Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Nauja.populiari Orobos pukine liemene M-L dydzio.kaina .spalva olivia
user posted image
Nauji.org.lankstus Babiators akinukai stileivoms.3-7m.100% UVA
user posted image
Atsakyti

Jcrew tik 10$ truksta iki free shipo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2016 05 25, 15:50)
Nauja.populiari Orobos pukine liemene M-L dydzio.kaina .spalva olivia
user posted image
Nauji.org.lankstus Babiators akinukai stileivoms.3-7m.100% UVA
user posted image

Kokia kaina akiniu ir liemenes?
Atsakyti
QUOTE(Ksenia.K @ 2016 05 25, 17:24)
Kokia kaina akiniu ir liemenes?

liemene 49.99
akinukai liko tik melyni 19.99
Atsakyti
Didelis ačiū už siuntinuką wub.gif
Jau dukrytei Carters gražiai wub.gif berniukams tokių nėra schmoll.gif
Vyrui batai liux tiko thumbup.gif manieji antri Cole Haan irgi super. Šį kartą labai vykę pirkinukai visi, ačiū dar kartelį mergaitės, kad mus puošiat 4u.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2016 05 25, 16:26)
liemene 49.99
akinukai liko tik melyni 19.99

Labai norejau baltu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 05 25, 15:32)
Didelis ačiū už siuntinuką  wub.gif
Jau dukrytei Carters gražiai  wub.gif berniukams tokių nėra  schmoll.gif
Vyrui batai liux tiko  thumbup.gif manieji antri Cole Haan irgi super. Šį kartą labai vykę pirkinukai visi, ačiū dar kartelį mergaitės, kad mus puošiat  4u.gif  wub.gif  cool.gif

Gal kas parduodate cole haan 39-40 juodus batukus ar kur sale yra jiems labai jie man grazus ir koki dydi patartumete:) ai jei dar matet lengva pukine striukyte l-m dydzio rudeniui ai ir dar bearpaw ar ugg gera kaina
Atrodo viskas;) aciu is anksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurga_m: 25 gegužės 2016 - 15:45
QUOTE(krista08 @ 2016 05 25, 12:32)
Vyrui batai liux tiko  thumbup.gif manieji antri Cole Haan irgi super. Šį kartą labai vykę pirkinukai visi, ačiū dar kartelį mergaitės, kad mus puošiat  4u.gif  wub.gif  cool.gif

Pritariu - nėra schmoll.gif mano abu čiut ne nuogi jau, bet nieko neišrenku lotuliukas.gif viskas negražu man arba brangu. Nežinau, gal aš čia su skoniu susipykus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2016 05 25, 14:51)
Moteros, kur perkat namines šlepetes? Gal esat atradusios kokias neblogas (patogias ir patvarias), geriausia, kad ne sintetinės būtų ir tiktų linkusiai prakaituot kojai, vasarai.. g.gif
Amazoną jau apžiūrėjau, turiu keletą variantų, bet gal yra kokių geresnių  blush2.gif

Aš vis randu 6pm,tik kad ne mano dydzio pasipuola,jau kai pasipuls,tai griebsiu,siaip Ugsu yra fainu per pirsta,tokios su kailiuku,turi but lb švelnutės ir malonios kojai 👍
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 05 25, 15:32)

🎈🎈
QUOTE(zuika23 @ 2016 05 25, 15:57)
Pritariu - nėra schmoll.gif mano abu čiut  ne nuogi jau, bet nieko neišrenku  lotuliukas.gif viskas negražu man arba brangu. Nežinau, gal aš čia su skoniu susipykus  unsure.gif

Nesakyk nesakyk, kad jau taip ner:) eik i jcrew crewcuts, ralpha, tikrai yra ir graziu, tik gal nepigiu rubuku👍
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 05 25, 13:34)
🎈🎈

Nesakyk nesakyk, kad jau taip ner:) eik i jcrew crewcuts, ralpha, tikrai yra ir graziu, tik gal nepigiu rubuku👍

Kad ralphe džempai tie patys, tik spalvas keičia lotuliukas.gif eisiu į crew tada biggrin.gif
Atsakyti

Labai laukiuuu kompanijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Polo-nedaug truksta iki free shipo
Hautelook
6pm
gymboree
carters
zulyli
theperfumespot
jcrew
Atsakyti