Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Levi - 30 proc nuolaida sale prekems su koduku 30EXTRA - labai mazai truksta iki free shipo, prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Fotosesijai ieškau ilgos "besiplaikstančios" suknelės, kur tokios galėčiau ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 05 22, 19:05)
Kam dar Michael Kors kuprinyciu?
Nupirkau kelias extra, nes tuoj dings uz tokia kainele

ruda

tamsiai melyna

Nike kedukai - 34$

kokia kaina ruda kuprinė MK?
Atsakyti
Labukas,mergaites 4u.gif

LAbaiiiiiiiiii laukiu kompanijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Hugo boss laikroduku sale:

Nuoroda

Drugstore - 25 proc nuolaida vitaminams su koduku. Kodukas galioja iki 05.24

Beauty - 25 proc nuolaida kosmetikos krepseliui ir jokiu taxu thumbup.gif

Laukiame kompanijos is theperfumespot - Elizabet arden dezodorantai:

Rinkinys - 16.99 $ po koduko

Vienetas - 6.79 $ po koduko

Taip pat renkame colourpop uzsakyma - superiniai lupdaziukai, kurie "nenusivalgo" mirksiukas.gif

Joesnewbalance - 10 proc nuolaida su koduku, truksta iki free shipo
Hautelook / Nordstromrack - truksta iki free shipo, grazioji suknele
Armaniexchange - papildoma 40 proc nuolaida krepselyje, labai mazai truksta iki free shipo
Zulily - shipukui pasidalinti
Belk - truksta iki free shipo
Nike - truksta iki free shipo
Polo - truksta iki free shipo
C21store
Yoox - kai kuriu prekiu kainos sumazeja 20 proc krepselyje. Nedaug truksta iki free shipo
Carters - clearance prekiu kainos sumazeja 25 proc krepselyje
Juicy - vos keliu centu truksta iki free shipo

Zinoma, perkame ir is kitu neisvardintu parduotuviu mirksiukas.gif

Levi - 30 proc nuolaida sale prekems su koduku 30EXTRA - labai mazai truksta iki free shipo, prisijunkite 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Blykstė @ 2016 05 23, 07:52)
Labas rytas,
Fotosesijai ieškau ilgos "besiplaikstančios" suknelės, kur tokios galėčiau ieškoti? 4u.gif

paziurkit forever21,ten daznai buna tokios
Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2016 05 23, 11:04)
Labukas,mergaites 4u.gif
LAbaiiiiiiiiii laukiu  kompanijos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Hugo boss laikroduku sale:

Nuoroda

Drugstore - 25 proc nuolaida vitaminams su koduku. Kodukas galioja iki 05.24

Beauty - 25 proc nuolaida kosmetikos krepseliui ir jokiu taxu thumbup.gif

Laukiame kompanijos is theperfumespot - Elizabet arden dezodorantai:

Rinkinys - 16.99 $ po koduko

Vienetas - 6.79 $ po koduko

Taip pat renkame colourpop uzsakyma - superiniai lupdaziukai, kurie "nenusivalgo" mirksiukas.gif

Joesnewbalance - 10 proc nuolaida su koduku, truksta iki free shipo
Hautelook / Nordstromrack - truksta iki free shipo, grazioji suknele
Armaniexchange - papildoma 40 proc nuolaida krepselyje, labai mazai truksta iki free shipo
Zulily - shipukui pasidalinti
Belk - truksta iki free shipo
Nike - truksta iki free shipo
Polo - truksta iki free shipo
C21store
Yoox - kai kuriu prekiu kainos sumazeja 20 proc krepselyje. Nedaug truksta iki free shipo
Carters - clearance prekiu kainos sumazeja 25 proc krepselyje
Juicy - vos keliu centu truksta iki free shipo

Zinoma, perkame ir is kitu neisvardintu parduotuviu mirksiukas.gif

Papildyta:
paziurkit forever21,ten daznai buna tokios

gal galit nenusivalganciu lupdaziu nuoroda imest?
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2016 05 22, 19:07)
Panos, junkitės, labai giriami lūpdažiukai, spalvos įvairiausios, kaina juokinga wink.gif
Nusiunčiau dar ir nuolaidos koduką smile.gif

thumbup.gif
Kokia off dar butu? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mergiukai , Hautelooke aptikau plaukų priežiūros priemones Viviscal. (nemoku nuorodos įkelt). Pasigooglinus radau , kad vitaminai nuo plaukų slinkimo stebuklingi. Bet aš nerandu lietuviškų atsiliepimų apie šampūnus ir kondicionierius. Gal kuri galit pakomentuoti. Nes per googlo vertėją ir telefonu aš versiu iki vakaro lotuliukas.gif . Ir kažin ar galima dukrai 12kos metų juos naudot.?
Atsakyti
Sveikos, kur perkate kuprines pirmokams? g.gif
Atsakyti
Jei kas tikrai zinote kazka stebuklingo nuo plauku slinkimo,pasidalinkite prasau,nes jau panika man. Kasdien saujos isslinkusiu plauku, jau kokie 2men. blink.gif Kazkada Jav kai buvau ir turejau tokia beda, CVSe buvau sampuna Progaine ar kazkokiu panasiu pavadinimu nusipirkus,tai lyg padejo. Bet noreciau kazkokiu vitaminu pastiprint is vidaus,gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(marle88 @ 2016 05 23, 11:47)
gal galit nenusivalganciu lupdaziu nuoroda imest?

https://colourpop.co...t/naked-ladies/

Mergaites prisijunkite prie armaniexchange-keliu $ truksta ik free shipuko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Storma @ 2016 05 23, 12:46)
Jei kas tikrai zinote kazka stebuklingo nuo plauku slinkimo,pasidalinkite prasau,nes jau panika man. Kasdien saujos isslinkusiu plauku, jau kokie 2men.  blink.gif Kazkada Jav kai buvau ir turejau tokia beda, CVSe buvau sampuna Progaine ar kazkokiu panasiu pavadinimu nusipirkus,tai lyg padejo. Bet noreciau kazkokiu vitaminu pastiprint is vidaus,gal kas zinote?

Labas, zinc nusipirkite, padeda
Atsakyti
QUOTE(Storma @ 2016 05 23, 11:46)
Jei kas tikrai zinote kazka stebuklingo nuo plauku slinkimo,pasidalinkite prasau,nes jau panika man. Kasdien saujos isslinkusiu plauku, jau kokie 2men.  blink.gif Kazkada Jav kai buvau ir turejau tokia beda, CVSe buvau sampuna Progaine ar kazkokiu panasiu pavadinimu nusipirkus,tai lyg padejo. Bet noreciau kazkokiu vitaminu pastiprint is vidaus,gal kas zinote?

Aš tai tokiu atveju rekomenduočiau slinkimo priežastį rasti, o tik paskui imtis gydymo ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnele136 @ 2016 05 23, 11:06)
Mergiukai , Hautelooke aptikau plaukų priežiūros priemones Viviscal. (nemoku nuorodos įkelt). Pasigooglinus radau , kad vitaminai nuo plaukų slinkimo stebuklingi. Bet aš nerandu lietuviškų atsiliepimų apie šampūnus ir kondicionierius. Gal kuri galit pakomentuoti. Nes per googlo vertėją ir telefonu aš versiu iki vakaro  lotuliukas.gif . Ir kažin ar galima dukrai 12kos metų juos naudot.?

Amazon radau, kad šampūnai visiškai neveiksmingi, nepajuto jokio poveikio, o vat apie vitaminus tai labai geri atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti