikonsultuok su dirbanciom merginom. Po keletos kartu kai limfa pradeda salint toksinus gali but negera...

Nusidejau sivakar. Isgeriau d'light. Ryr pliusas. Net svarstykliu negadinsiu 😂
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 13, 21:38)
Ai as biski sioje vietoje esu nepareiginga, kaip niekad nesivadovauju receptais 100% , taip ir su dietom, jei pvz siandien as noriu vakarienei ... Tikiuosi neismesit nepaklusnios tokios dietininkes  is sitos temos biggrin.gif

As tokia pat thumbup.gif net jei is ryto perskaitau dienos meniu, vistiek pakoreguoju pagal save:)

Matyt kai grisiu, tai itin saziningai laikysiuos. Nors daug nenusidejau, tik po stikline vyno vakare blush2.gif biggrin.gif bet nei saldumynu, nei visokiu E, saziningai geriu vandeni smile.gif lb idomu kaip ten tas svoris:))

As 164, bet tikslas maximum 65kg g.gif sakot per daug, nes matau aukstesniu merginu tikslai kur kas zemesni nei mano..
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 13, 23:38)
Ai as biski sioje vietoje esu nepareiginga, kaip niekad nesivadovauju receptais 100% , taip ir su dietom, jei pvz siandien as noriu vakarienei suvalgyt 2 kiausinius, o ne mesos, kodel as turiu butinai valgyt ta mesa. Pats dietos principas kaip ir aiskus, bet tiksliai dienu laikytis tai man toks pasipriesinimas kyla, kaip Mutei su lentele  biggrin.gif pasiziuriu kas priklauso, bet atsizvelgiu ir i savo norus, saldytuvo turini. Tikiuosi neismesit nepaklusnios tokios dietininkes  is sitos temos biggrin.gif

Va butent as cia ir apsigyvenau,kad cia niekas negali ismetinet ar bausti drinks_cheers.gif Kai labai griezta tvarka nustatoma kyla noras priesintis ir lauzyti taisykles B)Tad ir su meniu as irgi paimprovizuoju karts nuo karto ax.gif Kaip anksciau rasiau tik pati pirmaji karta laikiausi 100% teisingai,na gal su truputeliu pataisymo biggrin.gif

Ir jei nera mesos galima imti varske ar kiausinius.Taip priprantama ir po atseit dietos maitintis pagal ta pricipa,kad agliavandeniai ypac tie cukriniai ir bulkutiniai tortiniai blogis,verciau suri ar mesa ju vietoje rinktis,o kai ko noris neaisku ko -vaisiai ar darzoves.O mano istirtu atveju deze ledu is Lidlo lotuliukas.gif Tiesiog smalsu ar dar syki tai pakartojus nieko nenutiktu g.gif biggrin.gif Geriau tokiu krastutinumu nebekartot schmoll.gif
Tad cia mes draugiskos ,kas ka nori ta valgo,kas nori lenteles pildosi,kas nori improvizuoja,arba tik paplepet uzlekia drinks_cheers.gif thumbup.gif
Vakariene gavosi anksciau nei vakar,bet vel velyva blush2.gif Mazoka naminiu kiausiniu buvo,nebevirsiu dar-tingiu,eisiu su alkio jausmu miegot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 13, 21:33)
sveikos 4u.gif  per vakar ir siandien pietus damusiau puse arbuzo,vakare puse vistienos krutineles grilineje issikepiau su dviem dideliais pomidorais 4u.gif svorio nezinau,nesisveriau jau kuris laikas schmoll.gif bijau biggrin.gif vos ne visa savaite pupeles valgiau,nu kaip skanu,negaliu bigsmile.gif isviriau kopustu sriubytes,tai vistiek sau atskirai dar pupeliu prisidejau biggrin.gif  pire mesytes pupeles,i sriuba pupeles,ir seip dar indeli kita vienu pupeliu sudoroju ax.gif i ora nepakilau,neklauskit biggrin.gif

Jau paieska mastem skelbti,kur pradingus,o matai ji su puspytem isdykauja lotuliukas.gif
As vakar irgi su pupytem naktinejau biggrin.gif Tai kiek sveri,ar dar laiki manes kol dasivysiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 13, 20:19)
kas vakarienej/verdu 2mazus kiausinukus, kazkaip soti jauciuosi nuo to vandens  rolleyes.gif

noretusi kokio grieko  biggrin.gif saldaus.

O as taip vandens ir negeriau blush2.gif
Kaip ten su grieku saldziu,ar buvo? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 06 14, 00:04)
Nusidejau sivakar. Isgeriau d'light. Ryr pliusas. Net svarstykliu negadinsiu 😂

Neuzsiprogramuok pliusui,gal nebus,o jei nesisversi tai ir nesuzinosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 06 14, 01:09)
As tokia pat thumbup.gif net jei is ryto perskaitau dienos meniu, vistiek pakoreguoju pagal save:)

Matyt kai grisiu, tai itin saziningai laikysiuos. Nors daug nenusidejau, tik po stikline vyno vakare blush2.gif  biggrin.gif  bet nei saldumynu, nei visokiu E, saziningai geriu vandeni smile.gif lb idomu kaip ten tas svoris:))

As 164, bet tikslas maximum 65kg g.gif sakot per daug, nes matau aukstesniu merginu tikslai kur kas zemesni nei mano..

Cia mes turbut visos tokios lotuliukas.gif
Saunuole,kad sitaip didvyriskai laikaisi,o ir yra del ko smile.gif Tikrai laaaabai smalsu kiek dabar sveri ax.gif

As nemanau,kad nori per daug t,as daugiau ax.gif o ir ugio kazkur 168,6...tiksliai nezinau,gal susitraukiau,o gal ir istysau lotuliukas.gif Noreciau iki 59 numest,o tada iki 62 ramenu priaugint rolleyes.gif Svajoniu svajones wub.gif
Viskas geriu arbatos metu su kmynais ir i lova,iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas su kava, pas mane -300g smile.gif siandien grazi diena nusimato, reiks vel vaikus prie vandens kalbint vaziuoti wink.gif
Atsakyti
labas rytas, -400gr,po atlaikytos dienos 4u.gif

as dietos meniu niekada nekaitalioju, galiu tik salotu nedavalgyt,gi negalima jo kaitaliot.
Mute, o ne tu rasei pries n metu kad meniu reik valfyti toks koks parasyta nes kazkokie procesai vyksta? cool.gif ir pirmam lape parasyta kad meniu negalima keisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 14, 07:35)
labas rytas, -400gr,po atlaikytos dienos  4u.gif

as dietos meniu niekada nekaitalioju, galiu tik salotu nedavalgyt,gi  negalima jo kaitaliot.
Mute, o ne tu rasei pries n metu kad meniu reik valfyti toks koks parasyta nes kazkokie procesai vyksta? cool.gif ir pirmam lape parasyta kad meniu negalima keisti  ax.gif

O kodel tavo nuomone negalima keisti? Juk visa esme yra, kad organizmas negaudamas energijos is greitu angliavandeniu, pradeda deginti kuno riebalus. Skaldydamas baltymus organizmas gauna tik statybine medziaga, energija jis gauna is angliavandeniu (is 1g gauna 4 kcal) ir riebalu (is 1g gauna 9kcal), baltymai visiskai nedalyvauja energijos apykaitoj. Delto ir nuimti sioje dietoje visiskai riebalai ir angliavandeniai, palikta tik darzoves del lastelienos ir vitaminu ir plius jos labai nekoloringos. Todel baltymines dietos yra pacios efektyviausios svorio metime.
Atsakyti