Labas

Ilgai nebuvau, galvojau prirase busit... Pasirodo ir kitos ilgai nebuve
Pippa, neisivaizduoji kaip uzpavydejau. As siais metais tik savaite Cote d'Azur isderinau. Visa kita laika suvalge studijos. Ir ta savaite tokia sustumta gavosi: is darbo i Düsseldorfa, pernakvojom, i lektuva, po savaites namo, pamiegojau ir is pat ryto i darba. Neisivaizduoju kaip toliau be normaliu atostogu tempsiu

Labai noriu i Amerika, pati savo akimis "svajone" pamatyti...
Atariau septinta diena siandien. Sefas butu nieko pries, kad ir toliau arciau, bet pasakiau, kad 60 valandu jau turiu, tai ryt viena diena laisva gavau. Aciu dievui pas mus dabar del darbo laiko kipisas: musu valdzia, pasirodo, nezinojo, kad yra toks dalykas kaip darbo laiko istatymas

Dabar gavo iputimo nuo "pacio pacio", nes baudos tai eina is nuosavos kisenes
Nezinau ar gyriausi. Pirma kursa baigiau. Tikras "Streber" - devintukais desimtukais. Kuo labiausiai didziuojuosi, tai kad vienintele is grupes, neziurint to, kad dvidesimt metu uzsienyje gyvenu, lietuviu kalbos egzamina is pirmo karto islaikiau

Studijos ziauriai sunkios, negalvojau, kad taip sudetinga bus. Is penkiu grupiu, laikiusiu rytu filosofija, as vienintele 10 gavau. Bet ir mokiausi

Vyras sako mokytkis penketui, bet as taip nemoku: arba mokaisi, arba ne. Is kitos puses, jei mokaisi desimtukui, tai bent jau penkis turetum gauti. Neisivaizduoju kaip reiketu susiorganizuoti dar perlaikymams i LT suskraidyti. Liko keturi su puse metu

Rugsejo 25 skrendu i paskaitu sesija.
Addicted, kaip pirmokei sekasi? Mano sunenas taip pat siais metais i pirma klase isejo. Kol kas viskas labai pozityvu. Labai norejo, labai lauke. Dabar labai nori namu darbus daryti. Mokykloje labai drausmingas, del ko mano sese labiausiai pergyveno. Labai noriai daro namu darbus. Pries pora dienu skambinau, jis pirmas atsiliepe ir skundesi, kad "siandien namu darbu neuzdave". Duok dieve ir toliau taip. Labai sunku vaikus istatyti i vezias. Prisimenu su dukterecia pora metu karas vyko, asaru pakalne, bet isivaziavo. Dabar "komsomolka, otlitshnitza", mane padrasina kai i kelnes pries egza dedu
Beje, dar nezinau kur Vilniuje gyvensiu. Jei kuri Naujininkuose ar netoli buta nuomojat, ar zinot kas nuomoja, rasykit. Tiek, kad man staigiai reikia. Ryt (siandien) jau bukint galvoju