Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

[quote=vilnele136,2016 05 26, 13:58]
lotuliukas.gif man čia būtų metų atstumas lotuliukas.gif
[/quote]
Geri kedai patys neša. O jei rimtai , tai man taip pat tai kol kas misija neįmanoma. Bet kedų pirkimo rekomendacijose tai įvardijama kaip trumpas atstumas. Reiškia kedus reik pirk aukštesniu padu kur yra prierašas trainer. Tipo treniruotėm, nes varžybom jau yra kitokie, plonu padu, lengvesni, greitesni, bet jie neskirti kasdienini begiojimui.
[/quote]
aga, suprantu, kad čia niuansai sportininkų biggrin.gif tik jetus kokie kosminiai atstumai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
sios grazuoles kors kuprinytes jau pas mane, galiu issiusti i lt penktadieni.
kainele gaunas lygiai 200eur.
gal kuri noretumet?
prekes kaina+5% mokeciu+15%+siuntimas (sveria 1kg)

ruda

tamsiai melyna su raidelemis

Atsakyti
Grazuoliai sviesus kors - tik 54$
Atsakyti
Sveiki, o pas mane kazin skola kabo? Pavedima kaip ir dariau, bet israsas banko nerodo, tai ir pasimeciau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2016 05 26, 19:27)
Sveiki, o pas mane kazin skola kabo? Pavedima kaip ir dariau, bet israsas banko nerodo, tai ir pasimeciau... 4u.gif

Yra skolele, pakartojam skaiciukus 4u.gif

Labai laukiu Loft - kiek maziau nei 10 $ truksta iki free shipo, labai noriu nupirkti, prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 26 gegužės 2016 - 18:43
Didelis dekui visoms pasisakiusioms 4u.gif supratau jog pats begiojimas - tik plunksneles, pries toki dyyydeli issuki kaip tinkamu bateliu pasirinkimas biggrin.gif zalioj jaunystej, kuri jau buvo seniai seniai, viskas budavo daug paprasciau - maudavaisi bet kokius batus, kokie pakliudavo po ranka ir pirmyn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietrasa @ 2016 05 26, 16:27)
Didelis dekui visoms pasisakiusioms  4u.gif supratau jog pats begiojimas - tik plunksneles, pries toki dyyydeli issuki kaip tinkamu bateliu pasirinkimas  biggrin.gif zalioj jaunystej, kuri jau buvo seniai seniai, viskas budavo daug paprasciau - maudavaisi bet kokius batus, kokie pakliudavo po ranka ir pirmyn  lotuliukas.gif

arba darai paprasčiau - nusiperki bet kokius su užrašu "running", svarbu spalvos tiktų ir patiktų lotuliukas.gif

Čia kaip mašina biggrin.gif klausimas - kokį automobilį nusipirkai? atsakymas - raudona nail.gif
Atsakyti
Laba, pas ka Gargzdu deze 17d.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2016 05 26, 17:16)
Laba, pas ka Gargzdu deze 17d.?  4u.gif

atsakiau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
sveiki, junkitės prie talbots - perkant dvi prekes 50% nuolaida. Pvz. odinė tašytė
https://www.talbots....Acatalog20002))

gaunasi 55 $ pritaikius nuolaidą ax.gif

dar viena https://www.talbots....ecommended=true
65$ po nuolaidos
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurine: 26 gegužės 2016 - 21:05
Vel perku macys ir lordandtaylor, taip pat kors sluojam non stop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 26 gegužės 2016 - 21:22
Nedaug truksta iki free shipo:

Joesnewbalance - papildoma 15 proc nuolaida