Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2016 05 17, 18:02)
Lukstas butinai turi buti isvirintas, jei nenorit salmoneliozes. Odele - bakteriju dauginimosi saltinis.

kaip tik ne smile.gif , lukstas turi buti zalias smile.gif tik zinoma, kiausiniai turi buti ne is parduotuves, o kaimiski. Ir is vidaus ta odele as islupu. Kiausini labai gerai nuplaunu su vaikisku muilu ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbamm: 18 gegužės 2016 - 06:33
QUOTE(bimbamm @ 2016 05 18, 07:29)
kaip tik ne  smile.gif , lukstas turi buti zalias smile.gif tik zinoma, kiausiniai turi buti ne is parduotuves, o kaimiski. Ir is vidaus ta odele as islupu. Kiausini labai gerai nuplaunu su vaikisku muilu ir viskas smile.gif

Aš kiaušinius visad su soda plaunu. Bais gerai nuim visus sh. O kame skirtumas tų kiaušinių tarp kaimiškų ir iš pardės?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 05 18, 09:21)
Aš kiaušinius visad su soda plaunu. Bais gerai nuim visus sh. O kame skirtumas tų kiaušinių tarp kaimiškų ir iš pardės?

kaimiski lukstai storesni, geresni, jeigu nemaitina kuom nereikia, nes is parduotuves labai ploni....
Atsakyti
6 pm gal koduką turite? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(swarcas @ 2016 05 18, 08:45)
6 pm gal koduką turite? rolleyes.gif

Sveiki, neturime
Atsakyti
Labas rytas mergaitės, prisijunkit su loft, šių superinių timpų kaina gera - po 11,99 išeina su 40proc. nuolaida drinks_cheers.gif
http://www.loft.com/...p;prodId=381076

Atsakyti
Zinau kad daug kas pirkto sia suknele, ar verta imt ?

Idomu Tall su 173 labai ilga bus ? Nes niekaip M dydzio neuztaikau

http://www.loft.com/...catid=cat860014

Atsakyti
Ačiū už siuntą, on suknelės linines labai patiko man ir raudonoji ir dryžuota vasara pats tas, ko laukiau to ir gavau ir dydis gerai smile.gif O kaina super buvo smile.gif Nors ištarukus L atrode oooo skesiu, bet kaip anr modelio laisva saikingai viska ciki bigsmile.gif

Ir visos kitos prekes, o vyrui megstinis su kasmyru medvilne kokis fainas uz 9 dol dar labiau patinka, tikiupis nesiosi puikiai smile.gif

Ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 gegužės 2016 - 08:37
Sveiki, gal galite patarti, kokiose parduotuvėse ieškoti krikštynų rūbelių mergaitei. 4u.gif
Atsakyti
O Siauliai 453 dezuciu negavo dar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 05 18, 09:35)
Ačiū už siuntą, on suknelės linines labai patiko man ir raudonoji ir dryžuota vasara pats tas, ko laukiau to ir gavau ir dydis gerai smile.gif O kaina super buvo smile.gif Nors ištarukus L atrode oooo skesiu, bet kaip anr modelio laisva saikingai viska ciki bigsmile.gif

Ir visos kitos prekes, o vyrui megstinis su kasmyru medvilne kokis fainas uz 9 dol dar labiau patinka, tikiupis nesiosi puikiai smile.gif

Ačiū  4u.gif  wub.gif

Idekite nuoroda sukneles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OPP @ 2016 05 18, 09:46)
O Siauliai 453 dezuciu negavo dar?  4u.gif

Gavo, susimokėjusioms jau išdalinti.
Atsakyti