Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2016 05 17, 14:27)
nebutinai rolleyes.gif nuo vaiko ugio priklauso, mano dabar dar trimete, o nesioja 5 dydi, mazoji 8 men- nesioja 12-18 is crazy, taip kad viskas i ugi atsizvelgia.

savita imk maike su pingvinuku, nu nereali - mano maze vis rodo ji, kai buna apsirengusi smile.gif net perku didesni dydi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite MĖLYNUS Cole Haan 7.5 arba 8 dydžio parduoti? 4u.gif

Ir JUODUS arba PINK 7.5 dydžio ieškau smile.gif BENT PASIMATUOTI gal kas turėtumėte už kokį šokoladą Kaune arba Vilniaus centre? laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, mamos 4u.gif

Sorry toks kiek OT, bet gal pasidalintumėt - kokį naudojat vaikučiams kalcį? Turiu omeny suintensyvėjusio augimo laikotarpiu (priešmokyklinis amžius). Geriau būtų kokie neprisaldinti ir perdėm neprikvėpinti.
Kadais gėrėm tokį skystį rožinį, į kreidą kiek panašų, tai nlb patiko. Gal, galvoju, būtų alternatyvių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 gegužės 2016 - 13:45
QUOTE(Lyn @ 2016 05 17, 14:43)
savita  imk maike  su  pingvinuku,  nu  nereali -  mano  maze  vis  rodo  ji, kai buna apsirengusi smile.gif  net  perku didesni  dydi biggrin.gif

o ar Crazy8 pildo dydzius?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2016 05 17, 14:46)
o ar Crazy8 pildo dydzius?

as tai nezinau
Papildyta:
dar sita mazom damutem giriu http://www.crazy8.co...P...0&fit_type=
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2016 05 17, 13:43)
Gal kas turite MĖLYNUS Cole Haan 7.5 arba 8 dydžio parduoti?  4u.gif

Ir JUODUS arba PINK 7.5 dydžio ieškau smile.gif BENT PASIMATUOTI gal kas turėtumėte už kokį šokoladą Kaune arba Vilniaus centre? laugh.gif

user posted image

7.5 dydis PINK idealiai tiko 24.5cm kojai. 4u.gif
Bet kokybe tai labai nekazka. doh.gif Ir maniskiu priekiai taip grubiai apdrozti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 17, 15:44)
Merginos, mamos  4u.gif

Sorry toks kiek OT, bet gal pasidalintumėt - kokį naudojat vaikučiams kalcį? Turiu omeny suintensyvėjusio augimo laikotarpiu (priešmokyklinis amžius). Geriau būtų kokie neprisaldinti ir perdėm neprikvėpinti.
Kadais gėrėm tokį skystį rožinį, į kreidą kiek panašų, tai nlb patiko. Gal, galvoju, būtų alternatyvių?  g.gif

geriausiai dziovinkite kiausiniu lukstus, juos sugruskite ir dekite vaikui i kose, po 0,5-1 arbatini saukstuka, nes visus tuos papildus kalcio sunkiai isisavina...mes gerem ilga laika Osteocare, bet rezultatas buvo nulinis, kalcio trukumas didelis....Tai dabar perejom prie lukstu valgymo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbamm @ 2016 05 17, 16:00)
geriausiai dziovinkite kiausiniu lukstus, juos sugruskite ir dekite vaikui i kose, po 0,5-1 arbatini saukstuka, nes visus tuos papildus kalcio sunkiai isisavina...mes gerem ilga laika Osteocare, bet rezultatas buvo  nulinis, kalcio trukumas didelis....Tai dabar perejom prie lukstu valgymo  rolleyes.gif

Lukstai labai gerai, bet dar papildysiu ax.gif , kad reikia kaimisku kiausiniu ir butinai islupti ta plona odele is kiausinio luksto vidaus, sunkokai ten ji issilupa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 05 17, 13:43)
savita  imk maike  su  pingvinuku,  nu  nereali -  mano  maze  vis  rodo  ji, kai buna apsirengusi smile.gif  net  perku didesni  dydi biggrin.gif

as jau kalna maikiu papigiai issiunciau doh.gif biggrin.gif einu nu dar tada pingvino paieskosiu, nors siaip man laputes reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 05 17, 13:03)
As parduodu tokius sviesius 10 dydi, man per dideli
user posted image

pasiulykit 9 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 05 17, 15:21)
as jau kalna maikiu papigiai issiunciau doh.gif  biggrin.gif einu nu dar tada pingvino paieskosiu, nors siaip man laputes reiktu biggrin.gif

pingvinas

http://www.crazy8.co...D=1463476983439

lapute

http://www.crazy8.co...P...0&fit_type=
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 17, 13:44)
Merginos, mamos  4u.gif

Kadais gėrėm tokį skystį rožinį, į kreidą kiek panašų, tai nlb patiko. Gal, galvoju, būtų alternatyvių?  g.gif

duodu šiuos
skystas ir tabletes
Atsakyti