Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(CHASKA @ 2016 05 24, 06:40)
Gal ir Vilnius gavo?

Taip 4u.gif

Gauta Vilniaus 05/17 dienos siuntelė. Žinutės surašytos visoms, tame tarpe ir ankstesnių siuntelių nepaėmusioms 4u.gif tikiuosi aktyvaus paėmimo per šias dienas 4u.gif ir taip pat noriu priminti patikrinti sąskaitėles, bei jas apmokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 05 24, 09:55)
Siuos galime uzsakyti

Tai va ka nieko neišeis su free shipu, o mano ten lb mažai ... verysad.gif Tiek to. Dėkavoju.
Atsakyti
Sveikos mergaites gal kuri vaziuos siuntinuko is Lazdynu savanoriu ar aplinkiniu rajonu? Ir galetu prigrebt siuntinuka? Nediduka? Siandien po 6 paimciau
Atsakyti
Prisijunkite, mergaitės prie VENUS, maudomukai mmmm.... gražuoliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2016 05 24, 11:43)
Sveikos mergaites gal kuri vaziuos siuntinuko is Lazdynu savanoriu ar aplinkiniu rajonu? Ir galetu prigrebt siuntinuka? Nediduka? Siandien po 6 paimciau

Paimsiu pati:)
Atsakyti
O kaip čia su tais siuntinukais bus? dabar visalaik antradieniais siųsit? kažką pražioplinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaruze @ 2016 05 24, 12:58)
Prisijunkite, mergaitės prie VENUS, maudomukai mmmm.... gražuoliai  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Laukiame kompanijos is venus - 41 $ truksta iki free shipo, prisijunkite 4u.gif

Primenu, kad jcrewfactory - vienkartinis 20 proc nuolaidos kodukas, nemazas prekiu papildymas, planuojame pirkti vakare mirksiukas.gif

Dailus moteriski NB kedukai - 36 $ po koduko: nuoroda. Laukiame kompanijos is joesnewbalance, nedaug truksta iki free shipo. Papildoma 10 proc nuolaida su koduku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 24 gegužės 2016 - 12:22
Gal kas iš justiniškių važiuos pas zuiką ir paimtų mano nediduką? Man labai reiktų šiandien siuntinuko 4u.gif
Atsakyti
Superine TH kuprinyte - nuoroda - 34.99 $
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 05 24, 12:06)
O kaip čia su tais siuntinukais bus? dabar visalaik antradieniais siųsit? kažką pražioplinau rolleyes.gif

Vasaros sezona bus penktadienis-antradienis-penktadienis ir tt dazniausia, t.y kas 10d
Atsakyti
Vyriski NB 574 super kaina:
Nuoroda
Atsakyti
Polo - 30 proc nuolaida kai kurioms prekems su koduku MEM30
Atsakyti