QUOTE(trupinelis @ 2016 10 05, 18:02)
pateikiami tik liūdniausi faktai ir mirtingumo koeficientai,
kiekvieną kartą nuvažiavus į onkologinį jaučiuosi tarsi papuoluosi į koncentracijos stovyklą, visų galvos nunarintos, visi išsigandę, liūdni
laikykimės visos drauge, tikėkime Dievu ir daktarais, nenuleiskim rankų, mylėkim vieni kitus ir tikrai viskas bus gerai.
apkabinu visas
oi trupinėli, faktai ir koeficientai jau keliolika metų yra mūsų naudai, čia gal ir ne vieta tokius skaičius analizuoti, bet jau darbe pasižiurejau statistikos dep. lenteles apie mirtingumą, tai kur kas labiau lenkia mirtingumas nuo kraujagysliu ligu, ir visai arti viena kitos yra nuo kvepavimo ir atsitiktiniu ligų, tai va taip kalba tik neapsišvietę žmones, tuo labiau kad mūs grupė ir neprimavo šitam reikale niekada, nu čia gryn, kaip susinervinus mano vyrui, kaimynas klaustų, kada jis šausis (juodas humoras)
liudna Trupineli, kad jums ten toks įspūdis paliko, o va mano vyrui priešingai pirma kartą ten paguldytas liko maloniai ne tai kad nustebintas, gal net šokiruotas, nes pakliuvo į tokią šmaikštuoliu palatą, kad apakęs buvo, kaip žmones tokie linksmi ir optimistai būna: juokas ir anekdotai pleškejo visas tas dienas kiek jis buvo beto ir veliau jis tuos žmones susitikdavo, tas jam labai padejo, kai kitais kartais ir į ne tokių linkmuoliukų palatas pakliuves, visad rasdavo sau kompanijai draugų tik su šviesiom mintim
ir aš apkabinu jus, stiprybės, stiprybės ir neblestančios vilties, o mano vyrui niekas negerėja, ryt važiuoja pas savo onkologą, palinkėkit ir mums tos sėkmės